Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dory ve legbra :)

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

balıkların en güzeli :) pombiş yanakları, kocaman gözleri, kalp burunu (üstünde kalp şeklinde sivilce çıkmıştı bir kere ihihih) ile dadindan yinmez :P 4 senedir tanışıyoruz, önümüzdeki aya 2,5 sene olacak :) sanırım üniversiteye de birlikte gidiyoruz. beni çok seviyo galiba, yani benim gibi çirkin bir çocuk ile birlikte olduğuna göre hehehe. ay utandım ya yazacak birşey bulamıyorum kesildim kaldım. dürrüp dürrüp dürrüp dürrüp :) what do we do we swimmm swimm :P

seni seviyorum

said:
Down here all the fish is happy
As off through the waves they roll
The fish on the land ain't happy
They sad 'cause they in their bowl
But fish in the bowl is lucky
They in for a worser fate
One day when the boss get hungry
Guess who's gon' be on the plate

Under the sea
Under the sea
Nobody beat us
Fry us and eat us
In fricassee
We what the land folks loves to cook
Under the sea we off the hook
We got no troubles
Life is the bubbles
Under the sea
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

dün sabaha karşı kalpi istedim ben yayılmadan ama karakedi ofişıl aşk ilanı yapın dedi, patide herkes bizi biliyordu ama başlığımız da olsun istedim :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 25 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
dory bayan mıydı =P pm den bı kac msjla$mı$tık bır ark. yuzunden(ewt senı benle aldattı) baya erkeksı gelmı$tı ya da a$ırı sıcak kanlı =P

evet pyro kendisi "jaNıMMss" diye takılmayı sevmez.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe ..

o zaman senin birde simdi karsi tarafin onayina ihtiyacin olacak ha..

ehue...

umarim mutlu olursunuz dicem ama zaten beraberiz diyorsunuz e o zaman nice seneleriniz beraber gecirmeniz dilegiyle...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Beni yosunların arasında buldugun gune sukrediyorum, kolumdan tutup cıkardın o karanlik sulardan, bogulmama izin vermedin. Lafta hep bendim yardım eden ama beladan cıkarmayan hep ben oldum o kalp burnumu, bu yuzunden az cekmedik :P
O kadar cok seyizki aslinda ne yazsam ki? iyi anımda kotu anımda ailem oldun, destegini yardımını hiç eksik etmedin, pelerinsiz kahramanımdın(pelerin ucagın motoruna sıkısır diye takmıyoruz)
keep swimming taatoo, hayatımda gecirdigim en guzel 2,5yıldı, umarım bir omur birlikte oluruz,universitede ayrı kalsakta fish-friend ler birbirini asla bırakmazlar :)

seni cok seviyorum :)[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede?
T. H. Huxley

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 25 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
(pelerin ucagın motoruna sıkısır diye takmıyoruz)

hehehe :)

[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 25 Temmuz 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunların için fesat arkadaşlar msn de canlı kavgalarına şait oldum aman aman :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 25 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
Bana aday yok mu ya ?

Bursa'lı Istanbullu arkadaşlar bi el uzatın =P

erkekim ben varım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...