Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mrb, Ben daha once priest oynattigim icin( ciddi anlamda) warrior hakkinda pek bi bilgim yoktu dogrusu acarken ama lvl38 oldum artik donus zor da olsa biseyi ogrenmek istiyorum..Orc warriorun axe bonusu var diye biliyorum,undead'in boyle bi bonusu var mi,yoksa tum olayi will of forsaken midir undead warriorun?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 undead in silah bonusu yok. +5 bonusta çok aman aman bişi değil bence. Sen bilirsin undead warrior da güzel olabiliyor ileride azı karizmatik ud warriorlar görmüştüm. Ama ORc'un karizması hiç birinde yok tabe.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 orc warrior daa güzel olur. undead warlock rogue mage güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Harbi Orc Warrior karizma hiçbirinde yok.Undead tam p*ch bi tip sdfs ondan warlock ve rouge iyi olur :P[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Orcdaki hardiness çok yararlı özellikle warrior için. Karizma desen ayrı zaten orc warrior kraldır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 +5 axe skilli level 60ta diğer level60lara biraz daha fazla crit şansı getirdiğini duymuştum. duydum ama sadece.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lvl 60 da degil her lvlda öle[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben lvl38 olmusum bu karakter de artik bilmem kacinci karakter olduundan bi daa urasamam sadece karizmayla yetincez ozaman hem orclarla dowusmuceim icin mutluyum bonuslari allylara :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Valla wotf için ud warior açmak saçma gibi geliyor zaten wariorun bir stance ında immune var fear'a.Ama orc un +5 axe skilli ve axe e giden bi warior için çok faydalıdır ama en önemli özelliği %25 stun resist adamı ağlatabiliyor gerçekten bu özellik :D (Wariorda Orcun üstüne tanımam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Protection warrior istiyorsan undead female(heroic strike), orcun racialları güzel olmasına rağmen, cannibalize da oldukça güzel bir ability.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evet cannibalize(dooru yazdik umarim) gayet basarili bisi grind yaparken ii oluo humanoidlerle..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bence +5 bonusun öyle çokta büyük bir etkisi olmaz gibi geliyor.. Yanlış hatırlamıyorsam orclarda Resist Stun gibi bi özellik vardı ne kadar % veriyor bilmiyorum ama bence daha iyi.. Ha ben warr açsam gider tauren açardım o ayrı :) Warstompu degişmem çünkü.. Hem büyüklük iyidir çalışmazsa kafasına atarsın :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Tauren warrior gerekli hissi ve gazı veriyo oyuncuya böle dalıyosun veyosun mortalı ww yi acıyosun cleave'ı millet dokulmeye baslıyo etrafında, vuruyosun stombu aynen devam. Orcda iyidir amam taurenin gazı yoktur orc'da. Taurenle ilgili tek sorun rakibini goremiyorun bazen özllikl gnome'sa ne yaptığını goremıyosun buyumu yapıyo anlamıyosun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 axe skilinin +5 olmasi +0.2 crit sans ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bi o kadarda to hit ekliyo. Ama warrior'ın gaz olduğu an kalabalığa dalıp etrafında milletin ezildiği dokulduğu andır bunu yakalamak için tauren gerekiyo işte.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hordelere olummmmm git dwarf kas en karizma ondaa yoksa senide oldurmek zorunda kalirim kardes kani akmasin loll /charge /openfireeeee[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Zaten dwarf warrior'ım deviyorum koca koca orkları taurenleri undeadler böle sağa sola ucuşuyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 aynen sole kendinden buyuk horde kesmesı cok guzel aluyo ahhhhhh diye yere dusuyo laa ne keyik beaaa[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Eğer racial trait olarak düşünürsen warriorlar için bence en iyisi Tauren. Warstomp ile end-game'de +%5 HP bonus gayet başarılı. Ama Orc - Undead dersen.. Orc derim, warriora çok uygun görünüşü olması ile beraber, +5 Axes ve Hardiness racial traitleri de yeterince başarılı.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 2h sword kullanan tauren ve 2h axe kullanan orc çok güzel görünüyor. Tamamen duygusal :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yere toynak vurmak varken aksini tartishmaya gerek yok. 2 sn aoe stun.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Worior u bence cok abartıyorsunuz Gazını cok aldım ben Wariorların[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla bizde bi lord soth askina undead actik neyse 60level olunca sirf karizma kalirim kombata girmem ozaman :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ud warrior olayı fear yememesi ama warrior zaten fear dan kurtabiliyo o yuzden fear yememek icin ud warrior acmak sacma olur ama ben gorunusunu seviyorum death knight oynuyomusum gibi bi his veriyo gibi dersen seni kimse durduramaz :) bunlara + olarak tauren e en uygun class shamandır..war stomp dediginiz olayın 2 dk cd u var..2 dk da bir ws atmak icin tauren acmak sacma bence %5 health bonus guzel bi + olarak gozukuyo ama diyelim buff suz 5.5 k health in var buna %5 gelse ne olur gelmese ne olur..warrior armor ları en cok orc a yakısıyo bu bi gercektir kimse aksini soleyemez.. orc oldugunuzda kendinizi daha cok warrior hissedersiniz..atıyorum battle shout yaptıgınızda orc un bagısı aklınıza gelir wc3 teki ya da grom un blood rage+battle shout yaptıktan sora charge la man..(adını unuttum) dalması aklınıza gelebilir (ya da ben ole dusunuyorum o sahneyi) tauren de aklıma bisi gelimiyo ama MÖÖÖ diye bagırıp birine dalmak gibi hissederdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kesinlikle warior dendimi aklıma yanlızca orc gelior:) ondan karizması yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar