Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UTANC MEZARLIGI!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkiye'de değildir. o mezarlık olamaz.
bir provakasyon kokusu var.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Mesaj tarihi:
Bende sanmıyorum Türkiye de böyle bir mezarlık olucağını.
Türk Halk ı artık bu kadarda duyarsız olamaz...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
valla ben inanıyorum. her teröristin cenazesinde binlerce kisinin yurudugu yerde hicte olmıcak sey değil gibi geliyo. zaten o belediye değilmi her teröriste devletin resmi arabasını tahsis eden.
Mesaj tarihi:
ayıp yani :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yapana değil o halka ayıp ki orda onları tutuyorlar.
Bence fake, olamaz yani[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

[Bu mesaj Suark tarafından 28 Temmuz 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kesin türkiye değildir. fake dir bu. türk halkı bunu barındırmaz orda.[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Mesaj tarihi:
Türkiyede öyle bir mezarlık olduğu öğrenildiği anda bu ülke karışır .. böyle birşey olması imkansız.Diyarbakırlığı olduğum için ve her sene gittiğim için söylüyorum Diyarbakırdaki Polisler Kürdistan lafını duyunca bile bi deli sölemişti sakız satıyo ama deli akli dengesi yerinde değil Kurdistan Sakızı bunlar demişti yanımızda Diyarbakır maçındaydık Polis bunu evire çevire dövmüştü.Ki deli olduğunu bütün Diyarbakır biliyor bellide zaten..Yani böyle bir mezarlık olacak Polisler askerler karışmayacak öyle mi ? tahammülleri yok emin olun ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
oha yaaa resmi görünce içim kötü oldu 1 sene Tunceli de oturduğumuz sırada Pkk dan ne çekmiştik. Çatışmalarda iki arkadaşımı kaybetmiştim, şimdi bunu görünce içim çok kötü oldu, ne biliyim ağlıycak gibi oldum yaa :'([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
bence gerçeklik payı olabilir, tam hatırlamıyorum ama diyarbakırdaki bir teröristin cenazesine belediye başkanıda gitmişti ve baya bir olay olmuştu[signature][hline]
Mesaj tarihi:
gelde o belediye başkanından sabun yapma....daha sonra gelde o sabunu güzel amaçlar için kullanma..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Sanmiyorum gerçek olacagini
forward maillar zatten artik kulliyen yalan[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Gerçek olabilir. Çünkü o bölge eskiden beri pkk lılarla dolu. Özellikle diyarbakır'ın (diyarbakırlılar alınmasın ama) çoğu kürt ve pkk ya yardımlarını esirgemiyor. Provakasyon da olsa bu fotomontaj da olsa böyle bir şeye şaşırmamak lazım. Maalesef bu ülkemizin acı bir gerçeği. Ekmeğini yediği ele ihanet edenler orayı kendi meskenleri bellemişler..
Ama unutmayın ki tarih boyunca buna benzer bir çok olay yaşanmış ve biz Türkler o katillere gereken cevabı vermişizdir ve herzaman TÜRK ÖNDE TÜRK İLERİ...[signature][hline] Make a difference in your future..
Mesaj tarihi:
Not : Bu arada benim dedelerim kürt ama kürdüyle lazıyla arabıyla çerkeziyle herşeyiyle Türkiye de olan herkes Türk'tür. Bunun ötesi YOK!.
Hiçbir milleti ayırım yapmadan hoşgörüyle karşılayan 600 sene imparatorluk sürmüş osmanlının evlatlarıyız biz. Ben bunu bilirim bunu söylerim. Her kürdünde pkk militanı veya yanlısı olduğunu söylemek doğru olmaz ama üstüne üstüne "ben kürdüm" diyen birisinin ben de üstüne üstüne yürürüm..
Türksünüz lan hepiniz işte kızdırmayın adamın kafasını..[signature][hline] Make a difference in your future..
Mesaj tarihi:
banada msn den gelmişti bu umarım sahtedirq[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
böyle bi olaya ses çıkarmayan türkler varsa yazıklar olsun onlara .ama ben yinede burda olduğuna inanmıyorum.ırakta flandır belki nerden bilcez.
nefret ediyorum bu kürtlerden ya:hrr:[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
  • Yeni Oluştur...