Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

american jedi america_jedi.mov

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzelmiş =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
ahah kopardi feel the force motherfucker.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Mesaj tarihi:
"I sense much beer in you"

Superdi ya dagıldım orda :) Bi de basta "get laid you must" diyince iptal olmustum orda yoda'nın yuz ifadesini gorunce.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
ben tam versiyonunu babacumdan alıp izlemiştim...fragmanı yarısı herşeyin...kesin izlenmeli... e-mule da olması lazım ama 300mb lık dandik biraz[signature][hline]hilikus, 21 Kasım 2004 03:18 tarihinde demiş ki:
herkes istese "uber" zaten...ama smdi zaman azdi felan fiskos..
Mesaj tarihi:
golge dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten bunun filmi var mı?
traileri bile yeterli bence.

güzel espriler var
-şu beyzbol mudur nedir oynadıkları sahnede gaza gelip herkesi sopaladığı kısım.
-becoming jedi knight dediği episode 1'a olan iki gönderme (darth maulla kapışma ve trusting our date bla bla..)

ama asıl kitlendiğim nokta:
-i need to hear you say it
-right, "force be with you"

ahahahha süper ya.
Mesaj tarihi:
oha bulun filmini izleyin.. ben harass yaptımdı.. hakkaten az yerde var ben 4 günde mi ne gıdım gıdım çekmiştim filmi

böyle bütün espriler fragmanda değil
mesela bir spoiler
[spo1=esprilerden biri]hani darthmule (darthmaul) efendisiyle konuşuyor ya masterı "fuck them all" diyordu[/spo][signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
force kullanırken create food büyüsünün çıkardığı ses çıkıyor =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
nete bi boklar oluyo ben de sizde de oluyo mu bilmiyorum.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 23 Kasım 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
oha bulun filmini izleyin.. ben harass yaptımdı.. hakkaten az yerde var ben 4 günde mi ne gıdım gıdım çekmiştim filmi

böyle bütün espriler fragmanda değil
mesela bir spoiler
[spo1=esprilerden biri]hani darthmule (darthmaul) efendisiyle konuşuyor ya masterı "fuck them all" diyordu[/spo]

Film bitiriyor cidden olayi.

[spo2=Baska bi espiri]Özellikle Obi Wan kizin üstündeyken arkaya yodanin bugulu sesinin girmesi ve "use the penis" demesi. Bunun üzerine de obi wan'in afallamasi korkunctu.[/spo][signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
biz bu filmi sanarsam ben ya lise 2 de iken
ya da lise 1 deyken izlemiştim
ama ilk gimli söylemişti bize
ben de o zamanlar dial up malum
babacum a kaldıydım
eh lisenin avantajları : )

[spo1=esprilerden bir diğeri]chewbacca yerine kılı bir öğretmen var paso anırıyor ve ne dediği hiç anlaşılmıyor, bunları sınav falan yapıyor : ) [/spo][signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bunun trailer'ı bende bayağıdır vardı ama geyik olsun diye fragman şeklinde yapmışlardır diye düşünmüştüm. Filmi nereden bulabilirim ?
Mesaj tarihi:
Dc'de bayagı aradım ama bulamadım yanlıs yere mi bakıyorum acaba bulabilen oldu mu full versiyonu :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
ben dediğim gibi babcumdan almıştım hiç indirmedim ama
şimdi aslında odamda ki cd cehenemine dalcagım ama proje ile ugrasıyorum bulursam söylerim size (nasıl da külliyen yalan 2-3 sene ncesinin cd sini nerden bulacaksam : ) )[signature][hline]
Mesaj tarihi:
oha filmi olduğunu bilmiodum
bilip de söylemeyen bazılarını da selamlarım buradan.. ayıp etmişiniz.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
  • Yeni Oluştur...