Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara ile mücadela poster yarışmasına öneri

Golge-i_Khan

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 07 Temmuz 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
valla işini satmaya uğraştığın kadar bi de yapmaya uğraşsan diicem ben. :)

ahahah
içten bir +1[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

1:

2:

3:

mansiyon1:

mansiyon2:

mansiyon3:

yarışma neticelerin dijital versiyonları için " www.taskisla.net " e ve emeklerinden dolayı sedat'a teşekkürler.

*eğer bu tip yarışmalara ilgili iseniz, çoğu öğrenci yarışması www.taskisla.net'de yayımlanmakta.
www.emtk.com
ve
www.arkitera.com da sıklıkla yayımlamaktadır.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

en çok üçüncüyü beğendim.
ilki de görselliği iyi kullanmış ama salt olmuş sanki, bir şeyler daha eklenebilirdi saf fikrin üzerine.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

bn de kıskandığımdan değil ama(veya ondan bilemiyorum : ) ), birinciden hiç haz etmedim; hiç de yeni bir yanı yok. Yani sigaranın öldürdüğü paketde de yazıyor,
beni de tüketiyor evet ?

sigara içilmez ampleminin de anlaşılabilirliğinden şüpheliyim,[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...