Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

american jedi america_jedi.mov

armra

Öne çıkan mesajlar

"I sense much beer in you"

Superdi ya dagıldım orda :) Bi de basta "get laid you must" diyince iptal olmustum orda yoda'nın yuz ifadesini gorunce.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

golge dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten bunun filmi var mı?
traileri bile yeterli bence.

güzel espriler var
-şu beyzbol mudur nedir oynadıkları sahnede gaza gelip herkesi sopaladığı kısım.
-becoming jedi knight dediği episode 1'a olan iki gönderme (darth maulla kapışma ve trusting our date bla bla..)

ama asıl kitlendiğim nokta:
-i need to hear you say it
-right, "force be with you"

ahahahha süper ya.
Sosyal ağlarda paylaş

oha bulun filmini izleyin.. ben harass yaptımdı.. hakkaten az yerde var ben 4 günde mi ne gıdım gıdım çekmiştim filmi

böyle bütün espriler fragmanda değil
mesela bir spoiler
[spo1=esprilerden biri]hani darthmule (darthmaul) efendisiyle konuşuyor ya masterı "fuck them all" diyordu[/spo][signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 23 Kasım 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
oha bulun filmini izleyin.. ben harass yaptımdı.. hakkaten az yerde var ben 4 günde mi ne gıdım gıdım çekmiştim filmi

böyle bütün espriler fragmanda değil
mesela bir spoiler
[spo1=esprilerden biri]hani darthmule (darthmaul) efendisiyle konuşuyor ya masterı "fuck them all" diyordu[/spo]

Film bitiriyor cidden olayi.

[spo2=Baska bi espiri]Özellikle Obi Wan kizin üstündeyken arkaya yodanin bugulu sesinin girmesi ve "use the penis" demesi. Bunun üzerine de obi wan'in afallamasi korkunctu.[/spo][signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

biz bu filmi sanarsam ben ya lise 2 de iken
ya da lise 1 deyken izlemiştim
ama ilk gimli söylemişti bize
ben de o zamanlar dial up malum
babacum a kaldıydım
eh lisenin avantajları : )

[spo1=esprilerden bir diğeri]chewbacca yerine kılı bir öğretmen var paso anırıyor ve ne dediği hiç anlaşılmıyor, bunları sınav falan yapıyor : ) [/spo][signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Dc'de bayagı aradım ama bulamadım yanlıs yere mi bakıyorum acaba bulabilen oldu mu full versiyonu :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...