Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda havaya adam atmaca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen yıl sınıftaki arkadaşların yaptığı hayvanlıklar :) Gel seni fırlatıp tutalım diyip fırlattılar tutmadılar
http://rapidshare.de/files/3376063/Uc_2.3gp.html
http://rapidshare.de/files/3376145/UcMurat.3gp.html
Not: Bunları izlemek için Quicktime gereklidir
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
biz adamın kafayı tavana çarptırmıştık eheueu bide bölme şeklindeydi bizim tavan
herifin kafası araya girdi =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Bizde öyle havaya atma filan yok.Eğlencesine karambol çekiyolar.Arada bi toplanırlar kapıdan ilk girene dalıcaz diye gireni yakalarlar bi güzel tokat manyaa yaparlar.Bana hiç yapamadılar çünkü bunlar böyle toplandımı vardır bi b.kluk diorum bekliyorum başka bi sazanın girmesini:D
Mesaj tarihi:
oooy oy direk nostalji oldum...bi keresinde attığımız arkadaşı öyle bi atmışızki arkadaş aya değil ama tavana ayak basan ilk kişi olarak tarihe geçti...hala tek bir sağ bot izi orada duruyordur eminim :P bu arada bizde bolca karambol felan yapardık, sınıftaki her erkek (benim dışımda) bi kere karambol altında kaldı...bence astımlı olmam sayesinde yırtmıştım bazen çok işe yarıyor bu alerjik astım :)[signature][hline]"The wounds with pain are normal and natural.The pain is the warning of the nature.However, the wounds without the pain are the worst and the most dangerous ones.When you see a soldier with a severed leg who's not screaming, you know that something is wrong."Burakus Üşütükus,a Famous Roman General (evet, bu lafı uydurdum.Rome:TW oynarken düşmandan kaçan hafif piyadelerim tek tek atlıların altında ezilirken hem de.fazla kaptırmışım belli ki...)

Mesaj tarihi:
uzun eşeği tek geçerim :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Beni kaldıramazlardı.
Bir de ben ogre king olarak yan sınıfı basardım ordaki şovalyelerle savaşırdım ritüel olarak 100kg olunca insan tabi :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 26 Temmuz 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
karambol bizde çok yapardık
ilk gelene dalardık =)
ahhh ahh

evet acaip çok yapardık. Arkadaşlara 2 kaş göz işareti.
1
2
3

*! Pata kütü gümbürü güm güm güm*

Hoca: NOLUO BURDA !!!
Mesaj tarihi:
Orta okul zamanlanları bizim okulda bi çocuğu fırlatmışlar havaya. Adam kolonun dibine kadar uçmuş,tırsıp kolona yapışınca millet ölece kalmış. Bu da yere düşüp bi hafta oturamamış.
(adam kolona tutulu kalmadı tabiki sadece tutnmaya çalıştı)[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
bızım okul meslek lısesı oldugu ıcın atelye gunlerımız var atelyedede pek ogretmen olmaz cocugun bırını dolaba kılıtlıyıp sarkı soyletmıstık=)dolabı dusurmustuk yuvarlamstık fln fln ne gusel gunlerdı bee[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
biz bol bol kimya labaratuvarında vakit geçirdiğimiz için, ortamdaki ağır kimyasal kokunun etkisiylede birbirimize oldukça kimyasal şakalar yapardık.bi arkadaş hala görünmez, diğerinide allien diye nasaya götürdüler incelemeye. :P
  • Yeni Oluştur...