Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara ile mücadela poster yarışmasına öneri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
: )) mevlananın dediği gibi,
ne kadar anlarsan anla, antabildiğin kadarsın.

ya da sıkabildiğin : P[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 07 Temmuz 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
valla işini satmaya uğraştığın kadar bi de yapmaya uğraşsan diicem ben. :)

ahahah
içten bir +1[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

1:

2:

3:

mansiyon1:

mansiyon2:

mansiyon3:

yarışma neticelerin dijital versiyonları için " www.taskisla.net " e ve emeklerinden dolayı sedat'a teşekkürler.

*eğer bu tip yarışmalara ilgili iseniz, çoğu öğrenci yarışması www.taskisla.net'de yayımlanmakta.
www.emtk.com
ve
www.arkitera.com da sıklıkla yayımlamaktadır.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

Mesaj tarihi:
çeşitli silahlarla çok daha güzel olabilir sadece bıçak kullanmak yerine bir kaç çeşit katarsan araya :D Öss sınav kagıdı falan eaheuaeh[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
en çok üçüncüyü beğendim.
ilki de görselliği iyi kullanmış ama salt olmuş sanki, bir şeyler daha eklenebilirdi saf fikrin üzerine.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
bn de kıskandığımdan değil ama(veya ondan bilemiyorum : ) ), birinciden hiç haz etmedim; hiç de yeni bir yanı yok. Yani sigaranın öldürdüğü paketde de yazıyor,
beni de tüketiyor evet ?

sigara içilmez ampleminin de anlaşılabilirliğinden şüpheliyim,[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

Mesaj tarihi:
ben de
3cü birinci olsa hiç şaşırmazdım.

Mansiyon 3'e fikir ve uygulama olarak başarılı, slogan olarak çok zayıf.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

• Yeni Oluştur...