sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 (bence amerikalıların aya gidişi) noel baba war mı yok mu diye sorulan soruları yanıtlamak icin noel baba'yı ararken yanlışlıkla yörüngeden çıktılar we Neil daha direksiyonu kıramadan atmosfer tabakasından çıkmışlardı we neil korku içindeydi ama yapacak bir şey yoktu sonra noel dayı geldi we onları aya indirdi. neil bu duruma deli gibi sewinirken noel dayı o arada kayboluwerdi. sonra neil noel dayı beni bulsun diye amerikan bayrağını aya dikti. ama herkes bu olayı yanlış anladı we amerikalıların bilerek aya gittiğini sandı onları aya götüren noel dayı idi[signature][hline]Dewam edeceksin yalandan yaşamayaaa!!! [Bu mesaj sir_carmelo tarafından 12 Ocak 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben şahsen inanmıyorum aya ayak bastıklarına da.. deli hacının yazdıklarına fazlaca güldüm yani.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Niye Horace'ım, İnsanlar ciddi ciddi kitap yazmış benim yazdığım şeylerden. Ben 30 saniyede fantazi kurmuşum kötü mü :) Yaratıcı tarih sana! Hem benimkinin yanlış, bildiklerinin doğru olduğunu nereden biliyorsun? Ya ben doğru söylüyorsam? Welcome to the Matrix, Horace.... If you take the red pill, your windows will have a fatal error and crash. If you take the blue pill, then your graphics card will be fried. Yaa yaaa...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o diil de japonyanın altı komple voltran doluymuş. amcam mitte çalışıyo o söyledi.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Abi naptın, Şimdi bizi öldürmeleri gerekecek.... Eyvah eyvah... Veya hayatımızın sonuna kadar tusubasa izletecekler....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Deli_Haci, 08 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Bu gerçek paniklemesinler diye halktan saklandı. Zaten aya inemezlerdi, aydaki Alman üsleri buna izin vermezdi. Zira Hitlerin keyfi kaçabilirdi, illimunati teşkılatıyla o aralar arası açık olan Hitler, olan her şeyden adamlarını sorumlu tutuyordu. Bu arada kutuplardaki Alman üslerini de unutmamak lazım. Zaten uzay fatihi olma yolundaki Amerikalılara da buradan kalkan uçaklar saldırmıştı. FLaş Flaş flaş!!! İşte size tarihin gerçekleri! Bozmayın hitler amcamın keyfini[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Slat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: _Dalamar_, 08 Ocak 2005 01:57 tarihinde demiş ki: Tek bildiğim aya ayak basan cüneyt arkındır.. o marsa ayak basmıştı bi kere.. karıştırmayalım..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bence gitmişlerdir,bukadar büyük bir yalan olamazdı,olsaydı çoktan ortaya çıkmıştı[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: horacegoesskiing, 12 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: ben şahsen inanmıyorum aya ayak bastıklarına da.. deli hacının yazdıklarına fazlaca güldüm yani. yapma abi allah aşkına. inanmalık inanmamalık bir iş değil ki bu.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore?
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gitmedi diyenlere göre kesinlike gitmedi yani inanmalık bir iş değil gitti diyenlere göre de kesinlike gitti yani inanmalık bir iş değil :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla hakkaten baya sağlam komplo teorileri bu konuda.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Valla gitmediler, benim amcaoğlumun arkadaş görmüş, onun teyzesinin kızının kuzeninin apartmanın bahçesinde çekmişler o görüntüleri! Gitti gitmedi inanıyorum inanmıyorum muhabbeti en sonunda buraya dayanır, benden söylemesi :) Tarihteki çok ünlü olaylar, aynen ünlü kişiler hakkında günümüzde yapıldığı gibi, dedikodularla çevrilidir. Hangi tarihsel ünlü olayda "komplo teorisi" yok ki?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
eldar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sadece Ay'dan yollanılan radyo sinyalleri,Ay'a gidildiğinin bariz bir kanıtdır.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Deli_Haci, 08 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Bu gerçek paniklemesinler diye halktan saklandı. Zaten aya inemezlerdi, aydaki Alman üsleri buna izin vermezdi. Zira Hitlerin keyfi kaçabilirdi, illimunati teşkılatıyla o aralar arası açık olan Hitler, olan her şeyden adamlarını sorumlu tutuyordu. Bu arada kutuplardaki Alman üslerini de unutmamak lazım. Zaten uzay fatihi olma yolundaki Amerikalılara da buradan kalkan uçaklar saldırmıştı. FLaş Flaş flaş!!! İşte size tarihin gerçekleri! bu arada hıtler thor un cekıcını bulup şimşek tanrısı olmayı amaclıyordu ve kendısının klonalrını jupıterdekı alman uslerıne bıraktı ve marsta bır ıllumınatı burosu actı uzaylıları saflarına cekebılmek ıcın uzaylıların turk oldugunu bıldıgı ıcın onlara galaksıde turan ı kurma sozu verdı ve uzaylıları kandırdı kandırılan uzaylılar dunyaya ındı ve kolelerı vampırlerı kullanıp dunyayı ele gecırmeyı amaclıyorlardı ancak hıtler tehlıkeyı farkedıp onları dusurdu ve dunyaya küsen uzaylılar turkıyeden baska memlekete gelmemeye yemın ettıler sonra hıtler devrıldı ancak clonlardan bırı kendını modfıye edıp george bush ısmınde yenıden dogdu amacı dunyayı ele gecırmek ve faşizim i yaymaktı ve bu işe yugaslav televısyonalrıyla gırdı Güney Amerika'dan pembe dizi satın alınıyor, Yugoslavya'da bunlar gösterilmeye başlanıyor ve önce köylülerin televizyon izlemesi sağlanıyor Yugoslavya'nın dağıtılabilmesi için[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak
