Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: thelegbra, 29 Temmuz 2005 00:40 tarihinde demiş ki: o zaman linkleri incele hocaefendi, biz çok çektik stres olduk. elalem oturdu ağladı sevgilisi öldü diye, kolpa'ya +1 plz. ha birde "kendimi o kadar müziğe kaptırdım ki, havadan metrelerce yüksekte kickflip atarken buldum kendimi" var, oranın da linkleri olsa keşke :D varmış: http://forum.paticik.com/view.php?id=120106 http://forum.paticik.com/view.php?id=128699 mayhem hawk o_O [Bu mesaj thelegbra tarafından 29 Temmuz 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] ahaha linkleri inceledim gozlerimden yaş geldi yeter ahahaha hatta puhahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain...Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tipiyle dalga geçen mi var? bu adam annesinin karnından göz kalemi rujlar ve ölen kaçan sevgililerle çıkmadı ya? bu arada cırcır olma lafını duyunca yere düştük sandalyeden :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Resim cok iyi bu arada :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: thelegbra, 29 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: tipiyle dalga geçen mi var? bu adam annesinin karnından göz kalemi rujlar ve ölen kaçan sevgililerle çıkmadı ya? bu arada cırcır olma lafını duyunca yere düştük sandalyeden :) hayır anlamadığım şey şu..bu sözler niye? aranızda bi zıtlık mı var ..yüklenmişiniz adama?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yoo yok zıtlığımız falan :) eternal demiş zaten seni seviyoz diye ya.. [Bu mesaj thelegbra tarafından 29 Temmuz 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 adin cıkacagına canın cıksın demişler.. oyle bişeydi işte[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 videonun müziği güzel olmuş...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 spoilerlı mesaja noldu ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Cintonick, 29 Temmuz 2005 01:08 tarihinde demiş ki: spoilerlı mesaja noldu ? baktım da az link olduğuna karar verdim :) zamanım olsa oturup kronoloji hazırlamak lazım, olmadı aramaya girip topici açan diye isim yazsan bile yeterli :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 VAK VAK THE GÖTİK BOY HAHAHAH[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ahahahah 5 dakkadır toparlıyamıyorum kendimi ya. BOMBASIN ETERNAL.! Fon müzüğü Süfer... AUHZAUZHUHAZAZUH.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ahaha legbra haklısın =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayır öle müzik koymuşunuz sevgili vs vs tamam gırgır yapmışınız ama ölen sevgilisini karıştırmiin bea.. bide göthic falan..hakaret oluyo biraz.. seviyeli yapın şu esprileri .. adamda antalyalı sayılır..eternalla toprak binevi [Bu mesaj trapt tarafından 29 Temmuz 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 film oscara aday bravo.müzikde en iyi film müziğini alır artık:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: trapt, 29 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: hayır öle müzik koymuşunuz sevgili vs vs tamam gırgır yapmışınız ama ölen sevgilisini karıştırmiin bea.. bide göthic falan..hakaret oluyo biraz.. seviyeli yapın şu esprileri .. adamda antalyalı sayılır..eternalla toprak binevi [Bu mesaj trapt tarafından 29 Temmuz 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Biyere bişey karıştırmadım abi ben. Mekanı cennet olsun ölenlerin.Başta dedigim gibi geyik neşe amaçlı yaptım rahatsız olan olursa kaldırırız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bizim lafımız sevgililere değil kolpalara.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 He bu arada soundtrack begenen arkadaşlar upload ettim çekmek isteyen olursa.. Ducksong[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yeni proje çalısmaları basladı. Kolpaque Reloaded <<< Coming Soon >>>[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 komik değil diyen 1-2 ark varda neresi komik değil onuda anlatsın. Adamlar geiklerini yapmış bizde gülmek düşer. güzel olmuş. bana yapsalar ben bozulmam şahsen...[signature][hline] "Hayat Boş Değildir. Önemli olan doldurmasını bilmek. Ve buda bir sanattır...!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 heh müzik çok güzel ya gülüyorum gece gece millet uyancak şimdi:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tekrar izlicem muahh[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Komik bulamadım şahsen. Ayrıca 4 sevgili niye bu kadar gözünüze battı onu da anlamış değilim. 4 sevgili iyi olur abi bence sizde çıkın yapın bi ara 4 sevgili. Çokmu yani 4? Adam daha 19 yaşında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: SteelBB, 29 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki: komik değil diyen 1-2 ark varda neresi komik değil onuda anlatsın. Adamlar geiklerini yapmış bizde gülmek düşer. güzel olmuş. bana yapsalar ben bozulmam şahsen... ha yani yarın öbürgün seninde bi açığını yakalayıp geyiğini yapsalar, tonla adam üstüne gelse "ah abi dur geyik yapıldı gülerek sandalyeden yuvarlanmak düşer bana ahaha" mı diyeceksin?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 29 Temmuz 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaşımızın durumu pek iyi değilmiş gördüğüm kadarıyla,ama üzerine gidilmesi de güzel birşey değil.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar