pntREi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 SEVEN SCARFACE AMERICAN HISTORY X THE GODFATHER I - II - III ONES UPON A TIME IN AMERICA[hline]" pantaREi " DIED...!!! " MAtt " IS STILL ALIVE...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Alien serisi Predator serisi Snatch Gladiator Interview with the vampire[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1- star wars serisi 2- yüzüklerin efendisi serisi 3- matrix serisi 4- alien serisi olabilir 5- herhangi diğer güzel filmler[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 matrixe kafam girsin bu arada.. equilibrium çok daha iyi..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Fight Club Donnie Darko Matrix Lotr-Rotk Bladerunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Citizen Kane American Beauty Fight Club Leon The Godfather (trilogy) Matrix Silence of the Lambs Braveheart Psycho Pulp Fiction benimki de en iyi 10 olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1-Braveheart 2-Devil's Advocate 3-Schindler's List 4-Liar Liar 5- Hmm İsmini bilmiorum gerçekten. Çok az hatırlıorum. Bilmemneyin karları diye bişi olabilir. Bir kadın var, kadının oturduğu apartmanda hatırladığım kadarıyla bir sağır çocuk var. Küçük bi çocuk. Bir kaset dinlio çocuk. Böyle bişiler hatırlıorum. Sonra olmadık yerde kadın kalkıp alaskaya gidio. Buzların orda gemide bişiler yapıo felan. Süper filmdi aklımda kalmış. Oynayan kadının suratı aklıma gelse araştırcam sağdan soldan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 biri fight club yazmasa şaşardım zaten uyuz oluyorum o filme ben :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Indiana Jones Trilogy Gladiator Lotr Trilogy Matrix Trilogy Braveheart[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Fight Club koymuşlar filmin adına ama dövüş ile ilgili çok fazla bişey göremedim ben .. bilim kurgu(attım) tarzına kaçmış biraz hani adamın 2 kişiliğinin olması falan filan..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Matrix-Sadece ilk bölümü The ring Lotr serisi Saving private ryan ....[hline] -Abi minoka gate açarmısın -Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma -Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca *Cevap vermeden uzaklaşır* -Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Fight Club harika bence. *ÇILGIN SPOILER (Fight Club ve A Beautiful Mind Hakkında)* Fight Club'a da, akıl oyunlarına da sinemada gidememiştim. İkisini de divx olarak izledim. İlk izlediğim akıl oyunlarıydı. İkisinin de senaryosu hakkında en ufak bir fikrim yoktu, anlatmaya çalışanı kovalıyodum. :p Akıl oyunlarında john amcanın olayı beni çok etkiledi. Her neyse, Fight Club'ı da ertesi gün izledim. Filmleri ardarda izlememe rağmen fight club'da tyler'ın da şizofren olduğunu aklımın ucundan geçirmedim filmin sonunda öğrenene kadar. Bence insanı şaşırtan filmler insan üzerinde çok etki yapıyor. Ki bence filmi izlemeden önce filmin konusunun şizofreni ile ilgili olduğunu duymuş bir kişiye etkileyici gelmeyebilir.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1-LotR üçlemesi 2-the Matrix 3-Godfather I 4-Forrest Gump 5-Jurassic Park Edit:Öhmm yok bi şe. [Bu mesaj MeSh tarafından 24 December 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1)The Last Castle(kesinlikle izleyin) 2)Gladiator (adamın gaz oluşu) 3)LOTR serisi (özel efektler yüzünden o da) 4)Not Another Teen Movie (özellikle espriler) 5)Teenage Love (eeeee söylemesem daha iyi ayıp kaçacak)[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Ah ya onun vcd'sini almistim ama izlemek nasip olmadi goruntu igrencti film rezil olmasin diye izlememistim..Gidip yeni orjinal vcd alip izlenecek kadar iyi mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 the last castle robert redford un bir filmi çok gusel bir film sonunda gozlerin doluyor mutlaka gayet gusel ve izlenmesi gereken bir film... konusu da bir generalin askeri hapishaneye düşmesi ,ki bu oyle normal bir genereal değil savaş uzmanı orduda baya sozu geçen bir general, ve bu generalin ( Eugene Irwin ) hapishane mudurunun katı kurallarına ve acımasızlığına karşı mucadelesi... bence mutlaka izlenmesi gereken bir film...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Elm Sokağında Kabus Serisi Brave Heart Schindler's List Third Miracle Jurassic Park[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 arkadaşlar the last castle demişiniz ben o filmi izlemedim de okuduğum çoğu yorumda filmin çoğu yönden zayıf kaldığı söyleniyodu .. neyse yine de siz bilirsiniz ama öyle gidip de bulunası ve alınası bi filme benzemiyo pek neyse ben kendi favorilerimi yazayım buraya her ne kadar önceden çok defa yazmış olsam da -LOTR serisi (3.film olmasaydı belki bu listeye girmezdi) -Godfather I-II -Fight Club -Matrix I -Requiem For A Dream -Memento -Donnie Darko -The Big Lebowski -Truman Show -Jurassic Park I[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 American History X ve Braveheart'ı da ekleyelim listeye bi de belki Terminator 2[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Dorsia, 24 December 2003 21:20 tarihinde demiş ki: jankis Godfather 3 un nesi var?[hline]Indian, Indian what did you die for? Indian says, nothing at all. hoşuma gitmedi öyle izlediğim en iyi filmler arasında olamaz bi kere o ilk 2 filmin ruhu kesinlikle yok coppola'nın para kırmak için filmi çevirdiği çok belli[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ben filmleri sıralamayacam ama birkaç film yazayım... Yüzüklerin Efendisi ( Hepsini bir film olarak saydım ) matrix 1. film Kusursuz Dünya Mad Max ( gayet original ) Platoon A Life Less Ordinary Star Wars Episode 1-2-3-4-5 yani hepsi ama ozellikle 2 Black Hawk Down... daha çok film vardır da aklıma bu kdr geliyor şu an iyi olanlardan...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ewt ii fikir ya ben terminator ü unutmuşum onu ekliim yeni listem: 1- star wars serisi 2- yüzüklerin efendisi serisi 3- matrix serisi 4- alien serisi 5- terminator serisi[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya düşündükçe aklıma geliyo :P Er Ryan'ı Kurtarmak ve tabii ki Forrest Gump What Dreams May Come da aslında süper orijinal bi filmdir .. aaaaaa kaufman-jonze işbirliklerini unuttum arkadaşlar Being John Malkovich ve Adaptation tabi ki biraz zorlarsam belki aksiyon konusunda face off ![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hm bnm de truman show u eklemem gerek jim carey filmleri ztn genelde gusel olur onun dışında ace ventura ve liar liar da çok gusel filmlerdi... rad pitt ve anthoy hopkins in bi filmi vardı bilmem ne rüzgarları o film de çok guseldir...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1) MEMENTO 2) SHAWSHANK REDEMPTION 3) FIGHT CLUB 4) MATRIX 5) ALMODOVAR filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar