Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mandalorian Armor, + larıyla beraber...

draedan

Öne çıkan mesajlar

yaa dusundugunuz gibi ben takıldım mandolorian armorun assault olmasına.. kardesim bu adamların hepsi bh fln diildi ki, kılıcıyla dalanı da vardı, n gusl kotor da oldugu gibi mandolorian armoru giyip kılıcla dalsak.. bnce bu professionlar arasında yapılan bi ayrımcılık.. sonucta bu armoru elde edecek her insan feci sekilde kasıcak ve o kdr kastıktan snra sınıf ayrımı yapılmamalı kasan ve yapan giysin[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 22 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 22 Temmuz 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Mandolorian Star Wars efsanesinde tarihe adını yazmış savaşçı ırk.

KotOR'dan biliyorum zaten Mandalorianları da, Cloneların onlardan geldiğini bilmiyordum.

jango fett(adini unuttum baba olan) maldorian uyesidir zaten o armoru nasil aldigi bilinmiyor sadece maldorianlara ozel ve almasi kasiyor biraz :) bu durumda jango fett d e buyuk bir ihtimalle maldorian
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Maldorian ı espri olarak yazdıysan komik olmuş...
ammaa abiler kotor episode 1 den falan kaç yüz yıl falan geride(2 bin die hatırlıom ole duymustum galiba)ve filmde hiç mandalorian gozukmuo bence bu herif bir ilah o yuzden ya çaldı yada babadan oula geçiodur zirhi :D[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar
Sosyal ağlarda paylaş

Konu Mandolorian lar değil ama açıklayayım :D

Mandolarian şavaşları Star Wars efsanesidir.KoToR'da bahsi geçen savaşlardır yanı.Olay şu;

Şimdi çok uzun yazmıştım ama konuyu dağıtmamak için (dağıldı gerçi ) kısa yazacağım.

Mandolorianlar Sith - CUmhuriyet Savaşı' sırasında istila hareketi başlatıp galaksinin çok büyük bir bölümünü işgal etmiş insan ırkı.Sithlerle ve Cumhuriyetle tek başına savaşmıştır.

Mandolorian savaşçı bir ırktır ve berecebildikleri tek şey "şavaşmak"tır.

Mandolorian - Sith - Cumhuriyet savaşında yenilmiş ve geri çekilmişlerdir.Darth Revan ve çırağı Malak Mandolorian'ları bulmak bahanesi ile sistem dışına çıkmışlar ve uzun zaman haber alınamamıştı.(KOTOR'UN hikayesi işte).Revan ve Malak geri geldiklerinde yanlarında devasa bir Mandolorian ordusu ile geldiler.Mandolorianlar sahip olduğu tüm güçleri ile 2. istila girişimine girdiler.Ama bu sefer adları SİTH 'di . Önce yanları da Korriban'i üs yaptılar ve gerçek Sithleri saflarına kattılar.Sonrası Kotor hikayesi işte.

Mandolorian'lar bu savaş sonunda tamamen silindiler.Çok az sayıda Mandolorian hayatta kaldı.

işte Jango Feet , Mandolorian soyundan gelen bir ödül avcısıydı.

Kaminoluların Jango Feet'i şeçmeleri çok zor olmadı.Aksine bir ordu için en iyi kaynaktı.Ölüm korkusu olmayan savaşçı bir ırktan gelen bir kişiydi.Onun genleri ile Clone Trooper'lar yani StormTrooper lar ortaya çıktı.
---------------

Şimdi konuya gelirsek Mandolorian Armorları'nın +ları gayet iyi.Tam anlamıyorum ama Mandolorian'lar zırhlarını döverken tek şeyi düşünmüşlerdir.Işın Kılıçlarını.Jango'nun , Boba'nin zırhları ışın kılıcı çok hasar veremiyor.Yanı verebiliyorda şimdi oralara girmeyelim.Bence bu armorun Jedilere karşı yanı saberlara karşı hayvansal derecede bir armor'u olmalı.

Bu arada Vader'in kostumunun belirli yerleri dışında ışın kılıcı işlemediğini biliyorsunuzdur umarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

baba iki kotoru da iki tarafta da birçok kez bitirdim konuyu biliom zaten kotor 2 de mandalore iyi bilgi verio zati benim anlamadıım sylian ın dedikleriydi :D
İnsan gecenin bi yarısına gelince anlama kabiliyetini biraz kaybedio kusuruma bakmayın[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar

[Bu mesaj Bayrog tarafından 23 Temmuz 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 22 Temmuz 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
20m ise alim 2 set keske 20m olsa cu oncesi bizim serverda bir firma yapiyordum toplam 60m ayrica quest degil bu yani jetpack gibi degil sonuna kadar gidilmesi lazim crafterlar oranin en sonundaki aletleri kullaniyor

lol 20 mil sadece 1 parçası (craft için lzm olan parça armorun kendisi değil)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bi ara bh armor craft edilebiliodu(mando armor ile bh armor farklı seyler). ama kesin de emin deilim . a.s likte herkes soruodu yapailirmisin die. bende forumlara baktım o eskidendi filan die yazılar buldum. su anda sadece drop ile cıkıo. mando icinde genwanın dedigi gibi ebe... kadar ugrasacan + ballı olacan+super bir grubun olacak .... bu bole dewam eder.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity
swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bh armor loot olarak düşer.Mandolorian armor i yapmak için ise bi kere elinizde bh armor set i olmasi lazim.Ayrica DWB i cok iyi bilmeniz ve orda basa cikabilcek grubunuz olmasi lazim.Son olarak da Mandolorian Armor in quest ini almak için DWB nin bazı odalarina crafter sokulması gerekiyor.[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Bio-Engineer,Master Chef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...