Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 canı sıkılmış bizle makara yapıo :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 vay "eşcinsel" vay[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 24 Temmuz 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Hardter, 23 Temmuz 2005 20:01 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 23 Temmuz 2005 15:11 tarihinde demiş ki: Bu türk milletini anlamak imkansız.. Kendi karı kızla ilişkiye girincek bişey olmicak ama, Evleneceği kız bakire olcak? Yok ya?? Başka (edik:bu verdiğim örnektir...) aynen bı arkadasım cok sevsem bile bakıre deılse almam dıor ama kız pesınden kosup duruor erutan sana cok katılıorum kardeşim sizene milletin isteklerinden adam sana bakire bir kızla evlenceksin dese sanane demezmisin? Adam bakire bir kızla evlenmicem diyor o zamans sanane sizene?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bekaret, evlenmek için bir kriter olmamalı demek istiyorlar sanırım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 uçmuş konu :) eşcinselliğin saygı duyulacak bişey olduğuna inanmıyorum. daha doğrusu eşcinsellik tek başına bakıldığında saygı duyulması gereken bir etken değil. eşcinsel olduğu halde başarılı işler yapan insana saygı duyarım. hatırladığım kadarı ile bir insanın ibne olması onun insanlık adına faydalı bişeyler yapamayacağı anlamına gelmiyor. ayrıca böyle bir yasa tasarısı, kanun falan da yok. " ben farklıyım ! çünkü eşcinselim ! " diyen insana da saygı duymam. eşcinsellik farklılık değil ki. bir tür sapkınlık. ( sapkınlıklar farklılık olabilir, dersek konu çıkmaza girer :D ) yine okuduklarımızı sağlam anladıysak eşcinsellik yeni birşey de değil, osmanlı yazıtlarında ( kışın hatunları, yazın oğlanları koynuna alacaksın, yazıyor ) da geçiyor. ha o adamlar %100 bunu yapıyor diyemeyiz ama,düşünebiliriz değil mi ? konuyu şöyle bağlamaya çalışayım . düzgün insan olmayana saygım yoktur.insansa zaten, siktiret kardeşimizdir .[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eşcinsellik dogustan gelir ve buna bir hastalik olarak bakiyosaniz inanç esaslarinizi bir ele alin bakalim...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: streamin, 24 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki: eşcinsellik dogustan gelir ve buna bir hastalik olarak bakiyosaniz inanç esaslarinizi bir ele alin bakalim... dogustan? psikolojik birsey falan ne biliyim kafada bitiyor saniyordum ben sonradan gelme oyle olanlarida yokmu bu olayin[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Acidim sana..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: streamin, 24 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki: eşcinsellik dogustan gelir ve buna bir hastalik olarak bakiyosaniz inanç esaslarinizi bir ele alin bakalim... sana daha da cok acidim.. dogustan? hehehe[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 TW'lere helal olsun.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 24 Temmuz 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 çok iyi fıkra, durumu güzel özetliyor[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bir daha helal olsun.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 24 Temmuz 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 off geç ya, sımayliymiş[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Size ne ki millet istediği yeri istediği gibi kullanır.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bize neyse gelip burda ben eşcinselim demesin o zaman, demek ki adam fikir öğrenmek istiyo, saçma salak konuşup da gece gece stres yaptırma[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Evet evet öyle. La havle.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ortamı boşuna germiyelim. birisinin tercihi eşcinsellik diye gelip ona gönderme niteliğinde, ve konuyla alakasız, fıkra yazanları savunmak uğruna da üyelerle kavga etmiyelim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 gayet komik bir fıkraydı yani hakkını yememek lazım şimdi lol.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bence de çok güzel fıkraydı ve belki eşcinsel çocuk onu okuyunca bi ders alcaktı[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 anan_helal ne lol.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 İnsanlar düşünmüyor,düşünemiyoruz mu diyim artık! Sizde eşcinsel olabilirdiniz.Daha kötüsü Cinsel kimliğinizi bile bulamıyabilirdiniz. Dışlaycaksanız buyrun dışlayın yada dalga geçin.. Nasıl olsa herkes bişey söyliyebilio Aslında asıl suç ne biliyormusun arkadaşmıızın dürüstçe çıkıp ben Gay im diyebilmesi. Kimin cesaret varki cinsel tercihini sölemeye? Bir düşünün bakalım Nede olsa hey bu gay yada lezbiyen deyip dışlamak kolay...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Çok bomba girmişsin konuya abi, sen geldin ya ortamdaki gençler çeki düzene girerler. "Yönetici ahkamı öyle değil böyle kesilir" havana da bittim. Ayrıca çocukça laf atmalar yerine mantıklı tartışma düzlemlerine gelsen, yani "anladık ki senin yok" gibi komik bir kışkırtıcılık içeren bu mesaj tebessüm yarattı bende, hala böyle teknikleri kullananlar varmış diye. Sağlıcakla kal. Güzel gece nelere kadirsin.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 25 Temmuz 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: isimsiz, 25 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: bone arkadasım dikkatimi cektide sen nie böle bi yönetici havalarında yazıosun?? yönetici flnmısın yoksa? evet admin siteye kendisi ancak çok mütevazi olduğu için altında sadece "üye" yazıyor.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 isimsiz bi sie pls b@p[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hayır üye değil, "Patipet Star 2.'si" yazıyor ;). Ayk sayesinde.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar