Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss de il 2. oldu diye babasından dayak yedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 26 Temmuz 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
işten atılırsa kız hiç okuyamaz..

..

Kiz eger hakkttn tr 300 ncusu olduysa,ozel bi uni de pasa pasa burslu okur..hem bedava gider , hem yatili kalir hem de cep harcligi alir...Sonra da is hayatina ara vermeden atilir
Mesaj tarihi:
öyle babaya kafam girsin....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
bencede yani, ceksin resti hatta bi oyun oynasin verilen paralarida alsin yaninda gitsin baska sehre orada okusun pasalar gibi burslu yurtlu valla ben olsam saniye durmam...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
kıza çok üzüldüm ya.
hakkaten bu durumu bi şekilde birilerine anlatmak, kıza şimdiye kadar yaptığı hayvanlıklara, bıraktığı izlere bir şey yapamasak da en azından bundan sonrası için destek bulmasına yardımcı olmak, okuyup kendi hayatını kurmasında birilerini bunun yanına çekmek lazım, turkcell vs. gibi şirketlerin projeleri var aslında bu şekilde, durumu ileticek kanallara sahip olan birileri varsa el atmalı bence hemen.

işin kötüsü, baba üniye de göndertmiyormuş, bundan sonra da kendi elinde tutuyor kızcağızın hayatını, çok yazık hakkaten.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
hala böle okuz adamlar var mı yaw...? :hrr:[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
doverim adamı gordugum anda bu ne gaddarlıktır ya kızı cogu kısıden farklı olarak calısmı ve muthis bir derece yapmis durumuna gore adamın verdigi tepkiye bak olmaz olsun boyle bir baba[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
bu adamın mesleginden cıkartılması lazım ama calıstıgı yerden degil, babalık mesleginden atılması gerek, böyle saçmalık olmaz ya çok sinirlendim.ben böyle birseyin olabilecegini düşünemiyorum mantıgım almıyor ya bu kadar saçma ve gerizekalı nasıl ve neden davranabili bir insan anlamıyorum gerçekten.
Mesaj tarihi:
Bu adam nerde oturuyo ya ben dövmeye geliyom. :hrr:[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
Bu kafada adamlar baba olursa kızlar napsın?
Kızın yerinde olsam koyarım babayı kapıya alırım anayı kardeşi basar giderim.
Devlet yardım eder elbet.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mesaj tarihi:
öküz her yerde öküz
not:öküzlere biraz hakaret ettim ama kusura bakmasınlar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
valla inanamadım ilk gerçekten babanın durumu vahim[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
okumamış insanın çalışkan çocuğu

böyle babalar böyle çocukları hak etmıyor bence.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
cahil adama anlatamassinki :/[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
said:
Voys, 26 Temmuz 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
okumamış insanın çalışkan çocuğu

böyle babalar böyle çocukları hak etmıyor bence.

insan degil o adam... o insansa ben insanlıktan cıkıyorum... hayvan desek hayvan degil hayvanlara yakışmaz.. o adam mikrop mikrop
  • Yeni Oluştur...