Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koleksyoncu Patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi eskiden basketbol kartı koleksiyonum vardı :P hala duruyor cogu gecen sene maket yapip onlari saklardım o da bir cesit koleksiyonumsu oldu (temizlikci kırdı hepsini heyven) hmm pul koleksiyonum vardı ehueh kızları cagırıp gosterebilirim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
anahtarlık koleksiyonu yapıyordumda bacağım yuzunden 2 yıldır ara verdım[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
L-manyak, Lombak, pul koleksiyonum(ama epeydir bakmadım) Leman(ama epeydir almıyorum) Penguen(çok az var)

Pokemon kartlarım...telefon kartlarım...frp kitaplarım(koleksiyon sayılsın artık :))

bu kadar...aklıma gelmiyor şimdi...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
dvd,mp3

oyun diim bide.gerçi son 1 senedir en fazla 2 oyun almışmdır ama onceden gunde 3-5 oyun alırdım.oynamasamda dursun ilerde belki oynarım die :)
200 küsür oyun cd si var koleksiyon diyelim onada :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
pena, bi de babamdan kalma pul koleksiyonu, içki şişesi koleksiyonu, şarap mantarı koleksiyonu, parfüm şişesi koleksiyonu. yani koleksiyon diildi aslında ama hiçbişeyi atmam öyle öyle birikip koleksiyon gibi olmuş =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
penguen koleksyionu yapıyordum, ilk sayısından itibaren butun sayıları vardı. ama sonra elde tutmak zorlaşınca vazgectim koleksyion yapmaktan, sadece okuyorum artık.
Mesaj tarihi:
divx, vcd, kaset koleksiyonlarım var, ama en geniş ve en sevdiğim koleksiyonum, bilet koleksiyonum, her tür bileti saklıyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
Bende lombak penguen ve kemik koleksiyonu vardı ama annem artık dolaptan taşmaya başlayınca attı.
Bunun dışında dershane kartı koleksiyonum vardı ama o da annemin gazabına uğradı büyük ihtimal :-?.
Çok ilginç koleksiyonlar var. Bi arkadaşın sinema bileti koleksiyonu yapıyor.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
Az buçuk çizgiroman koleksiyonum var sinema biletlerini biriktiririm ama sanırım o sayılmaz magic the gathering karlarım var birde ileride plak ve dvd koleksiyonu yapöa hayalim var ama............[signature][hline]you know we Ain't gonna die!

[Bu mesaj cenin tarafından 26 Temmuz 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sheref eger böyle bıçak ne bileyim katana bazuka fln. sa eskiden yanlış hatırlamıyorsam Patiler emanetlerinizi sergileyin diye bir başlık vardı....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin

[Bu mesaj Forseti tarafından 26 Temmuz 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben degisik ülkelerin paralarini topluyorum öle kendi capimda .[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..
Mesaj tarihi:
fantastik kurgu kitapları koleksiyonu hehe sayılıyosa.
ilerde para bol gelirse orta çağ silahları koleksiyonu yaparım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
  • Yeni Oluştur...