gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yazıklar olsun bu ulkeyi yonetenlere o sehitler soracak bunların hesabını size kusura bakmayın e-mailime geldi dayanamadım. sizde forwardlayın herkese taaki burası onların başlarına yıkılana kadar.
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 allah belasını versin bu eriflerin akıllanmıycaklar[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 doğuyu bırakıp ehr türlü yatırımı batıya hep batıya yapınca türkiyede yaşayan herkes türktür deyip, kürtlerin kürdistan diye özgürce yaşadıkları yerler buralar devam doğuyu böle kaderine bırakmaya :hrr:
armra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 türkiye'de değildir. o mezarlık olamaz. bir provakasyon kokusu var.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bende sanmıyorum Türkiye de böyle bir mezarlık olucağını. Türk Halk ı artık bu kadarda duyarsız olamaz...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 valla ben inanıyorum. her teröristin cenazesinde binlerce kisinin yurudugu yerde hicte olmıcak sey değil gibi geliyo. zaten o belediye değilmi her teröriste devletin resmi arabasını tahsis eden.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ayıp yani :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yapana değil o halka ayıp ki orda onları tutuyorlar. Bence fake, olamaz yani[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 28 Temmuz 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sanmam Türkiye'de böyle bir mezar olacağını. yanındaki bayrak bir ülkenin bayrağını andırıyor ama tam da gözükmüyor.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kesin türkiye değildir. fake dir bu. türk halkı bunu barındırmaz orda.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Türkiyede öyle bir mezarlık olduğu öğrenildiği anda bu ülke karışır .. böyle birşey olması imkansız.Diyarbakırlığı olduğum için ve her sene gittiğim için söylüyorum Diyarbakırdaki Polisler Kürdistan lafını duyunca bile bi deli sölemişti sakız satıyo ama deli akli dengesi yerinde değil Kurdistan Sakızı bunlar demişti yanımızda Diyarbakır maçındaydık Polis bunu evire çevire dövmüştü.Ki deli olduğunu bütün Diyarbakır biliyor bellide zaten..Yani böyle bir mezarlık olacak Polisler askerler karışmayacak öyle mi ? tahammülleri yok emin olun ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 forward mail ler sıktı artık bakmıyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oha yaaa resmi görünce içim kötü oldu 1 sene Tunceli de oturduğumuz sırada Pkk dan ne çekmiştik. Çatışmalarda iki arkadaşımı kaybetmiştim, şimdi bunu görünce içim çok kötü oldu, ne biliyim ağlıycak gibi oldum yaa :'([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bunları yapan şerefsizler türkse yazıklar olsun ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence gerçeklik payı olabilir, tam hatırlamıyorum ama diyarbakırdaki bir teröristin cenazesine belediye başkanıda gitmişti ve baya bir olay olmuştu[signature][hline]
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Serefsiz Zihniyetsiz herifler[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Fake diyorum ben oranın halkı izin vermez böyle birşeye ya inanmıyorum,yada inanmak istemiyorum[signature][hline]Everything burns...
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gelde o belediye başkanından sabun yapma....daha sonra gelde o sabunu güzel amaçlar için kullanma..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Gerçek değildir olamaz böyle bişey zaten. kaldı ki resimde fake görünüyo bence açıkca
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sanmiyorum gerçek olacagini forward maillar zatten artik kulliyen yalan[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 arkadaki istanbul spor bayragı ne alaka onu anlamadım.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
abazz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Gerçek olabilir. Çünkü o bölge eskiden beri pkk lılarla dolu. Özellikle diyarbakır'ın (diyarbakırlılar alınmasın ama) çoğu kürt ve pkk ya yardımlarını esirgemiyor. Provakasyon da olsa bu fotomontaj da olsa böyle bir şeye şaşırmamak lazım. Maalesef bu ülkemizin acı bir gerçeği. Ekmeğini yediği ele ihanet edenler orayı kendi meskenleri bellemişler.. Ama unutmayın ki tarih boyunca buna benzer bir çok olay yaşanmış ve biz Türkler o katillere gereken cevabı vermişizdir ve herzaman TÜRK ÖNDE TÜRK İLERİ...[signature][hline] Make a difference in your future..
abazz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Not : Bu arada benim dedelerim kürt ama kürdüyle lazıyla arabıyla çerkeziyle herşeyiyle Türkiye de olan herkes Türk'tür. Bunun ötesi YOK!. Hiçbir milleti ayırım yapmadan hoşgörüyle karşılayan 600 sene imparatorluk sürmüş osmanlının evlatlarıyız biz. Ben bunu bilirim bunu söylerim. Her kürdünde pkk militanı veya yanlısı olduğunu söylemek doğru olmaz ama üstüne üstüne "ben kürdüm" diyen birisinin ben de üstüne üstüne yürürüm.. Türksünüz lan hepiniz işte kızdırmayın adamın kafasını..[signature][hline] Make a difference in your future..
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 banada msn den gelmişti bu umarım sahtedirq[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
arina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 böyle bi olaya ses çıkarmayan türkler varsa yazıklar olsun onlara .ama ben yinede burda olduğuna inanmıyorum.ırakta flandır belki nerden bilcez. nefret ediyorum bu kürtlerden ya:hrr:[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Öne çıkan mesajlar