Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik müzikler....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle blind guardian ve rhapsody müzikleri çok iyi olmuyo bence oyunlarda.millet oyundan çok müziğe kaptırıyo filan.bence en iisi arkada atmosfer yaratanlar:

planescape torment,M&M 6,icewind dale,morrowind ostleri;bi de eskilerden blackmoon chronicles ın ost si duruma göre gayet iyi gidiyor :)

ya aslında müziklerini jeremy soul un yaptığı her oyunun ost si gider :)
Mesaj tarihi:
evet bencede lotr müzikleri olabilir, dediğim age of wonders 2 müzikleri güzel yada zilyon tane oyun var bu şekilde atmosfer yaratacak müzikleri olan. şimdi oyun oynarken arkada bgden wait for an answer falan çalsa ben dayanamam coşarım :D
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bence Morrowind Falan gibi oyunlarin muziklerini deneyin Yada Han muzigi olarak falan Benim kuzenim surekli Monkey Island'daki Muziklerden calardi cuk diye oturuyo boyle :D hanlara falan.Yada Final Fantasy muziklerine falanda bakabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Öncelikle herkese merabalar..

Şimdi Frp oynarken dinlenicek müzik power metal fln..Aslında savaşlardada gaz alma ihtiyacı olan arakdaşlar varsa Viking metal (Ensiferum,Turisas vb) dinleyebilir..ama bizim partide ki bi arkadas ben metal sevmem diye husurzluk çıkarttığı için
Loreena McKennitt açarız..Loreena McKennitt'i herkese tavsiye ederim.New Age ,Celtic müzik tarzında yapar hafiftir,kafa dinlendiri.Eğer partiniz yolculuktayken fln Loreena rahatlıkla dinlenebilir..
Mesaj tarihi:
Power Metal parçaları
Mystic Parçalar
Bazı Rob Zombie parçaları da Combatlarda kullanılabilir.(Bence)
Aslında bu tamamen DM'in isteği doğrultusunda gerçekleşir.Dünyası ve yansıttıklarına göre.
not:büyüyünce DM olacağım
Mesaj tarihi:
ya hakkaten oynıyabiliyo musunuz arkada rhapsody,blind guardian filan çalarken yoksa gaza getirenleri oyun içi veya dışı fark gözetmeden mi yazıyosunuz?

ben anca torment,blackmoon chronicles gibi instrumental atmosfer yapacak şeyleri çalabiliyorum.öbür türlü de denemiştik ilk başlarda ama olmuyo bence.
Mesaj tarihi:
metal kötü biş seçim bana kalırsa genel olarak, frp için.

benim listem şöyle;

Howard Shore(tüm şarkıalrı)

In Flames(Dialogue with the stars)

Led zeppelin(Misty Mountain Hop, Bron-Ya-Aur, Black Mountain Side)

Iron Maiden(Losfer Words)

Falkenbach(Ardeth Awaited Land(tam hatırlamıyorum şarkının ismini uamrım doğru yazmışımdır), Towards The Hall Of Bronzen Shields, The Heathenish Foray, Walhall, Baldurs Tod)

Enslaved(Isa(black metaldir ama çok severim ben, şarkının anlamı buz dişisi demek. icewind dale flaan tarzı yerlerde savaşta güzel arkaplan şarkısı olur diye düşünüyorum))

Edge of Sanity(Twilight(bu şarkıya bayılıyorum işte favorilerimden biri. Demonların ağzından şarkı. elflerden falanda bahsediyor liriklerde. Sert bi şarkı. death metal diyelim yuvarlayıp.))

Demons & wizards(Rites of Passage)

Death(Voice of the Soul)

Dark Hall(The Paraoh and the Nomad(harika bir şarkı. çöl vs tarzı yerlerde çalınabilir.))

Borknagar(Origin albümünün tamamı. Mükemmeldir!)

Heroes of Might and Magic III(Çoğu şarkısı uygundur dinlemesi keyiflidir. Oyunun mp3 klasöründen bulabilrsiniz bu müzikleri.)

valla üşenmeyip listemden bişeyler dinleyin deneyin en azından. mutlaka çok seveceğiniz ve uygun görceğiniz şeyler çıkacaktır.
  • Yeni Oluştur...