Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koleksyoncu Patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pokémon taso kolleksiyonum vardı çingene çocuğuna verdim gözleri doldu çocuğun.

Böyle cipslerden tasoları alırdım cipsleri atardım o derece..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Mesaj tarihi:
Babam kitap ve mecmua koleksyonu yapıyo.
Bende ondan devralır devam ettiririm.
Ama şimdilik sadece ultimada binek koleksyonum var o kadar :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mesaj tarihi:

dvd - vcd koleksiyonu yaklaşık 300 parça
kesici alet koleksiyonu (kılıç dagger vesaire) 8 parça civarı
hatta kılıçlardan favorim olanın resmini koyayım :)
[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
yabancı para, yabancı telefon kartı, pul ve anahtarlık kolleksiyonlarım var. aranızda bunlardan biriktiren vs. varsa değiştirebilirim.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
bende bozuk para koleksiyonu yapıyorum 135 e yakın madeni param war, 40 dan fasla ulkenın war sanırım eskı osmanlı parası falan fılan yada jeton her turlu madenı yuvarlak sey...
Mesaj tarihi:
bende ilk gittigim maçtan beri biletleri saklıyorum koleksiyonmudur bilmem ama gusel =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
- Magic:The Gathering'de sevdiğim destelerden oluşan bir koleksiyon.
- Koleksiyon sayılmaz ama aldığım hiçbir kontor kartını atmadan biriktiriyorum.
- Hayatımdaki önemli numaralara dair ICQ numarası koleksiyonu (doğum günü, cep tel, ev tel, sevdiklerimin doğum günleri vs...)
- Blizzard firmasının çıkardığı oyunlara ait bir koleksiyon :) (kimin yok ki)
- Darth Maul'la ilgili olan hemen hemen herşeyi toplamaya çalışıyorum.
- Arkadaşlarımın masaüstü görüntülerini (screenshot) biriktiriyorum bir de.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
Mesaj tarihi:
said:
Cintonick, 26 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
bende ilk gittigim maçtan beri biletleri saklıyorum koleksiyonmudur bilmem ama gusel =)

+1[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
1/18, 1/24, 1/43 otomobil modelleri 1/18lerden 4 tane ferrarim var :D bi de babamın pul koleksiyonu diyebilirim...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Eski/yeni para koleksiyonu.Her dünya ülkesinin parası var.Hatta kızılderililerin kullandığı paradan bile var(yalan değil gerçek).Pokemon kartları,silgi koleksiyonu.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
ablamın pul koleks.bi de benim bilet koleksiyonum var :D (en çok sinema,maçlar,konserler,otobüs biletleri vs..=)[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Mesaj tarihi:
en saçma benimki olucak hayatım boyunca aldıım hiç bi ojeyi atmadım her markanın her rengi olucak böyle giderse en son 20nin üzerindeydi[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
babamdan kalma bi pul koleksiyonum var
ondan kalanlar çok eski pullar bende ekliyorum sürekli
güzel bişi koleksiyon yapmak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Benim piyango bileti koleksiyonum var.. Hatta en eskisi 1979..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
ya bende bi ara eski demir paraların koleksiyonunu yapıyodum ama kayboldular herhalde..çok da vardı ya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
çok uzun zamandan beridir almasam da yaklaşık bi 90 tane bilgisayar dergim var. baya eski şeyler de var aralarında. (koleksiyon sayılır mı demi bu da? sayılır sayılır.)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 27 Temmuz 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler bi çoğunuzun yaptığına arşivcilik deniyor, koleksiyonculuk değil.

mesela bir arşivci birçok derginin eline geçirdiği bütün sayılarını toplar, nitelik değil nicelik önemlidir. bir koleksiyoncu ise, tüm dergilerin birinci sayılarını toplar. nitelik önemlidir.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
benimde bi pul kolleksiyonum var ama seninki gibi değil
70 li yıllardan yaklaşık bi 20 devletin var[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
Melkor, 26 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
mp3 arsivi ve hatunlara sakladıgım pul koleksiyonum var ;)

artık hatunlar pula gelmiyor.ben bıraktım pul koleksiyonu yapmayı, klasik araba koleksiyonu yapıyorum :P
  • Yeni Oluştur...