Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW vs Guild Wars Vs SWG

gkyakn

Öne çıkan mesajlar

Ya bilen bi arkadaş cevap verirse çok sevinirim.
Ben Star Wars Galaxies oynadım çok beğendim bıraktım
şimdi Guild wars almayı düşünüorum ama guild wars
swg gibi mmorpg diil diolar daha çok pvp si olan level atlama fln işleriyle uğraşılmayan multiplayer oyuun diolar bende biras soudum acaba wow mu alsam onun da çok ii oldunu düşünmüorum sıkar gibi gelio bana
swg guild wars ve Wow u karşılaştırabilcek bi babayiğit varsa lütfen cevap yazsın
Sosyal ağlarda paylaş

guildwars wowdan daha fazla satilan bir oyun olmasina ragmen guildwarsda mount yuzme ve ziplama gibi oyuna estetik veren olaylar yok. ve wowda daha fazla turk bulabilirsiniz buda ayri bir moral. bence wow rocks :) elimde swg var 1 senedir acmadim daha orjinal[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

Guild wars wowdan fazlamı satmış ya wow dünyada 4.5 milyon kişimi ne oynuyor öeah diyorum abi... WoW güzel yapan grafikleri falan değil bence kesinlikle atmosferi bu kadar serisi çıkmış oynanmış 3 oyunu deliler gibi beklenmiş bir oyunun içinde kendine yer bulma şansı kesinlikle mükemmel. Bide kişiler yerler aynı olunca tadından yenmiyor. WoW grafik yönünden her ne kadar zayıf kalsa Guild wars 'a esnekliği oynanabilirliği ve atmosferi ile fark etıyor bence...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Wow lvl kasarken güzeldir ama pvp si 0 ona göre al ztn pazar alanına felan bakarsan akın akın satıyo herkes benimde 60 priestim var ama bıraktım...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)

[Bu mesaj Luriel tarafından 24 Temmuz 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla wowu wow yapan,w3 w2 w1 dir.
Aslında blizzardın UoS yapması lazım gelirdi =)
[universe of starcarft][signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Luriel, 24 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
pvp si 0

Kesinlikle doğru.

-Savaşmak istiyorum battle master bey.
-Yok şimdi savaşamazsın
-Neden ?
-Senden önce bekleyen bi ton adam var rezervasyonunu yapıyorum. 2-3 saat sonra savaşabilirsin.
-Wtf peki..

Aynen bu WoW daki PvP.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

evet malibu battleground lardan baska hiçbir yerde yapamıyoruz dimi pvp.
şöle basit basit düşünmüyomusun hastayım sana elf rogue
bg mi vardı sundan 2 ay önce hayvanlar gibi yapıyoduk pvp yi tarren mill de everlook da
level 40 ken bile arathide hammerfall basıyoduk.
be nankör elf hiçmi yapmadın pvp
Sosyal ağlarda paylaş

Bg çıktıkdan sonra dışarda yaptığımız/yaptığınız aksiyon İnstanceye girerken yaptıklarınızdan ileri gitmez.

Tm zerg çok mu güzeldi? 5k Ping , 100 tane guardla zevk mi alıyodunuz abi.

Eskiden aksiyon yapmak için boş yerlerde gezen elemanlarla savaşırdın falan onlar zevkliydi ama kimse bana everlokdaki veya TM deki PvP den zev aldığını söylemesin :([signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla GW aylık bedel ödemeden oynanan bir oyun. Bu yüzden GW ye bir kere para verip istediğin gibi oynayabilirsin.

Bence soru SW mi yoksa WoW mu.
Açıkçası SW yi çok az oynadım ama tutmadım pek. Son patchlerden sonrada oyuncuların pek memnun olmadığını duydum.
WoW u ise piyasaya sürüldüğünden beri oynuyorum. Gayet memnunum.(Shamanlar dışında :) )

Bu tip oyunlar GW SW WoW arkadaşlarınla oynadıkça keyifi artan oyunlar. O yüzden nerde fazla arkadaşın varsa onu oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tekrar Swg yüklemeye karar verdim hatta yükledim aylığımı da yatırdım :) jump to lightspeed alırım wow alcama diorum wow denedim ama atmosferi swg kadar sağlam gelmedi bide swg deki gibi yolda gördüğümüz adamlarla muabbet edemios pvp yapamıos fln mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 Temmuz 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
gidiyoruz bakıyoruz Paticikdeki Guildwars bölümüne; Amanin oda ne! Sam Guild wars moderatörü hemen vazgeciyoruz guild wars oynamaktan.

Oynayın abi siz biz burda bi Paladinler Imba diye konu açarız sam 10 gün o forumla uraşır :P[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
3ünüde oynadım kendi görüşüm wow>gw>swg
Swg ye bir sw fanı olarak başladım 4 ay sürdü sony işi bilmiyor.
Gw'yide oynadım fakat warcraft fanı olarak wow daha agır basıyor.Bahsedilen bg olayı olmasa wowun pvpsinde daha cok eyleniyordum.
Bunun yanında nasıl bir oyun arıyorsun en önemli şey o,
eger çok uzun süre oynıyacam kendimi adıyacam bir okadarda pvp delisiyim diyorsan ben daoc derim.Levelımı güle oynaya alayım 60 olana kadar eyleneyim diyorsan bence wow.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...