twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: BeIlow, 13 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: twist bak eger bilmiyorsan su metboy un nickinin yaninda bi soru isareti var hani mavi renkli :P ona tiklayarak hangi konulara girdigini görebilirsin baya ise yarar :D :D :D :D kendimi pepsi twist gibi hissettim. ay yıllardır nickim twisted emooo benim noolur kısaltma noooolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 valla üşenmesen iyi edersin. bilemiyorum yani.. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Saeros, 13 Temmuz 2005 13:03 tarihinde demiş ki: valla üşenmesen iyi edersin. bilemiyorum yani.. :p bak seeeeeen =) yazık herkes moralini bozdu neden üye ediyosun ben olsam etmezdim şimdi karışır yazık ya ;p 4000+ şeyi okumaya başladım bile niahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yakında yeni bi konu daha açar metboy ; " Paticik forumLarı yüzünden sevgiLisinden ayrıLan var mı ? "[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 @mave iste o an ben ölürüm giderim :P kendi kuyunu kendin kazmis olursun haha :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 arkadaşlar biz ayrılamayız aeh, bu öyle 3-5 günlük ilişkilerden değil, 12 ekimde 2 yıl olcak ;)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iyi ya ı$te ııce baymı$sınızdır artık bırbırınızden daha kolay olur =P p.s: 2 ekim? hassie kız ark.mın dogum gunu. *!topic acmaya gider* edik:12 yi 2 gormu$um =P [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 13 Temmuz 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ALLah ALLah böyLe savunmada iLk defa gördüm. İLişki süresi uzun oLunca ayrıLınıLmıyor mu :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya karıştırmayın şimdi onu bunu biz ayrılmıcaz o kadar :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evlencez 1 kız 1 erkek cocxugumuz olcak adları ceysu ıle pıtırcan olucak fln lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 thelegbra ve dory olması lazım bidew[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahh ahhhh..[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mavi ile blackchaos var unutmamak lzm.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ıoy oy ne güzelde cidden üzülüyoruz :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dela var alternatif forum esi olarak, ama tekeslilige karsi kendisi o yüzden belli bir isim veremyecegim. Bir de supergirl - drumnbassboy var[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki: supergirl - drumnbassboy bunlar gelmedi işte aklıma bunu düşünüyodum sabahtan beri=) en efsane ikili[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Arthur_HellsFire, 13 Temmuz 2005 13:33 tarihinde demiş ki: thelegbra ve dory olması lazım bide evet biz varız :) hi mom! [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki: Bir de supergirl - drumnbassboy var :) onlar ayrı birşey canım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 İtiraf ediyorum, eskiden benimde vardı =P Yenisi yolda mutlaka bekleyin, coming soon..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mayhem, 13 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki: İtiraf ediyorum, eskiden benimde vardı =P Yenisi yolda mutlaka bekleyin, coming soon.. aa, sen öldürüp sonra reslemiştin dimi?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 13 Temmuz 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yok birisinin arka tarafından uydurmasından yola çıkarak milletin ağızına dolanan dedikodu ama değil.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende aşkımı pati yapacam :)[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 [Bu mesaj thelegbra tarafından 13 Temmuz 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sizofren olmayan arkadaslarin getirmesinde bi mahsur yok tabii, sizofren olanlar ise bi fake account acip ben geldim bidinin sevgilisiyim mucx mucx yapiyorlar, tadi kaciyor. sonra da oldurup rezliyorlar falan.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar