Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak uzatmak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Jester, 20 Temmuz 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
said:
Joker, 20 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
adam tırnak uzatmanın ne gibi zevki var diyor yaw :)
olm tırnağı bi şekilde uzatmıyorsun kesmeyince kendi uzuyor...
ben gübre döküp beslemiyorum...
Doğa kuralı tırnak uzayan bi şey demiş peki diyip kesmeyince kendiliğinden uzuyor...
kesmek asıl nasıl bir zevk veriyor sen onu söyle...

tırnak uzatmak tırnagı bırakıp kendi uzaması degildir.
oyle oldugu zaman bok goturur elini zaten
tırnak uzatmak lafının icinde bakım fln da vardır

iyide orası bakıma girer...
temiz olmak için sen elin kirlenince elinimi kesersin?
temizlersin...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
Next to polls of monotonous waters
He walks, slipping feet from steps at random
He falls...
Mesaj tarihi:
Okuyun..

Burda diyenlerin çoğu saçma sözler farz ediyor. Burda siz nasıl isterseniz onu yaparsınız böyle bir özgürlüğünüz var. Bundan 20 yıl once bana bir tane kupe takan adam gosterin. Varmıydı. Vardır ama cok az sayıda ve yok denicek kadar az. Bu gün ise 10 yaşındaki cocugun kulağında kupe. Tırnak uzatmak, küpe takmak, saç uzatmak bunlar kadınlara has birşeymi? bunların 3 ude baştan aklımızda barınnan şeyler. Neymiş erkek adam kupemi takar, erkek adam sacınımı uzatırmış? Neden uzatmasın? Bunun mantıklı bir açıklması varmı? Kadınlar kupe takıp uzatabiliyor biz neden uzatmayalım? Bunun cinsel açıdan bir carpıklığı varmı? Bunları sorgulamak lazım. En basit örneği. Bir kadın kot pantolon giyebiliyor, erkekte. Ancak bir erkek etek giyemiyor. Bu neden? Çunki bacagındaki kıllar o etekten cıkarsa ozaman anlarsın :D

Eger yazımı okumuşsanız sağolun.[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir...
Quatres UO Shard
[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
huun, 20 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
kadinda bile yeterince itici bir sey uzun tirnak . hic sevmem . uzattigini gorursemde kırarım tırnaklarını eheheh

+1
Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 20 Temmuz 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
mesela , geçen teyzenın birisi bana diyorki, sen kız mısın erkek misin, saçlarını kestirde erkek ol gibisinden. neden böyle ?

Çünkü o bir teyze. Teyzelerin toplumda ki görevi odur. Milletin kusurlarını bulup surata vururlar. :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Mesaj tarihi:
said:
-NeoN-, 20 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
Okuyun..

Tırnak uzatmak, küpe takmak, saç uzatmak bunlar kadınlara has birşeymi?

evet, delikanlı adama yakışmaz öyle şeyler, Türk erkeği dediğin böyle işlerle uğraşmaz[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

senin dilin uzuyor onu kes o zmn dicem arbede çıkıcak :lol:
onun için demiyim :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
Her post'a aynı msjı atmış zaten c/p ile şikeyet et butonuna bastım ama yetkili yok heralde...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
uzatınca noluyor.ben uzun tırnağı kadınlarda da sevmem.çok uzun olmaması gerek :D[signature][hline]Ardhath
Quendra
Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi
Mesaj tarihi:
Bir de tırnak uzatmak sabır istyen bir iş, diş fırçalar gibi fırçalayacaksın, ona bakım yapacaksın, kemler kullanacaksın, törpüleyeceksin, güçlendireceksin vs. vs. vs. Bir erkek gerçekten buna vakit ayırırım diorsa tamam uzatsın ama yok vakit ayıramayacaksa cidden sadece iğrençlik.
Ama ben tırnakların etlerinin dibinden kesilmesine de karşıyım, hem çirkin görünüyor hem de sağlık açısından yanlış. Çünkü tam tınakla etin birleştiği yer mikrop kapmak için çok ideal. Demem odur ki bir erkekte tırnak dediğin 2mm kadar olacak ve o 2 milimin de içi boş olacak!!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
said:
TimarliSipahi, 20 Temmuz 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
said:
-NeoN-, 20 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
Okuyun..

Tırnak uzatmak, küpe takmak, saç uzatmak bunlar kadınlara has birşeymi?

evet, delikanlı adama yakışmaz öyle şeyler, Türk erkeği dediğin böyle işlerle uğraşmaz
Ne yakışır delikanlı adama?Khave köşelerinde sigara içip kızlara sarkmakmı ?
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 20 Temmuz 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
kadına tırnak uzatmak yakışıyo ama erkeğe yakışmıyo
kaslı olmak erkeğe yakışıp kadına yakışmadığı gibi

Bu tartışmalı bir konu... Burada fotoğraflarını koyup ıslık çalınan kadınların çoğunun vücudu kaslı ve zaten o ölçülere sahip olmak için de spor yapmaları şart. Yok ben fit olmaktan değil geniş kaslardan bahsettim diyorsan, inan bana tanıdığım pek çok kız artı benim görüşüme göre, o bombe bombe görüntü ekeğe de yakışmıyor. Iğğğ[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
ben hayır demem şahsen. bazıları çok güzel oluyor.
body buildingçi kadınlardan bahsetmiyorum. öyle arnold'un mr olympia yarışmasındaki hali gibi oluyor bazıları, çok çirkin oluyor. aslında erkekte de çok çirkin oluyor.
ancak hafif kaslı olunca, pazısı felan görünenler felan hoşuma gider.
tabii onu da abartmamak lazım bence. "mrs olympia" olmasa bile heryeri böyle kas kas olunca she-male gibi gözükebiliyor.

ne dedim pek anlamadım ama anlayan anlamıştır sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Pha, 20 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Yürü be nartanesi, neden sever bu hatunlar izbandut gibi adamları hiç anlamam zateh hehe.

Aslinda bu da basit bir kavram. Ben buna G-G kuralı diyorum :). Erkekler güzel kadın ister kadınlar güçlü erkek. (Bu konuyu en feministiyle bile tartışabilirim ama lütfen tartışmak isteyen yeni topic acsin :D) Ama kadınların aslında bu kasların ne kadar boş bir güç olduğunu anlamaları için sanırım body buildingle uğraşmaları gerek. Benim antrenörüm beni enik gibi ensemden tutup taşıyabilecek güçte bir adamdı(ki kızdırdığımda yapmadı değil :D) ama bir rüzgar esse nezle olurdu. Yüzme takımındaki antrenörümse belki ağırlık kaldırmak konusunda diğeriyle yarışamazdı ama çok sağlıklı bir adamdı. Güç hangisi? İşte kadın hangisinin güç olduğuna inanıyorsa öyle adamlardan hoşlanıyor... Bu (şimdi kabul etmek istemeseler de) tamamen ilkel bir içgüdü: Beni ve ailemi koruyan erkek...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
Ö.Hayyam

• Yeni Oluştur...