Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben genç zencileri çekici buluyorum...[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 20 Temmuz 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: BabacumMostors, 20 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki: ööeeeehhhhh erkek adam tırnak uzatır mı be.. üşengeç erkek tırnak bile uzatır. evet, ne var? tırnak kesmeye üşeniyorum ben[signature][hline]Beş Hececiler
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ben nedense erkeklerde ilk parmaklara fln dikkat ederim ve bayan eli gb olanlar direk itici gelir buna tırnak uzatmada dahil.. bnm elimden daha bakımlı olmamalı bi erkein eli =)))... ben kısssacık tırnakları seviorum valla[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 uzun olunca güzl durmuyor, birde herkes uzatamıyor, kırılıyor köküne kadar kesmek iyi değil, şöle etiketi yerinden çıkaratabilcek uzunluk kafi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben kemiriyorum zaten farkında olmadan uzamıyo zaten =) irenç bi alışkanlık aşmaya çalıscam zamanla.Ama bi erkek gitar çalmıyosa tırnak uzatmasının anlamı yoktur yani goruntu çirkin bi kere yoksa karılıkla fln alakası yok.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 erkeklerde uzun tırnak çok itici ve iğrenç bence =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Bonecrusher, 20 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 20 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki: ööeeeehhhhh erkek adam tırnak uzatır mı be.. üşengeç erkek tırnak bile uzatır. evet, ne var? tırnak kesmeye üşeniyorum ben Benim yaptığımı yap.YE
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende tavsiye ederim ne güzel 15 senedir tırnak kesme derdim yok[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet. Ayak tırnaklarını yerken sporda yapmış oluyosun. :P
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Benimde serçe parmağımın tırnagı uzundu taki bi kawgada kırılıncaya kadar sonra bi daha hiç uzatmadım çok fena can yakıo kırılınca[signature][hline] Msn 8-)
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gitar calan elemanlar uzatırda sen calmıyosan seni analayabilirm :)[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 benimkiler kesmeye üşendiğimden uzuyo heh
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 erkek dediin tırnagı kısa olandır.[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yakışmıyo arkadaşlar erkeklere.. hem uzatıyosunuz hem bakmıyosunuz ve iğrenç bi görüntü oluyo işte... bakanlara bişey demiyorum!![signature][hline]where's my mind??
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 düzenli olarak keserim gitar çalarken kısa bi süre için baya uzun kaldıydı, ama bakımıyla uğraşamadım:) hatta keseyim şimdi de evet.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Wc temizliğinde sorun oluyor diye genelde ters karşılanır[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Heffer, 21 Temmuz 2005 00:50 tarihinde demiş ki: düzenli olarak keserim gitar çalarken kısa bi süre için baya uzun kaldıydı, ama bakımıyla uğraşamadım:) hatta keseyim şimdi de evet. kes kes... bide tırnaklarını kesmeden tırnakları kısa olanlar var... (bkz: kerem) (bkz: sheref'in kardeşi) (bkz: tırnak yiyenler) ıyyyyyy...[signature][hline]where's my mind??
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kendimi bildim bileli tırnak makasına elim için ihtyac duymadım..Anca şeytan tırnağı denen şeyden olursa falan..Hep yedim cok mutluyuz biz ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tirnak makasiyla isim hic olmadi, kucuklugumden beri kendi gelistirdigim tirnak yolma yontemleriyle sag ve sol elim imece yontemi ile birbirinin tirnaklarini yillarin verdigi ustalikla muthis bi sekilde kisa ve sekilli tutuyor, seviyorum onlari.[signature][hline]Neyse o.
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Valeron, 21 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Kendimi bildim bileli tırnak makasına elim için ihtyac duymadım..Anca şeytan tırnağı denen şeyden olursa falan..Hep yedim cok mutluyuz biz .. aferin sana... içindeki bakteriler vücudunda ordu kurmuşlardır artık:)[signature][hline]where's my mind??
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Shadowcast, 20 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Evet. Ayak tırnaklarını yerken sporda yapmış oluyosun. :P o kadarda değil yuh.[signature][hline]let's rock !
KuolemanN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 serce parmaginin tirnagini uzatanlara bi anlam veremiyorum ( el )[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bende kötü duruyor uzun tırnak valla.Ama çok kullanışlı bişey.Kestiğimde resmen arıyorum direk.Lan şimdi tırnağım olsa şu birayı daha rahat açardım vs gibisinden.Yada kaygan bir yüzeydeki bozuk parayı alma hadisesi var.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 walla bazı özentiler var ki sorma serçe parmağındaki tırnağı uzatıyo..esrarkeş sansınlar die[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Hö? Alaka nekü esrarkeşle? İlginç, bilmediğimiz çok şey var.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde.
Öne çıkan mesajlar