Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Geçen yıl sınıftaki arkadaşların yaptığı hayvanlıklar :) Gel seni fırlatıp tutalım diyip fırlattılar tutmadılar http://rapidshare.de/files/3376063/Uc_2.3gp.html http://rapidshare.de/files/3376145/UcMurat.3gp.html Not: Bunları izlemek için Quicktime gereklidir [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bizim arkadaşlar o şekilde kol kırmıştı.Sınıfın iindelerdi.Çocuk önce tavana çarptı sonra yere düştü :) edik:ne güzel gülüyonuz siz öle:)bide ikini video yüklenmiyor bir bakistersen[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 26 Temmuz 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 beni de atarlardı gay herifler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 biz de attik tutmadik ama cocuk hadi atin diyordu tutun deseydi kesin tutardik ya kolunun kirilmasi bişi değil adama 180+milyon masraf çikardik
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 biz adamın kafayı tavana çarptırmıştık eheueu bide bölme şeklindeydi bizim tavan herifin kafası araya girdi =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bizde öyle havaya atma filan yok.Eğlencesine karambol çekiyolar.Arada bi toplanırlar kapıdan ilk girene dalıcaz diye gireni yakalarlar bi güzel tokat manyaa yaparlar.Bana hiç yapamadılar çünkü bunlar böyle toplandımı vardır bi b.kluk diorum bekliyorum başka bi sazanın girmesini:D
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 karambol bizde çok yapardık ilk gelene dalardık =) ahhh ahh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 karambol süper bişi de gruplarkurup kavga ederdik saglam alta kalan muhabetide süper özelliklede hedef seçilmişse ve siz o hedef dgilseniz
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oooy oy direk nostalji oldum...bi keresinde attığımız arkadaşı öyle bi atmışızki arkadaş aya değil ama tavana ayak basan ilk kişi olarak tarihe geçti...hala tek bir sağ bot izi orada duruyordur eminim :P bu arada bizde bolca karambol felan yapardık, sınıftaki her erkek (benim dışımda) bi kere karambol altında kaldı...bence astımlı olmam sayesinde yırtmıştım bazen çok işe yarıyor bu alerjik astım :)[signature][hline]"The wounds with pain are normal and natural.The pain is the warning of the nature.However, the wounds without the pain are the worst and the most dangerous ones.When you see a soldier with a severed leg who's not screaming, you know that something is wrong."Burakus Üşütükus,a Famous Roman General (evet, bu lafı uydurdum.Rome:TW oynarken düşmandan kaçan hafif piyadelerim tek tek atlıların altında ezilirken hem de.fazla kaptırmışım belli ki...)
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 uzun eşeği tek geçerim :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Beni kaldıramazlardı. Bir de ben ogre king olarak yan sınıfı basardım ordaki şovalyelerle savaşırdım ritüel olarak 100kg olunca insan tabi :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 benide yurtdısına giderken sokakta fırlatıp sonunda tutmamıslardı kaldırıma cakılmıstım
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oahah hayatta attırtmicam kendimi bundan sonra. :9[signature][hline]peace!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: bLackcha0s, 26 Temmuz 2005 21:07 tarihinde demiş ki: karambol bizde çok yapardık ilk gelene dalardık =) ahhh ahh evet acaip çok yapardık. Arkadaşlara 2 kaş göz işareti. 1 2 3 *! Pata kütü gümbürü güm güm güm* Hoca: NOLUO BURDA !!!
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ;)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Biz konserlerde fln yapardık.. Okulda yapamazdık.. Çünkü hep dayak yerdik.. Öyleydi işte.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Orta okul zamanlanları bizim okulda bi çocuğu fırlatmışlar havaya. Adam kolonun dibine kadar uçmuş,tırsıp kolona yapışınca millet ölece kalmış. Bu da yere düşüp bi hafta oturamamış. (adam kolona tutulu kalmadı tabiki sadece tutnmaya çalıştı)[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bızım okul meslek lısesı oldugu ıcın atelye gunlerımız var atelyedede pek ogretmen olmaz cocugun bırını dolaba kılıtlıyıp sarkı soyletmıstık=)dolabı dusurmustuk yuvarlamstık fln fln ne gusel gunlerdı bee[signature][hline]--Borgır--
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 biz bol bol kimya labaratuvarında vakit geçirdiğimiz için, ortamdaki ağır kimyasal kokunun etkisiylede birbirimize oldukça kimyasal şakalar yapardık.bi arkadaş hala görünmez, diğerinide allien diye nasaya götürdüler incelemeye. :P
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 biz başka şeyler yapardık,adult ama =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Askere adam gönderirken havaya attıkları asker adayını yere düşürüp öldüren insanlar da var bu ülkede
Öne çıkan mesajlar