Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 By Murtaza :D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time [Bu mesaj Murtaza tarafından 05 Temmuz 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 uff tayyıp burda da mı var ya adamdan kurtulus yok yanı allah bılır makamında bunu oynuodur:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Beramusta ark oynuyo kafede ziliyom bende. Adamlar re+re yapıyolar. Priest bağırıyo buffsil diye. Partydeki elemanın biri arkadaşa pm açtı. -Abi şu buffsil nası bişey? Sende fazla varsa verde bizde kullanak. Bu lafın üstüne hepimiz dağaldık. [Bu mesaj Armas2 tarafından 05 Temmuz 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tayip rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 :lol:[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 diezde yine geyiq tayfasıyla bir aradayken özlüyorum halen(fizban filan vardı) artık o kadar aşmıştık ki geyikte sadece partyde geyiq yapıoduk kasmadan partyi toplayıp oturuyorduk geyiq:D elemanın biri geldi yalvarıyor party abi filan neyse aldık bunu eleman en az yarım saat oturdu yanımızda bizimle biz sohbet ediyoruz ve ölümcül darbeyi vurdu abi bişey sorcam herkes sustu ilk defa konuşcak die eleman evet dedik eleman dediki abi abi bu ne partisi bizdeki cvp da bir o kadar bitiriciydi geyiq partisi eleman çıktı gitti:)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 zamanında biz n00bken the army of turk dıe clanınız vardı eslantta ash lerın kenarına park ederdık geyığ evuruduk arda bır kalkar bı atne keser gerı gelırdı kımse kasamazdı ztn geyıq e dayanamayıp clan gıttı:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 nedense bizimkide aynı sonla bitti ehauaha[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 50 savaşı için kop gel demiştimde buzkirpisine oda kopmuş gelmişti zamanında ama 51lvl di o sordum ne yaptın diede TK yı tokatladım lvl düşmek için demişti:)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Dün transformation scroll kullandım x:abi sen nesin ben: beni gm küfür ederken yakaladı 2 gün böyle dolaşıcam x:abi çok karizma olmuş ama x:abi kime küfür ettin ben:niye? x:bende küfür etcemde[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yuh ya mantık bu kadar düz olmaz ya süperdi[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ahaha boğuluyodum gülmekten tayyipe. kola fışkırdı her bi yanımdan :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bir ark. denk gelmi$,ke$ke ben denk gelseymı$ım dedim olayı dinleyince.turk un biri isvecli bir adama turkce ogretmı$,bizim ark.la gecen dıyalogun bir kısmı; isv:are you turk? ark:yes isv:slm ibne karde$ ark:slm da ibne? isv:naber ibne karde$? arl:iyi ibne karde$ sen? isv:bende iyiyim. megersem sonradan konu$unca ögrenmı$;turk eleman hep ibne ekleyerek ögretmı$.hatta isvecli adam her muhabbette ibneyi bir yere sıkı$tırıyormu$ o derece =P gecen girdim sırf o adama denk geliyim diye ama offlinedı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hahah süper[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bizimde başımıza beramusta geldi yakın bi olay clan dışında sadece bir priest var partyde apos yapıoduk kız dediki slm yar.... dedi biz kaldık dumur tabi sonra dedik sen ne dedin az önce biliyor musun ewt dedi slm beyler dedim durumu anlatınca inanmadı ama sonra anladı olayı :D onada elamanın biri tükçe slmlaşmak diye öğretmiş allah bilir daha neler öğretmiştirde bizim kalbimiz dayanmadı sonrasına [signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) [Bu mesaj lucifertr tarafından 05 Temmuz 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 adAMIN BİRİ:aga nbr party plz ben:full kardeş adAMIN BİRİ:nersi full sayıyıom 7kişi var ben:birisi towna kaçtı adAMIN BİRİ:alırmısn plz ben:nasıl alyım yaw full dedim ya!!! adAMIN BİRİ:a.....yem ben:ii koy adAMIN BİRİ:ii ozmn ks yapcam ben ben:nie bekle biraz ztn slot boş birisi çıkarsa alırım adAMIN BİRİ:ben ks yapcam kafaya koydum %12 lazım ztn ben:ii yap ta lvl kaç_? adAMIN BİRİ:59 ben:oha adAMIN BİRİ:nie_? ben:madem 59sun beklesene ks yapma+ztn %12in bizim 60-70 turumuza bedel paper olsan bileki sen petsin adAMIN BİRİ:nie yaw yapcam işte.!!! adAMIN BİRİ:a....em hep siz lvl kasıyonuz zaten adAMIN BİRİ:ben papaerimki ben:lem 40yılda bir geldik lvl kasmaya+sen paper deilsin üsütnde crimson var..zzzzzzzzzzzzz adAMIN BİRİ:paperim ben:deilsin adAMIN BİRİ:paperim ben:zzzzzzzz[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına,havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı yaptıracağım!!!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 paperım deilsin zzz :lol:[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! [Bu mesaj rockncoke tarafından 05 Temmuz 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hayır papersin deilim ahauahau[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Gladros, 05 Temmuz 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Dün transformation scroll kullandım x:abi sen nesin ben: beni gm küfür ederken yakaladı 2 gün böyle dolaşıcam x:abi çok karizma olmuş ama x:abi kime küfür ettin ben:niye? x:bende küfür etcemde Zuahahahahahahhahaha :D lolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :D[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 xx: selam Türkmüsün Ben : Hayir :D[signature][hline]EŞKiyadanda BEterSiN USLan ARTıK Be PiSLiK ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bi tane de ben anlatam czdeyken lvl i düsük bir arkadasi partye aldik ilk defa geldim dedi iyi ozamn arkamdan gel dedim bowl da dönüyoz 3-5 tur oldu sonra bombayi pattlatti abi burda dönüyoz paso ep mi geliyoz demesinmi ben yerlerde dedim yok 7. turda lvl atliyoz :D[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: HasMez, 05 Temmuz 2005 15:41 tarihinde demiş ki: ben - lan ......... senin ksni şimdi *bla bla bla bayaa bi saydırdıktan sonra* eleman - ben türk degilim ben - lan .......... .......... .............. *bayaa bi küfürden sonra* eleman- ulan beni seni ........ ......... *bayaa bi saydırır* Zuhauha ben türk değilim zuhaha[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi pelerini versene bi tradeden bakayım . abi ver şunu hemen foto çekip geri vericem ve bla bla ...[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Geçen gün arenaya gitmiştim noob bi mageyle aramızda şöyle bi diyalog geçti Noob:slm Ben:a.s Noob:abi sende mi düştün buraya Ben:yok ben kendim geldim Noob:abi bana bi mesaj geldi ben de okeye bastım Ben:eee Noob:abi yardım et ya 2 gündür burdayım nası çıkıcaz burdan Ben: lol lol lol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLood_and_Rose Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 X- Sen priest misin ben- Hayır mage X- swift pls ........ x- abi nerdesin ben- eslant x- nerden gelirim ben- level kaç? x- 27 ben- 40 olmadan giremezsin x- party tp pls .......... x- ya bu goblinelerden kask yapılımıyo mu ben- yapılıyor x- bana niye yapmadı ben- aç bakin inventoryi ben- yapmış ya işte x- o kemer değilmi ben- olm o kask x- ben de diyorum kemer yeri niye küçük ...........[signature][hline]Nick : BLood_and_Rose Türü: Mage Medeni Hali : Bekar Lvl: -70 Clan : The_Others Server : Sır Verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar