Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saolsunlar Sigarayı Bıraktım.....

Janitschar

Öne çıkan mesajlar

En sonunda yıllardır yapamadığım olayı yaptım, kaç kere bırakmaya çalıştım ama bırakamadım. Ama bu sefer kesinlikle bırakıyorum sonun da ölmüş olsam bile :)
Saolsunlar varolsunlar sigara üreticileri. Beni zehirliyemiyeceksiniz artık ahahaha kurtuldum be en sonunda neydi o be... En kötüsü de elindeki sigara artığı ve kokusu bir de DİŞ ler iğrenç oluyordu artık dişlerim de sararmıyacak.
Günde 2 paket sigara 3.500 den 7 yapıyordu, şimdi 7.800 yapıyordu batıcaktım be neredeyse :)
Bakalım yaklaşık 14 saat oldu çıldırmazsam birşeycik olmaz, ben size gün gün aktarıcam neler oluyor hehe
iyi günler sigarasız günler öptüm herkezi ;)
Mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular yuppiiiii cigerlerimin açıldığını hissediyorum..[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Temmuz 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de onu anlamıyodum yaa millet para bulamıyorum dio ama sigaraya eşşek gibi para veriolar.

bi de kutlarım :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 29 Temmuz 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zam yalan.300 500 zam içmek isteyeni engellemez yani.ilk başta klasiktir aa zam yaptılar bırakıcam falan denir.ama devam edilir

lafım sana degil bu arada :).bıraktıysan ne mutlu
ben başlamadım hiç.o yuzden öle bi şeyim yok[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben içiyorumm ..Hemde sporcu olmama rağmen..
Azalttım baya.. Ama bırakamam. Kendime güvensizlik değil sakın yanlış anlamayın..
Bulunduğum ortamdaki herkes içiyo.Toptan bırakırsak anca..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bıraktım bakalım sürüyle sakız aldım yanıma, boyna şekeri gittikçe çiğniyorum.
Biraz evvel arkadaşla sinemadan geldik, sinemanın 2. bölümünde geberiyordum gibi birşey oldu.
Neyse mutluyum ya bugün 1. günüm önümde baya bi engel var ama bırakıcam umutluyum yani. Tabii böyle tavsiyeleri olan varsa yazabilir, hani sigarayı ne unutturur gibiii?
Hadi hayırlısı...[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...