fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Warsong Supplies questinin bir ayağında anladığım kadarıyla Booty Bay'e gitmem gerekiyor. Ben şu an Ashenvale'deyim ve Horde'um. Diğer kıtanın ta en dibi gördüğüm kadarıyla, oraya gidiş yolu nedir acep?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ratchettan bi gemiye bincen çat bb desin gemiden iner inmez ileri bakarken solunda kutuları göreceksin onlardan bitanesinin içinde warsong shipment tarzı bişi olsa gerek onu alcaksın gemiye geri binip ashenvale e tabanvay vede questi verip güsel rewardları alcaksın[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ahaha çok sağol bende UC'ye gitmek, oradan da tabanvay yaparken 50 defa ölmemi garanti altına almama yol açmayacak bir yol olması gerektiğini tahmin ediyordum :) Bu derece kabus bir quest vermiş olmamaları gerekirdi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 deathwing'demi oynuyosun, ah'de görmüştüm bi Fedaykin.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aynı zamanda zeplinle de gidebiliyorsun. ogrimmardaki zeplinlerden biri undead şehrine, diğeri booty bay'e götürüyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yok Burning Legion'da oynuyorum, nickimde Ulthaar[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yok ikincisi grom'gol'e götürüyo.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bende axe şeyini bulamadım. Birileri deadly bişeyler alıcaksın dediler ama öle kaldı. Çok güzel bir bot verio quest ama yapamadık :P[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ulthaar sen miydin :D seni gormustum bi yerde (horde degilim zuzu)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Bonecrusher, 28 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki: aynı zamanda zeplinle de gidebiliyorsun. ogrimmardaki zeplinlerden biri undead şehrine, diğeri booty bay'e götürüyor. Yok zeplinden direk grom gol ordan da yüriyerek botye gidilebilir ama adam bu yolu izlerse ve lvl çok düşükse kesin 50 kere ölür zaten. En mantıklısı ratchetten gemi. Zaten hiç bir tehlikesi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben gemiyle gittiğimdede ölmüştüm (: Leveli benimle aynı bi alliance gördüm daliyim dedim bütün goblinler saldırmaya başladı bana (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Her gördüğüne dalarsan olacağı budur tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 iyi sen yurumedi dusunmusun ben westfalldan wetlanda yuzdum oradan loac mohana gectim oradanda if ye gectim :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 goblinler niye horde'a dalıyor onu da anlamıyorum. koskoca horde'uz lan biz. alliance'larla sürekli savaşan bu goblinler değil miydi?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ne berbat bir questtir bu ya. Bi bu, bir Call of Water, bir de Druid lerin su su aslani mi ne o questi.. Tamamen igrenc :D[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 call of water harbiden cinnet geçirttiren bi quest.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eheh şu an call of water'ı da yapıyorum ama hiç acelem yok, her yolladığı yerde 5-10 quest yapıp sonra ikinci yere geçiyorum. Queste aşladığımda 24düm şu an 27'yim anlayın yane :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 call of water çok kolaydı aslında. bir tek ashenvale'de zorlanmıştım :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Lamerize, 28 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Bende axe şeyini bulamadım. Birileri deadly bişeyler alıcaksın dediler ama öle kaldı. Çok güzel bir bot verio quest ama yapamadık :P Deadly Blunderbuss alacaksın AH veya bir engineerdan. Dişi gobline vereceksin :) 80s civarı AH'de fiyatı.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Zaten ben bu shaman questlerimden çektiğimi başka hiç bişeyden çekmedim. Sen kalk koskoca shaman ol alt tarafı bi suya söz geçirecem diye dünyanın bi orasına bi burasına git su doldur. O bişey değil Tarren Mill'e gidene kadar alliance larla dalaşmaktan level 23 te scout olmuştum (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar