Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 En sonunda yıllardır yapamadığım olayı yaptım, kaç kere bırakmaya çalıştım ama bırakamadım. Ama bu sefer kesinlikle bırakıyorum sonun da ölmüş olsam bile :) Saolsunlar varolsunlar sigara üreticileri. Beni zehirliyemiyeceksiniz artık ahahaha kurtuldum be en sonunda neydi o be... En kötüsü de elindeki sigara artığı ve kokusu bir de DİŞ ler iğrenç oluyordu artık dişlerim de sararmıyacak. Günde 2 paket sigara 3.500 den 7 yapıyordu, şimdi 7.800 yapıyordu batıcaktım be neredeyse :) Bakalım yaklaşık 14 saat oldu çıldırmazsam birşeycik olmaz, ben size gün gün aktarıcam neler oluyor hehe iyi günler sigarasız günler öptüm herkezi ;) Mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular yuppiiiii cigerlerimin açıldığını hissediyorum..[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Temmuz 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben de onu anlamıyodum yaa millet para bulamıyorum dio ama sigaraya eşşek gibi para veriolar. bi de kutlarım :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 29 Temmuz 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ovvv yeri yanlış oldu sanırım kişisel olucaktı galiba pardon... Mutluluktan şaşırdım :P[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sigara fiyatlarinin listesini nereden bulacam ya bakalim belkin birakariz heh pakete verecem parayla bira alirim dellendirmesinler[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 alkış[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İçme valla içme bak ben en sonunda dellendim bıraktım gel sende bırak en iyisi. İnsan bi garip oluyor[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eheh zamlar işe yaramış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 alkıış :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Helal olsun:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1 hafta sonra neyi birakmistin die sorariz sana[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 streamine e katılıyorum 1 hafta sonra görelim bide seni =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 başlamak bile başlı başına bi hata bence.kutlarım seni[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Pek sanmiorum ama nese simdi umudunu kirmak gibi olmasin 1 ay sonra gorusruz[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Tebrikler. Bukadar çok akciğer kanseri kurbanının olduğu bir dünyada en iyisi sigara içmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Tebrik ederim arkadasım bende ailemin bırakmasını umuyorum inşllh onlarda sigarayı bırakırlar.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zam yalan.300 500 zam içmek isteyeni engellemez yani.ilk başta klasiktir aa zam yaptılar bırakıcam falan denir.ama devam edilir lafım sana degil bu arada :).bıraktıysan ne mutlu ben başlamadım hiç.o yuzden öle bi şeyim yok[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Zamlar işe yardı işte ne gusel kutlarım senı .[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 En zoru ilk gün ve 2. hafta oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hacı iyiidir ya içme hem ilersi için kötü hemde günde 7 ytl yuhunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben içiyorumm ..Hemde sporcu olmama rağmen.. Azalttım baya.. Ama bırakamam. Kendime güvensizlik değil sakın yanlış anlamayın.. Bulunduğum ortamdaki herkes içiyo.Toptan bırakırsak anca..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hayırlı olsun, zamlar iyi olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hayırlı olsun inşallah bi daha başlamassın...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bende bi daha başlamıştım. Tam sardırmadan bırakıyım bari. İbret tablosu yararlı oldu :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eheh benim babam 55 yaşında bıraktı 1 yıl sigara sigara diye kendini yedi ama başlamadı tekrar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Valla bıraktım bakalım sürüyle sakız aldım yanıma, boyna şekeri gittikçe çiğniyorum. Biraz evvel arkadaşla sinemadan geldik, sinemanın 2. bölümünde geberiyordum gibi birşey oldu. Neyse mutluyum ya bugün 1. günüm önümde baya bi engel var ama bırakıcam umutluyum yani. Tabii böyle tavsiyeleri olan varsa yazabilir, hani sigarayı ne unutturur gibiii? Hadi hayırlısı...[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar