Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güne kadar seyrettiğiniz en iyi 5 film

pntREi

Öne çıkan mesajlar

1-Braveheart
2-Devil's Advocate
3-Schindler's List
4-Liar Liar
5-

Hmm İsmini bilmiorum gerçekten. Çok az hatırlıorum. Bilmemneyin karları diye bişi olabilir. Bir kadın var, kadının oturduğu apartmanda hatırladığım kadarıyla bir sağır çocuk var. Küçük bi çocuk. Bir kaset dinlio çocuk. Böyle bişiler hatırlıorum. Sonra olmadık yerde kadın kalkıp alaskaya gidio. Buzların orda gemide bişiler yapıo felan. Süper filmdi aklımda kalmış. Oynayan kadının suratı aklıma gelse araştırcam sağdan soldan.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Fight Club koymuşlar filmin adına ama dövüş ile ilgili çok fazla bişey göremedim ben .. bilim kurgu(attım) tarzına kaçmış biraz hani adamın 2 kişiliğinin olması falan filan..[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Sosyal ağlarda paylaş

Fight Club harika bence.

*ÇILGIN SPOILER (Fight Club ve A Beautiful Mind Hakkında)*

Fight Club'a da, akıl oyunlarına da sinemada gidememiştim. İkisini de divx olarak izledim. İlk izlediğim akıl oyunlarıydı. İkisinin de senaryosu hakkında en ufak bir fikrim yoktu, anlatmaya çalışanı kovalıyodum. :p Akıl oyunlarında john amcanın olayı beni çok etkiledi.

Her neyse, Fight Club'ı da ertesi gün izledim. Filmleri ardarda izlememe rağmen fight club'da tyler'ın da şizofren olduğunu aklımın ucundan geçirmedim filmin sonunda öğrenene kadar.

Bence insanı şaşırtan filmler insan üzerinde çok etki yapıyor. Ki bence filmi izlemeden önce filmin konusunun şizofreni ile ilgili olduğunu duymuş bir kişiye etkileyici gelmeyebilir.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

1)The Last Castle(kesinlikle izleyin)
2)Gladiator (adamın gaz oluşu)
3)LOTR serisi (özel efektler yüzünden o da)
4)Not Another Teen Movie (özellikle espriler)
5)Teenage Love (eeeee söylemesem daha iyi ayıp kaçacak)[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı
Hatıran hap yüreğime
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın üzerime

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

the last castle robert redford un bir filmi çok gusel bir film sonunda gozlerin doluyor mutlaka gayet gusel ve izlenmesi gereken bir film... konusu da bir generalin askeri hapishaneye düşmesi ,ki bu oyle normal bir genereal değil savaş uzmanı orduda baya sozu geçen bir general, ve bu generalin ( Eugene Irwin ) hapishane mudurunun katı kurallarına ve acımasızlığına karşı mucadelesi... bence mutlaka izlenmesi gereken bir film...[hline]Master and Commander
Captain Lucky Jack Aubrey
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar the last castle demişiniz ben o filmi izlemedim de okuduğum çoğu yorumda filmin çoğu yönden zayıf kaldığı söyleniyodu .. neyse yine de siz bilirsiniz ama öyle gidip de bulunası ve alınası bi filme benzemiyo pek

neyse ben kendi favorilerimi yazayım buraya her ne kadar önceden çok defa yazmış olsam da

-LOTR serisi (3.film olmasaydı belki bu listeye girmezdi)
-Godfather I-II
-Fight Club
-Matrix I
-Requiem For A Dream
-Memento
-Donnie Darko
-The Big Lebowski
-Truman Show
-Jurassic Park I[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 24 December 2003 21:20 tarihinde demiş ki:
jankis Godfather 3 un nesi var?[hline]Indian, Indian what did you die for?
Indian says, nothing at all.

hoşuma gitmedi öyle izlediğim en iyi filmler arasında olamaz
bi kere o ilk 2 filmin ruhu kesinlikle yok
coppola'nın para kırmak için filmi çevirdiği çok belli[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

ben filmleri sıralamayacam ama birkaç film yazayım...
Yüzüklerin Efendisi ( Hepsini bir film olarak saydım )
matrix 1. film
Kusursuz Dünya
Mad Max ( gayet original )
Platoon
A Life Less Ordinary
Star Wars Episode 1-2-3-4-5 yani hepsi ama ozellikle 2
Black Hawk Down...
daha çok film vardır da aklıma bu kdr geliyor şu an iyi olanlardan...[hline]Master and Commander
Captain Lucky Jack Aubrey
Sosyal ağlarda paylaş

ya düşündükçe aklıma geliyo :P
Er Ryan'ı Kurtarmak
ve tabii ki Forrest Gump
What Dreams May Come da aslında süper orijinal bi filmdir ..
aaaaaa kaufman-jonze işbirliklerini unuttum arkadaşlar
Being John Malkovich ve Adaptation tabi ki

biraz zorlarsam belki aksiyon konusunda face off ![hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...