Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 https://www.zift.com/dev/idn_tr.asp Bu ne ya başladı mı türkçe alan adları? Hemen kapalım derim 19$ :D sonra 1000$'dan satarız zengin oluruz eheuh :-) Neyse işin gırgırı bu tabi ama gerçekten satılıyo mu ki? Açıldı mı türkçe alan adları?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Aha bu alan adları ii para eder :) [spo1=Dikkat!! +18 ve sadece erkekler :D]çük.com çiş.com taşak.com göt.com amcık.com[/spo][signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 26 Temmuz 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=89867 2004 de tartışmışız türkçe alan adlarını var o olay bayadır ama daha türkçe alan adlı bir domaine rastlamadım[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: DynamicK, 26 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=89867 2004 de tartışmışız türkçe alan adlarını var o olay bayadır ama daha türkçe alan adlı bir domaine rastlamadım İşte bende hiç rastlamadım ama bu adamlar satıyor nasıl oluyor anlamadım. Üstelik alan adları boş değil. Boş olarak gösterdikleri bile başka bir yere yönleniyo dnsleri ayarlı.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kendilerine park etmişler işte alışveriş.com gibi siteleri.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ornek teskil edecek bir site var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Çok enteresan. Peki yurtdışından nasıl giricez onlara? Türkçe klavye olmayan yerlerde alışveriş.com nasıl yazılır? Çok para etmez bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yurt dısından nası gırılcek o bır ıkıncısı bendaha hıc rastlamadm[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Shagrath, 26 Temmuz 2005 21:49 tarihinde demiş ki: yurt dısından nası gırılcek o bır ıkıncısı bendaha hıc rastlamadm İşte bende hiç rastlamadım :([signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kolay. hem hurriyet.com.tr hem de hürriyet.com.tr alırsın isteyen türkçe harflerle de girer :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 www.paticik.com a girersin :) burdan bir ı harfi bulur c/p edersin. benim klavyem bozukken paticiğe gitmiştim ben tek tek c/p ederek ehehehe[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Patiçik com alsın kedi...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hah be yukardaki google reklamlarında görmüştüm reklamlarını da tam sayfayı refresh ettim o sırada, bi daha da görememiştim adresi. ben yeni duyuyorum bu haberi, baya da sevinmiştim geçen okuduğumda. bence yaygınlaşması lazım, website sahipleri türkçe karakterli domainleri de alıp sitelerine yönlendirmeliler[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bayağıdır hizmet veriyor o site. evet türkçe alan adlarına başlanalı çok oldu, hayırlısı efenim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Selamlar, Burada yayınlanan üçüncü habere bir bakarsanız, konuyla ilgili bir açıklama ve okunabilecek bağları görebilirsiniz. Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 pahalı olabilir ama hiç de gereksiz değil. mesela www.sıkıştım.com'u ingilizce harflerle yazmak hiç de güzel görünmüyor. Ama artık böyle bir problem olmayacak gibi. Güzel bir gelişme bence :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar