Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak uzatmak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 20 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
ööeeeehhhhh erkek adam tırnak uzatır mı be..

üşengeç erkek tırnak bile uzatır.

evet, ne var? tırnak kesmeye üşeniyorum ben[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ben nedense erkeklerde ilk parmaklara fln dikkat ederim ve bayan eli gb olanlar direk itici gelir buna tırnak uzatmada dahil.. bnm elimden daha bakımlı olmamalı bi erkein eli =)))... ben kısssacık tırnakları seviorum valla[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Mesaj tarihi:
uzun olunca güzl durmuyor, birde herkes uzatamıyor, kırılıyor
köküne kadar kesmek iyi değil, şöle etiketi yerinden çıkaratabilcek uzunluk kafi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
ben kemiriyorum zaten farkında olmadan uzamıyo zaten =) irenç bi alışkanlık aşmaya çalıscam zamanla.Ama bi erkek gitar çalmıyosa tırnak uzatmasının anlamı yoktur yani goruntu çirkin bi kere yoksa karılıkla fln alakası yok.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 20 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 20 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
ööeeeehhhhh erkek adam tırnak uzatır mı be..

üşengeç erkek tırnak bile uzatır.

evet, ne var? tırnak kesmeye üşeniyorum ben

Benim yaptığımı yap.YE
Mesaj tarihi:
yakışmıyo arkadaşlar erkeklere..
hem uzatıyosunuz hem bakmıyosunuz ve iğrenç bi görüntü oluyo işte...
bakanlara bişey demiyorum!![signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
said:
Heffer, 21 Temmuz 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
düzenli olarak keserim
gitar çalarken kısa bi süre için baya uzun kaldıydı, ama bakımıyla uğraşamadım:)
hatta keseyim şimdi de evet.

kes kes...
bide tırnaklarını kesmeden tırnakları kısa olanlar var...
(bkz: kerem)
(bkz: sheref'in kardeşi)
(bkz: tırnak yiyenler)

ıyyyyyy...[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
Kendimi bildim bileli tırnak makasına elim için ihtyac duymadım..Anca şeytan tırnağı denen şeyden olursa falan..Hep yedim cok mutluyuz biz ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
tirnak makasiyla isim hic olmadi, kucuklugumden beri kendi gelistirdigim tirnak yolma yontemleriyle sag ve sol elim imece yontemi ile birbirinin tirnaklarini yillarin verdigi ustalikla muthis bi sekilde kisa ve sekilli tutuyor, seviyorum onlari.[signature][hline]Neyse o.
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 21 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
Kendimi bildim bileli tırnak makasına elim için ihtyac duymadım..Anca şeytan tırnağı denen şeyden olursa falan..Hep yedim cok mutluyuz biz ..

aferin sana...
içindeki bakteriler vücudunda ordu kurmuşlardır artık:)[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
said:
Shadowcast, 20 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
Evet.
Ayak tırnaklarını yerken sporda yapmış oluyosun.
:P

o kadarda değil yuh.[signature][hline]let's rock !
Mesaj tarihi:
Bende kötü duruyor uzun tırnak valla.Ama çok kullanışlı bişey.Kestiğimde resmen arıyorum direk.Lan şimdi tırnağım olsa şu birayı daha rahat açardım vs gibisinden.Yada kaygan bir yüzeydeki bozuk parayı alma hadisesi var.
Mesaj tarihi:
walla bazı özentiler var ki sorma
serçe parmağındaki tırnağı uzatıyo..esrarkeş sansınlar die[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...