Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: HellHound, 29 Temmuz 2005 15:46 tarihinde demiş ki: tamam warrior cins cikmis olabilir de, normalde gun ile pulllamanin yanlis bir tarafi yok, tank diye bodoslama dalmak zorunda diil herhalde orda en çok armora ve hp'ye sahip eleman oydu. main tank olarak onu kullanmayı düşünüyorduk ancak charge yapmak yerine gun kullanıp pull ediyor. hadi 10 yaratıktan birini pull etse anlıycam senin dediğin gibi yapsın. ama 2 tane yaratık oluyor, ikisi de yanyana, ister gun ile pull etsin ister charge yapsın, sonuçta ikisi de gelicek üstüne. e ikisi de gelince adam korkup geri kaçıyor. bunlara damage vermiyor, taunt yapmıyor, tüm aggroyu mage/rogue felan alıyor. ne anladım abi ben böyle tank'lıktan?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mt zaten çoğu zaman uzaktan çeker, charge etmek için ortamın çok temiz olması lazım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tamam uzaktan çektiğini anladık diyelim, peki tanklar aynı zamanda damage yemekten de kaçar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 daha bugun basıma geldi. maraudon dayız. iste grup super sayılır.en az 48 bide 58 mage var. dedik super. ilk bosu kestik. ikinci icin. sagda suya atlayıp orda kesmeyi kararlastırdık. atladık nese. ilk agroda biz shaman ı arioz. bide warrioru. nerdeler falan. salaklar diger taraftaki suya atlamıslar. o yuzden orda olduk ve direk cıktık. daha baslamadan bitti instance:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 walla bu gun pally nin beni heal etmeyip bende fazla dmg vermeye calismasi gibi durumlarda ben sadece priest koruyorum tanklık hayatta yapmam :D agroyu alır ustume beklerim style vurmam rage yaparım falan :D kötü oluyo tabi grp icin böle kesmeye caliyolar agro alıyorlar kacıyolar falan :D helede ally de warrior oldugu icin daha bi hos oluyor :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! 3X Human Warior / Ilidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar