Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bıktım ya hergün 30 kere Danish guild looking for danish player ne herifler ya sizdede varmı bu olay baya tartışdım adamlarla bide pişkin pişkin konuşuyolar so? and? then? susmazsan dafana rank6 earthshock basarım dedim sonunda sustu lavuk hehe gerçi rogue chardaydım ama :D içimden dedim ulan söv hepsini bunların ama yakışmaz bize sonra türkler söle böle dicekler[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ya yell den yapması hoş değil yani, ama member araması normal aslında Benim de bulunduğum guild isveçli kaynıyor, adamlar gchat te paso isveççe konuşuyorlar, bir gün yeter be dedim konuştum tartıştım, ırkçımısınız dedim; adamlar şok oldu sonra alıştırdım ing ye.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 swe ?[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çok "tarzanca" olmuş. bir de İ yerine I yazman gerekli. hiçbirşey anlamamışlardır yazdıklarından[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Bonecrusher, 27 Temmuz 2005 22:01 tarihinde demiş ki: çok "tarzanca" olmuş. bir de İ yerine I yazman gerekli. hiçbirşey anlamamışlardır yazdıklarından walla sinirden hiç bakmadım ı mış i miş anlamışlardır abi merak etme :D[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Nedir peki bu? Neye sinirleniyorsun? Adamlar, gayet düzgün bir şekilde guildlerine adam arıyorlar. Çok mantıksızca yaptığın hareket bence.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gangren'a katilmamak elde degil, bide dunyayi kurtaran adam gibi gelmis topic acip ss koymussun.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Benim ilgimi daha çok üstteki bar çekti. Hangi interface o abicim ya (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 titan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ustteki bar titan panel bar,ben de kullaniorum.. bi de tepki göstermesi normal denebilir ben de kiziyorum adam yarim saat boyunca paso ayni seyi tekrarlio delirtio bi kere de günde yeter arayan bulur ztn seni.. bi de senin yazdigin yazida tonlama(noktalama) olmadiindan anlamamislardir bencede "enough" derken ne dedigini bence hic anlamamislar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bende girdigim gruplarda-ortamlarda hep "finland?norway?" gibi sorulara maruz kaliyorum.Bi gun dayanamayip "stop speaking in this language,it reminds me of barbarians and berserkers" dedim,hepsi sustu birden.Grup da dagilmadi isin garibi.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eh bizde yelle turkce konusup kufur ediyoruz, ayni mantik. :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Adamların bunu sormalarında niye art niyet arıyorsunuz ki? Sizde sorabilirsiniz aynı soruyu. Bu bir MMORPG sonucunda, oynadığınız serverlarda birçok ülkeden oyuncu olması ve bu oyuncuların daha rahat iletişim kurabilip, kendi aralarında kendi dillerini konuşabilmeleri için hangi ülkeden olduğunuzu öğrenmek istemelerinde ne tür bir gariplik söz konusu?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Azmodai, 28 Temmuz 2005 12:10 tarihinde demiş ki: eh bizde yelle turkce konusup kufur ediyoruz, ayni mantik. :) +1 İF general channel da küfürler havalarda uçuşuyor. [Bu mesaj Gallant tarafından 28 Temmuz 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 burda patlicak bişe göremedim ama neyse:D..[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Adamın ingilizce bi biçimde Danish eleman aramasının size ne zararı varki hepsi aynı guildde olunca kötümü oluyo anlamadım :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yok hergün aynı mesajı görmekten sıkılmış arkadaş, ama böyle tepki niye vermiş anlamadım sıkıldıysa /ignore.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Adamlar bizim forumlardan yapmayı çalıştığımız şeyi serverda yapıyorlar. Biz sadece forumlarda yazarak çok özel bir başarı elde edemedik. Adamlar belki server içinde online olarak başarılı olurlar. Kızılacak, gücenilecek birşey yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Siz beni anlamıyosunuz öyle böyle değil kıl olutyorum hergün 30 kere danish guild looking for danish player ama hergün /ignore etsen ne olacakki tek bi kişi yapmıyoki bu olayı bilmiuyorum nedenini ama rahatsız ediyo beni birazda şakayla karışık çıkıştım bunlara daha önce hiç greek guild looking for greek player yada başka bi ülke için görmedim herzaman danish veya nordic bunun anlamı ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kor'gall da 10-15 ayrı guild adam arıyoruz diye spam yapıyor buna ne demeli? hangi birini ignore edicen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kolay Hepsini. Eğer çok rahatsız oluyosan görmek istemiyosan hepsini ignore edebilirsin. Ignore etme limiti yok bişey yok rahatça edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Valla ne patlanacak bisi var ortada, ne de onlar senin yazdigindan bisey anlamistir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ayıp[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar