Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda patladım oh be

Hammerheart

Öne çıkan mesajlar

bıktım ya hergün 30 kere Danish guild looking for danish player ne herifler ya sizdede varmı bu olay baya tartışdım adamlarla bide pişkin pişkin konuşuyolar so? and? then? susmazsan dafana rank6 earthshock basarım dedim sonunda sustu lavuk hehe gerçi rogue chardaydım ama :D
içimden dedim ulan söv hepsini bunların ama yakışmaz bize sonra türkler söle böle dicekler
[signature][hline]Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
www.wowturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

Ya yell den yapması hoş değil yani, ama member araması normal aslında
Benim de bulunduğum guild isveçli kaynıyor, adamlar gchat te paso isveççe konuşuyorlar, bir gün yeter be dedim konuştum tartıştım, ırkçımısınız dedim; adamlar şok oldu sonra alıştırdım ing ye.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 27 Temmuz 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
çok "tarzanca" olmuş.
bir de İ yerine I yazman gerekli.
hiçbirşey anlamamışlardır yazdıklarından

walla sinirden hiç bakmadım ı mış i miş anlamışlardır abi merak etme :D[signature][hline]Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
www.wowturk.com
Sosyal ağlarda paylaş

ustteki bar titan panel bar,ben de kullaniorum..
bi de tepki göstermesi normal denebilir ben de kiziyorum adam yarim saat boyunca paso ayni seyi tekrarlio delirtio bi kere de günde yeter arayan bulur ztn seni..
bi de senin yazdigin yazida tonlama(noktalama) olmadiindan anlamamislardir bencede "enough" derken ne dedigini bence hic anlamamislar ;)
Sosyal ağlarda paylaş

bende girdigim gruplarda-ortamlarda hep "finland?norway?" gibi sorulara maruz kaliyorum.Bi gun dayanamayip "stop speaking in this language,it reminds me of barbarians and berserkers" dedim,hepsi sustu birden.Grup da dagilmadi isin garibi.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların bunu sormalarında niye art niyet arıyorsunuz ki?
Sizde sorabilirsiniz aynı soruyu.

Bu bir MMORPG sonucunda, oynadığınız serverlarda birçok ülkeden oyuncu olması ve bu oyuncuların daha rahat iletişim kurabilip, kendi aralarında kendi dillerini konuşabilmeleri için hangi ülkeden olduğunuzu öğrenmek istemelerinde ne tür bir gariplik söz konusu?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

Siz beni anlamıyosunuz öyle böyle değil kıl olutyorum hergün 30 kere danish guild looking for danish player ama hergün /ignore etsen ne olacakki tek bi kişi yapmıyoki bu olayı bilmiuyorum nedenini ama rahatsız ediyo beni birazda şakayla karışık çıkıştım bunlara daha önce hiç greek guild looking for greek player yada başka bi ülke için görmedim herzaman danish veya nordic bunun anlamı ne :S
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne patlanacak bisi var ortada, ne de onlar senin yazdigindan bisey anlamistir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...