Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warsong Supplies Questi (aka Booty Bay'e nasıl gidilir)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Warsong Supplies questinin bir ayağında anladığım kadarıyla Booty Bay'e gitmem gerekiyor. Ben şu an Ashenvale'deyim ve Horde'um. Diğer kıtanın ta en dibi gördüğüm kadarıyla, oraya gidiş yolu nedir acep?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha çok sağol bende UC'ye gitmek, oradan da tabanvay yaparken 50 defa ölmemi garanti altına almama yol açmayacak bir yol olması gerektiğini tahmin ediyordum :) Bu derece kabus bir quest vermiş olmamaları gerekirdi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Burning Legion'da oynuyorum, nickimde Ulthaar[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 28 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
aynı zamanda zeplinle de gidebiliyorsun.
ogrimmardaki zeplinlerden biri undead şehrine, diğeri booty bay'e götürüyor.

Yok zeplinden direk grom gol ordan da yüriyerek botye gidilebilir ama adam bu yolu izlerse ve lvl çok düşükse kesin 50 kere ölür zaten. En mantıklısı ratchetten gemi. Zaten hiç bir tehlikesi de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh şu an call of water'ı da yapıyorum ama hiç acelem yok, her yolladığı yerde 5-10 quest yapıp sonra ikinci yere geçiyorum. Queste aşladığımda 24düm şu an 27'yim anlayın yane :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lamerize, 28 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Bende axe şeyini bulamadım. Birileri deadly bişeyler alıcaksın dediler ama öle kaldı. Çok güzel bir bot verio quest ama yapamadık :P

Deadly Blunderbuss alacaksın AH veya bir engineerdan. Dişi gobline vereceksin :)
80s civarı AH'de fiyatı.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ben bu shaman questlerimden çektiğimi başka hiç bişeyden çekmedim. Sen kalk koskoca shaman ol alt tarafı bi suya söz geçirecem diye dünyanın bi orasına bi burasına git su doldur. O bişey değil Tarren Mill'e gidene kadar alliance larla dalaşmaktan level 23 te scout olmuştum (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...