Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pyro + puddy (sevgililer artıyor)

metboy

Öne çıkan mesajlar

vay bee...:)

hosgeldınn

mutluluklar....
[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla

[Bu mesaj _gZm_ tarafından 25 Temmuz 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _gZm_ tarafından 25 Temmuz 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgi bölümü teklifinde bulunalım yöneticilere. Yok rahatsız olduğumdan değil herkes gelsinde saplar rahatsız oluyor arada :D (Şahsen rahat olsamda bu kadar çok görünce "ulann" diyorum arada :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

o olay cıdden komedı hıc gırmıyorum benı yenmı$tın atıl =)

bu arada elaidi; puddy nın kayıt tarıhıne bakar mısın? bırde bu kalplerın verılı$ tarıhıne? ondan sonra bır de bu topice bak, gel bana laf et anlarım.

p.s:zegna o kı$ı ılı$kıde ınsanı baya yıpratıyor cok doyumsuz.biliyorum ex kız ark.ım [signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê

[Bu mesaj Pyro tarafından 25 Temmuz 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sevgi şeriflerinizi hayrola pyro (bkz: nasanın uzaya gönderdiği türkçe mesaj ''sabah şeriflerinizi hayrola'')[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

saplar birliği dağılıyor mu[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 25 Temmuz 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
saplar birliği dağılıyor mu

Dünya yıkılsa o grup kalır ayakta bi tek :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 25 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
said:
Voys, 25 Temmuz 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
saplar birliği dağılıyor mu

Dünya yıkılsa o grup kalır ayakta bi tek :D

Sonzu üyesiyim oranın ölümüne kadar sap doğduk sap biticez bunun için yemin ettik :P[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bizde sap işareti isteyelim. Mesela Larry resmi konulabilir :D (Larry 8 deki dallama bile olur valla :D)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...