iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 O değil oyuna girmeye korkuom Sesha_Human yeni GM affetmez.Aksamki savasın tekrarı 1 hafta boyunca olcakmıs bu arada gece 11,5 tan 1,5 a kadar.Aksam orclar sole bir farkla yendı. Orc's : 1150 - Humans : 2785 gibi :D ben girmem boyle dandik haritalara :P[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya ben dün gece dünya kadar np uçurdum o kadarmı dandik olur bi savaş lag bi yana o harita ne ya ben o haritada lvl bile kasamam :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 su oyunda neden butun suzmeler beni bulur anlamis degilim: adam abime soylerim dedi ya...[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abisi kim acaba ksing uzmanı prof dr KSER BASTARD :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 eheeheheheh APP savaşı Bitse.Diez'e restart gelse.Benım anlamadıgım ares te oynarken cz de party bug die bişi gormemıstım.Bu diez de zırt pırt bu olay var :)[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nym unutma senle golem yapacaz cz de :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ISTHAR DEMİŞ Kİ : Kapa ceneni ya bir şey ispat etmiyorsun İşte kimseyi suclayamazsın Gelir SS koyarsın gosterırsın.Yazılarla bir sey ispat edemezsin ve Bizi rahat bırak biz bir aileyiz.Senide aramızda gormek ıstemıyoruz.Bye bye. KAPA CENENI BAS GIT SURDAN UKALA SEY.O ADAM O MANADA MI YAPMIS BAK ASLANLAR GIBI GITMIS SS INI KOYMUS.KONUSMA ARTIK SU FORUMLARDA KITLEYIN SURAYI YA MURTAZA YADA FATIHKARACA NEREDESINIZ BIR CEKI DUZEN VERIN SURAYA YA KONUSTURMAYIN BOYLELERINI. hadi oradan köpek herif bak kafamı bozma alırım aklını sabaha kadar üzerinden ordu geçirtirim sonra burda özür ile yazılar yazarsın seni gidi it herif seni eşşek herif Not : Fatih adamı sen uyar bak kafam bozulursa herife nasıl bela sararım biliyorsun dünyaya geldiğine pişman olur kısaca ona diyorumki dünyada uğraşılmayacak bir bela varsa o da benim aklını topla yoksa toplamasını bilirim ALIN SİZE KOMEDİ... zuhahah[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 DM Istıyorum Saka bir yana 2 hafta evvel 50 tane kestık 18 tane saglam item mi cıkar be kardesım :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gothic ben komikliği anlamadım nym e sövdün komik diyosun gerçekten komik oluyosa bende sövem nym e :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sövmek ne demek ya :D Ben bilmez keko Türkce Konusun ne o sövmek :D eheuheuh Yanlıs anlarlar sımdı beni Sövmek = Küfür NOT : Maksat geyik olsun :D HOOD DM PARTY ISTIYORUM ITEM LAZIM POT ALMAYA PARAM YOK :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 a.q dm istiyosunda dm yapacak potumuz varmı :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sende 1,8 M para varmıs ya yarısı bana yarısı sana :D Potlarıda lootlayacaz :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oyunun en geyiq diyalogunu bilmem ama forumun en geyiq diyalogları demin yaşandı heralde. hala gülüyorum ya :P[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehuehueheuhe gelecek priest varmı ? (potu bol olan biri olsun otlancaz biras :)[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben msn den Necropriestle konusuyorum 19800 tane pot varmıs.Ayarlarsam 2000 tane sana 7800 tane bana alacam :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bizde Diez 3 istiyoruz dimi hoodstar :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahahaha neden sana 7800 bana 2000 ? ya o deilde bu adam dupelemişmiki potları :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ISHTARsil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kendini bilmez biri demişki ISTHAR DEMİŞ Kİ : Kapa ceneni ya bir şey ispat etmiyorsun İşte kimseyi suclayamazsın Gelir SS koyarsın gosterırsın.Yazılarla bir sey ispat edemezsin ve Bizi rahat bırak biz bir aileyiz.Senide aramızda gormek ıstemıyoruz.Bye bye. KAPA CENENI BAS GIT SURDAN UKALA SEY.O ADAM O MANADA MI YAPMIS BAK ASLANLAR GIBI GITMIS SS INI KOYMUS.KONUSMA ARTIK SU FORUMLARDA KITLEYIN SURAYI YA MURTAZA YADA FATIHKARACA NEREDESINIZ BIR CEKI DUZEN VERIN SURAYA YA KONUSTURMAYIN BOYLELERINI. hadi oradan köpek herif bak kafamı bozma alırım aklını sabaha kadar üzerinden ordu geçirtirim sonra burda özür ile yazılar yazarsın seni gidi it herif seni eşşek herif Not : Fatih adamı sen uyar bak kafam bozulursa herife nasıl bela sararım biliyorsun dünyaya geldiğine pişman olur kısaca ona diyorumki dünyada uğraşılmayacak bir bela varsa o da benim aklını topla yoksa toplamasını bilirim ALIN SİZE KOMEDİ... zuhahah[ signature ][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Bende diyorumki bana bak kiminle dans ettiğini bilmiyorsun öyle şeyler açarsınki başına yeminle ölmek için yalvarırsın kim olduğumu önce bi soruştur sonra havla ne olduğumu çoğu kişiye kanıtladım ha bir eksik ha bir fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ISHTARsil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Fatih adam bak kaşınıyor silmek istemiyorum şerefsizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya burası kıtlenmesın ne olur Ne olur ne olur...[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya defol git allahımın eşşeği lan seni nerden gönderdiler huzurumuzu kaçırmak için git lvl kas defol git bu forumdan ŞEREFSIZIN BURDA ISI YOK (shadowfax sen alınma eşşek falan dedim ama :) )[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ISHTARsil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 konuşma it sıpası sen bekle başına öyle işler gelecekki sonrada burda resimleri yayınlayacağım böylece adam olmayan ahmaklar ders alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :D Azerbayjanımı bascan :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ISHTARsil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya defol git allahımın eşşeği lan seni nerden gönderdiler huzurumuzu kaçırmak için git lvl kas defol git bu forumdan ŞEREFSIZIN BURDA ISI YOK (shadowfax sen alınma eşşek falan dedim ama :) )[ signature ][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 bana bak serefsiz deme senin a.... ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ISHTARsil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bak fatih adamları uyar yemile çok kötü şeyler olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar