armra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 http://www.jedinet.com/multimedia/downloads/featured/ (arattım daha önce açılmamış sanırsam) neyse böyle de komik bişi yapmışlar! belki izlememiş star wars fanlarına ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 I sense much beer in you Heheh güzelmiş.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 güzelmiş =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ço keski bu ama izlememiş olana kız vermiyorlar :)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 feel the force motherfucker dedigi sahnede iptal oldum muhteşem yapmışlar helal olsun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 oha nukem izlemedim filmi deme... olum var ya çok büyük bir şey kaybeytmişin...[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ahoy ben de izlemedim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ahah kopardi feel the force motherfucker.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 süperdi sadece bu kadar mı yoksa full film var mı?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 "I sense much beer in you" Superdi ya dagıldım orda :) Bi de basta "get laid you must" diyince iptal olmustum orda yoda'nın yuz ifadesini gorunce.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben tam versiyonunu babacumdan alıp izlemiştim...fragmanı yarısı herşeyin...kesin izlenmeli... e-mule da olması lazım ama 300mb lık dandik biraz[signature][hline]hilikus, 21 Kasım 2004 03:18 tarihinde demiş ki: herkes istese "uber" zaten...ama smdi zaman azdi felan fiskos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 golge dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten bunun filmi var mı? traileri bile yeterli bence. güzel espriler var -şu beyzbol mudur nedir oynadıkları sahnede gaza gelip herkesi sopaladığı kısım. -becoming jedi knight dediği episode 1'a olan iki gönderme (darth maulla kapışma ve trusting our date bla bla..) ama asıl kitlendiğim nokta: -i need to hear you say it -right, "force be with you" ahahahha süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 oha bulun filmini izleyin.. ben harass yaptımdı.. hakkaten az yerde var ben 4 günde mi ne gıdım gıdım çekmiştim filmi böyle bütün espriler fragmanda değil mesela bir spoiler [spo1=esprilerden biri]hani darthmule (darthmaul) efendisiyle konuşuyor ya masterı "fuck them all" diyordu[/spo][signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ahanda filmini nerden buluruz trilersa bu süper :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 valla p2p programları çalışsa direk abanırdım zaten[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 force kullanırken create food büyüsünün çıkardığı ses çıkıyor =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nete bi boklar oluyo ben de sizde de oluyo mu bilmiyorum.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: BabacumMostors, 23 Kasım 2004 12:22 tarihinde demiş ki: oha bulun filmini izleyin.. ben harass yaptımdı.. hakkaten az yerde var ben 4 günde mi ne gıdım gıdım çekmiştim filmi böyle bütün espriler fragmanda değil mesela bir spoiler [spo1=esprilerden biri]hani darthmule (darthmaul) efendisiyle konuşuyor ya masterı "fuck them all" diyordu[/spo] Film bitiriyor cidden olayi. [spo2=Baska bi espiri]Özellikle Obi Wan kizin üstündeyken arkaya yodanin bugulu sesinin girmesi ve "use the penis" demesi. Bunun üzerine de obi wan'in afallamasi korkunctu.[/spo][signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 biz bu filmi sanarsam ben ya lise 2 de iken ya da lise 1 deyken izlemiştim ama ilk gimli söylemişti bize ben de o zamanlar dial up malum babacum a kaldıydım eh lisenin avantajları : ) [spo1=esprilerden bir diğeri]chewbacca yerine kılı bir öğretmen var paso anırıyor ve ne dediği hiç anlaşılmıyor, bunları sınav falan yapıyor : ) [/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bunun trailer'ı bende bayağıdır vardı ama geyik olsun diye fragman şeklinde yapmışlardır diye düşünmüştüm. Filmi nereden bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Dc'de bayagı aradım ama bulamadım yanlıs yere mi bakıyorum acaba bulabilen oldu mu full versiyonu :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben dediğim gibi babcumdan almıştım hiç indirmedim ama şimdi aslında odamda ki cd cehenemine dalcagım ama proje ile ugrasıyorum bulursam söylerim size (nasıl da külliyen yalan 2-3 sene ncesinin cd sini nerden bulacaksam : ) )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oha filmi olduğunu bilmiodum bilip de söylemeyen bazılarını da selamlarım buradan.. ayıp etmişiniz.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 amam ustadım lise 1 de ben seni tanımıyordum ki : ) *yüzsüzdür dahala pişkince dayanır *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 feel the force madafakaaaaaaaaa dedıınde dırek koptum bayaı ii ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar