Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Appiah'ın Fenere gelme durumu varmıs.GElırse cok sevınırım.Inanılmaz savascı bır oyuncu hem bekte hemde orta sahada oynayabılıyor.Cok ıyı bır transfer olur umarım alırız....[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 War ama güzelim burda. http://forum.paticik.com/view.php?id=129545[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gelir Geldi. loL .[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gelirse iyi transfer.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 okay karacan ntv'de az önce: "fenerbahçe juventustan appiah ı 8milyon dolar a renklerine bağladı" hadi hayırlısı. edit: henüz resmi olarak fenerbahçe doğrulamadı gerçi ama. [signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 18 Temmuz 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ntv'de dediyse doğrudur da. vieira 17 milyona falan giderken buna 8 veriyorsa fenerbahçe enayinin alasıdır =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 rakamlar her yerde farklı ya mesela bi yerde vieira nın 20 milyon euro ya transfer oldugu yazıodu.. bugun okudugum bi gazetede appiah icin fenerin 6 milyon dolar ödeyecegi yazıodu.. pek önemsememeli bence..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 24 yaşındaki bir oyuncu için, gayet iyi bir fiyat, hele ki bu adamı juventus'dan alıyorsun. ama dediğim gibi fenerbahçe taraflarından resmi açıklama yok o yüzden boşa atış yapmayalım şimdi.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gelmez[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 neden gelmesinki? sonucta juventusta yedek kalacagı garanti.. eger istedi parayı ve şartları fenerbahce saglıosa tek sorun lig kalitesizligi kalıyor.. ayrıca fenerbahce sampiyonlar ligine direk katıldıgı icin 6 mac garantisi war.. ve fenerde oynayacagı garanti gibin.. bence gelebilir..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? [Bu mesaj wook tarafından 18 Temmuz 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 APPİAAAAAHH[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tottenham da devreye girmis.. ahanda[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Heheh tottenham kim ya Geçmiş olsun onlara. Juventus resmen açıklamış transferin gerçekleştiğini. Bende NTV den duydum[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ewet bende simdi gördüm juventus resmi sitesinde acıklamıs.. ama yinede buyuk konusmamak lazım sonra rezil olmak war belli olmaz :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 size geçmiş olsun bari[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gecmis olcak bisey yokki.. sadece oynamak isterim demis.. anlastım dememis neyse goal.com daki haberin türkce tercümesi verdigin linkteki hayırlısı neyse o olsun.. olmazsada saglık olsun :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 NTV-MSNBC Güncelleme: 23:24 TSİ 17 Temmuz 2005 Pazar Bak günün tarihi yukarıda yazıyo..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet transfer kesin[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Transferin sessiz takımı Fenerbahçe, ilk bombasını Ganalı oyuncuyla patlattı. İtalyan ekibinin başkanı Luciano Moggi, ANSA ajansına yaptığı açıklamada, Appiah’ın 8 milyon Euro karşılığında F.Bahçe’ye satıldığını söyledi. devamı...[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bende gazetede okudum... hayırlısı artık eger gelirse super bir transfer olacak..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu kadar germe ortamı kardeş. Fazlada sıkma kendini balonun fln patlar.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Fener almış işte neyin tartışmasını yapıyoruz. Süper Lig için hayırlı olur işallah[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Margeaux'nun üstüne gitmeyin belli ki forumda yeni, kısa ve öz laflarla çaktırmadan laf atma sanatına daha hakim değil, duygu ve düşüncelerini açıkca dile getirmiş, ama öğrenir inşallah bunları da, aramıza entegre olur kısa zamanda. valla fenerbahçe'nin resmi sitesinden ya da televizyon kanalından imza atarkenki resimlerini görmeden birşey demek istemiyorum ben hala. şimdi heveslenip sonradan bozulmak iyice kötü olur.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 marg, burasi paticik forumlari, birazcik daha yumusak dille dusuncelerini dile getirmeni umut ediyoruz[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eurosportta alt yazi da gecti , kime gecmis olsun? ;) hayirli olur umarim.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If your havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar