Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blood elf - high elf

Bone

Öne çıkan mesajlar

şu blood elf'ler nedir tam olarak anlamadım ben.
warcraft 2'de ve warcraft 3'ün başlarında alliance'a high elf'ler de dahildi.
ama sonra high elf'ler birden ortadan kayboldu. düşündüğüm kadarıyla quel'thalas yokedildiği için.

ama sonra frozen throne'da karşımıza blood elf'ler çıktı.
Blood mage'leri büyüye karşı çok istekliydiler ve demonic magic'e başvurdular.

anlamadığım şey, bu blood elf'ler nerden çıktılar. Blood Elf = High Elf mi? Peki High Elf'ken neden Blood Elf olarak değişti isimleri? Quel'Thalas yokedildiği için mi?
Bunların olayı nedir?

Aslında Frozen Throne'u bir daha oynamam gerekli de, bir sorayım dedim, belki Blood Elf'lerin olayını ayrıntısıyla bilen, veya WoW içinde bunların hikayelerini okumuş/görmüş kişiler vardır.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

arthas bilader highelflerin mekana girip gebertti ya çoğunu hatta bazılarını undead yaptı.
İşte onlar o zaman doğdu blood elf -intikam elfi
e zaten arthasın oraya girme amacı bilmemne wellini emmekti,kel thusadı reslemek ıcın.O well emilince bunlarda buyusuz kaldılar olay o[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

İşte Arthas'ın katliamından kurtulan high elfler,o savaşta ölen tüm elflerin anısına mı diyim işte kendilerine blood elf demeye başlıyolar...yeni bi büyü kaynağı arayışına girmelerinin sebebi de arthasın sunwelli corrupt etmesi...
böylece de illidian'la işbirliğine giriyolar vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaldılar.

Blood elf diye bilinen tayfa aslında ismini hatırlıyamıycağım bi ırkcı human generalı tarafından hpsedilen tayfa.

Bu hapseilenler aslında Lorderon'da yaşıyan elfler genellikle.

Sonucta etrafta bi suru Elf insan krallıklarında yasıyan, Stormwind'deki Elflerin coğuda denizcilikle falan uğraşıyolar ve hale high elfler.

Senin şu anda azeroth'da görebileceğin nerdeyse butun elfler high elf, npc olarak böle ustune saldıran blood elfler var o kadar.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

hıı peki[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Suark tarafından 26 Temmuz 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 26 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
hatta o kıl adamda lord garithos'tu sanırım

Evet onun davranışları yüzünden ayrılıyorlar Alliance'dan.

Ya oyunda blood Elf varmı? Ben onları Illidian ve Naga grubu ile beraber Orcların eski vatanına gittiler diye biliyordum?[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

draneor dan geldiler hepsi.İşte enson arthasla kapışmak için lider frozen throne un orda bırlestıler.
orda illidian yaralandı felan.Belki dreanor açılır böylece 3. faction gelir
bloodlefler
nagalar
Dranei ler.
sufer olur =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Arthas high elflerin krallığını yok ettikden sonra geride kalanlar ölenlein anısına ve intikam duygularını belli etmek için kendilerine blood elf diyorlar .Çeşitli olaylar sonucundada allianceden kopup illidanın peşinden outlandsa gidiyorlar.Geride kalıp allianceye sadık olanların hepside high elf oluyor hatta bunların son patchde kendilerine ait bir factionu kuruldu,kısaca özeti bu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

ya eskiden elfler vardı ne high elf ne night elf... bunlar icinde arcane magic le ugrasanlar blood elf high elf benimde anladıgım kadarıyla aynı race. Boyları kısaldı kulakları kısaldı.. Ten rengleri menekşeye dönmedi. Ama night elfler ise uzun boylu oldular renkleri menekşe rengi kulaklar uzun boyları uzun.. Druidic ve Divine magic le ugrastılar arcane magic i bıraktılar

Demonic magic dedigin = arcane magicçç demonları etkileyen şey işte... Aynı well of eternity nin demonları cekmesi gibi arcane magic kullanılınca demon lar etkilenip geliyorlar

Her biri cok guclu magic e neredeyse bi cogu immune. Bu nedenle elfler bıraktı arcane magic i.. Blood elfler ortaya cıktı. Blood elfler aynı Demon Hunter Illdian gibi magic hunger cekiyorlar ve bu nedenle başka bir boyuna kaçtılar gittiler Demon Hunterla. High elfler ise dunyada kalan kısmı ve arcane magic kullanamya devam ediyorlar ama Blood Elfler gibi bi açlık söz konusu yok onlarda. Ben bu kadar biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 26 Temmuz 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
Bu Wc2 deki karizma elven archer hangı gruba gırıyor saf elf mı? yoksa blood zart zurtmu? + sorc+priestlar?
Blood Elfler WC2 zamaninda yoktu zaten, WC3:FT oynadiysan orada ortaya cikiyorlar ilk olarak.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 26 Temmuz 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
Bu Wc2 deki karizma elven archer hangı gruba gırıyor saf elf mı? yoksa blood zart zurtmu? + sorc+priestlar?

Ordaki elfler,saf Qual'thalas High Elfi,sanırım yani yamuluyorsam düzeltin.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 26 Temmuz 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
e peki düz elf yokmu saf-orjinal? :)

bu dediğin şeye benziyor.
-"abi köpek alcam da, golden retriever mı alsam yoksa husky mi sence?"
-"düz köpek yokmu saf-orjinal?"
-"yok"

saf insan diye birşey olur mu? zencisi var beyazı var, kızılderilisi var. saf insan diye tek bir taneyi ortaya çıkartamassın. elf de bunun gibi.
normalde mesela fantazi dünyalarında olur ya, high elf, wood elf, wild elf, dark elf vesaire vesaire... hepsi elf sonuçta. ama normal elf diye birşey olmaz.

said:
eradicator, 26 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Demonic magic dedigin = arcane magicçç

genelde çok alakasız şeyler yazmışsın yazında ama şunun hakkında bir iki birşey söylemek istedim.

demonları dünyaya çeken şey, elf'lerin arcane magic kullanmaları.
oysa demonlar zaten büyülü yaratıklar.

blood elf'ler ise büyüyle ve yurtlarıyla bağıntıları kopmuş. frozen throne'da bunu görüyoruz. illidian ise, "gelin size yeni bir büyü kaynağı sunucam" diyor onlara. yeni bir büyü kaynağı ile kastettiği şeyin "demonic magic" olduğunu düşündüğümden oraya öyle yazdım.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...