Narsil Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Gerçekten gidip gitmedikleri belki o kadar önemli değil ama bütün dünyayı buna inanmış olmaları gitmiş olmalarından daha büyük başarıdır kanımca.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 butun dunya buna inanmamış demekkı kı herkez bugun bu konuyu tartışıyor :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bence gatyet magazin içerikli tarih olduğundan bugün herkes bunu tartışıyor. Aha gidilmedi derse birilerinin karizma çok pis çizilecek. Çizilmeyecek olsa kaç kişi tartışırdı ki?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bu konuyu daha önce uzun uzun tartışmıştık aslında. İnsanoğlu aya çıkmamış olabilir mi??? idi topiğin adı. bence çıkmadı![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya arkadaşlar, tamam herkesin fikrine saygı duyuyorum siz ona inanırsınız, ben buna inanırım inandığınız sizden başka kimseyi bağlamaz.ama hiçbir neden yazmadanda kalkıp "ben inanmıyorum, kolpaladı herkezi eşşek amerikalılar" demeninde bir anlamı yok.mademki burada bir konu tartışıyoruz, lütfen inanmamanızın nedenlerinide yazın.bakın, üçüncü sayfada apachenin bütün şüphelerinin cevabını bulduk söylediği için.ya sizinkilerin cevaplarını nasıl bulucaz?[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 1969 da aya çıkan insanoğlunun bunca senede hiç bi aşama kaydedememesi (hemde bugünün teknolojisiyle) bana son derece saçma geliyo. Kıçı kırık Concorde uçaklarını bile uçuramayanlar bundan 40-50 sene önce nassı aya gitti geldi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 şimdi şöyle: birincisi aya gidişin üzerinden 36 sene geçti, yani öyle 40-50 sene felan değil.ikincisi, aşama kaydetmekten kastın ne tam olarak anlamadım.insanoğlu geçen 36 sene içinde yörüngeye istasyonlar yerleştirdi (hala yerleştiriyor), yeniden kullanılabilir uzay mekikleriyle binlerce kez yörüngede araştırmalar yaptı, marsa şuraya buraya (hatta güneş sisteminin dışına) uydular, yer iniş araçları vs. gönderdi.20-30 sene içinde marsa insanlı uçuş nerdeyse kesin yapılcak gibi birşey.10 sene içinde atmosfer dışına turistik amaçlı uçuşlar başlayacak.hatta iş aya otel kurulmasına kadar bile gidebilir 25-30 sene içinde.şimdi bunlar kaydedilen aşamalar değilmi?ha sen eğer "bunlar yetmez, 10 sene sonra niye ayda üs kurmadılar, niye hemen marsa gitmediler, ne güzel ay üssü alfa gibi olurdu izlerdik diyorsan eğer, onlar için daha çok zaman var.aslında şu yukarıda saydıklarımın bilimsel araştırma kıstaslarına göre bu kadar kısa sürede (evet sana uzun gelebilir ama unutma insanoğlu geçen yüzyılda yaptığı bilimsel gelişmeleri bir binyılda yapamaz) yapılması bile bir mucizeyken, uzun süre denmesi hiç anlamlı değil.[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 iyi güzel Marsa şuraya buraya,yörüngeye mörüngeye uydular yerleştirildi de niye hiç bi şekilde tekrar aya insanlı bi uçuş yapılmıyo. Aşamadan kaydettiğim bu.Yada tamam vaz geçtim aşamadan aynısını bi daha yapsınlar.Yani aya ayak bassınlar.Yapamazlar.Çünkü artık teknoloji 60larda olduğu gibi sırf ABD ve SSCB de değil.Herkes bunun takibini yapabilir ve kolpa ortaya çıkar!!! Belki çok sığ düşünüyo olabilirim ama bu benim fikrim! Syglr[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hayır kesinlikle sığ düşünmüyorsun asla öyle birşey diyemem zaten.ama şunu söyleyeyim, amerika aya gitti ama sscbyi dövdük biz demek için aya gitti.zaten aya altı kez gitti amerikalılar, daha fazla gidilmesine gerek görmemişlerdir gidilmemiştir.çünkü bu seferler cidden o zaman için çok para gerektiriyordu.amerikalılar "tamam işte sscbyi dövdük, yeterli bilimsel veride topladık arada artık yeter ay hadisesi" deyip bıraktılar aya gitmeyi.[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine [Bu mesaj PUMA tarafından 15 Ocak 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi madem bu adamlar 6 kere aya gitti geldi niye bizim aklımıza AY dendimi o mağlum bayraklı fotoğraftan başka bişi gelmiyo? Ben bunu anlamıyorum...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 çünkü bize dünyanın yakın tarihi öğretilmiyor, çünkü ay diyince aklımıza sadece apollo 11 geliyor, çünkü ilk seferden sonrakiler medyada geniş yer bulmadı, çünkü araştırmadık (sözüm meclisten dışarı tabi), çünkü bilimle ilgilenmek yerine semranımla ilgilendik, çünkü, çünkü, çünkü...diye gider bu mesaj, burada kesiyorum sanırım anladın ne demek istediğimi :)[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Öne çıkan mesajlar