sheref Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Aranızda, kendisi yada ailesi koleksyon yapan var mı?? Kartpostal, Kitap, Pul, Döküman vs. Bilgi ve Materyal Alışverişi Yapalım Koleksyoncular olarak, [email protected] MSN adresim.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 program , mp3 , divx , e-book , tutorial , wallpaper[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi eskiden basketbol kartı koleksiyonum vardı :P hala duruyor cogu gecen sene maket yapip onlari saklardım o da bir cesit koleksiyonumsu oldu (temizlikci kırdı hepsini heyven) hmm pul koleksiyonum vardı ehueh kızları cagırıp gosterebilirim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 anahtarlık koleksiyonu yapıyordumda bacağım yuzunden 2 yıldır ara verdım[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 L-manyak, Lombak, pul koleksiyonum(ama epeydir bakmadım) Leman(ama epeydir almıyorum) Penguen(çok az var) Pokemon kartlarım...telefon kartlarım...frp kitaplarım(koleksiyon sayılsın artık :)) bu kadar...aklıma gelmiyor şimdi...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
avp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaklasik bin adetlik misket koleksiyonum duruyor =)[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sanırım benim koleksyonum biraz ağır kaçtı bu olay üzerine scannerden bikaç parça geçireyim daha iyi anlatırım sanırım :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 dvd,mp3 oyun diim bide.gerçi son 1 senedir en fazla 2 oyun almışmdır ama onceden gunde 3-5 oyun alırdım.oynamasamda dursun ilerde belki oynarım die :) 200 küsür oyun cd si var koleksiyon diyelim onada :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kafa derisi koleksiyonum var[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sinema ibleti koleksiyonum vardı hepsi gitti[signature][hline]Everything burns...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Pullarımın bir kaç tanesi (tarihlere dikkat!) ve osmanlı devletine ait bir (tapu) okutmadım ama sanırım öle. [spo1=Büyükçe Bir Resim][/spo][signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abimin de vardı öle 1900'lü yılların başından kalma ama noldu bilmiyorum , saklıyo galiba. ben koleksiyon yapmıyorum , mp3 arşivi sayılırsa yapıyorum. :D[signature][hline]peace!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 pul koleksyon var duruo hala[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 pena, bi de babamdan kalma pul koleksiyonu, içki şişesi koleksiyonu, şarap mantarı koleksiyonu, parfüm şişesi koleksiyonu. yani koleksiyon diildi aslında ama hiçbişeyi atmam öyle öyle birikip koleksiyon gibi olmuş =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 penguen koleksyionu yapıyordum, ilk sayısından itibaren butun sayıları vardı. ama sonra elde tutmak zorlaşınca vazgectim koleksyion yapmaktan, sadece okuyorum artık.
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 pul,divx[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
sir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 divx, vcd, kaset koleksiyonlarım var, ama en geniş ve en sevdiğim koleksiyonum, bilet koleksiyonum, her tür bileti saklıyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bende lombak penguen ve kemik koleksiyonu vardı ama annem artık dolaptan taşmaya başlayınca attı. Bunun dışında dershane kartı koleksiyonum vardı ama o da annemin gazabına uğradı büyük ihtimal :-?. Çok ilginç koleksiyonlar var. Bi arkadaşın sinema bileti koleksiyonu yapıyor.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
irin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 mum ve mantar koleksiyonu yapıorum.ama mumları yazın muhafaza etmek pek bi zor oluo..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 taş koleksiyonu yapıyodum da işte kayboldular :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Az buçuk çizgiroman koleksiyonum var sinema biletlerini biriktiririm ama sanırım o sayılmaz magic the gathering karlarım var birde ileride plak ve dvd koleksiyonu yapöa hayalim var ama............[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 26 Temmuz 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sheref eger böyle bıçak ne bileyim katana bazuka fln. sa eskiden yanlış hatırlamıyorsam Patiler emanetlerinizi sergileyin diye bir başlık vardı....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin [Bu mesaj Forseti tarafından 26 Temmuz 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben degisik ülkelerin paralarini topluyorum öle kendi capimda .[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 fantastik kurgu kitapları koleksiyonu hehe sayılıyosa. ilerde para bol gelirse orta çağ silahları koleksiyonu yaparım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Öne çıkan mesajlar