Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Web site bir kaç türk var Hibernia side da.Bende hibernia tarafında Lurikeen,Ranger'ım.Ben istiyorum Çoğalalım Türk guildi kuralım orda, milletin icine edelim. Gelecekler buraya mesaj atsın Hibernia Tarafını seçsinler.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben oynamak istiyorum ama daoc u nerden indirebilirim bulamadım..[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 www.fileplanet.com dan indirebilirsin 14 günlüğünü... Sonra Toa yı download edersin. (1gb) Toplam 1.7gb Download ediceksin, ama bişey diyim serverda 50 60 kişi oluyor pek bişey bekleme yani, ben sırf geyik için giriyorum oraya.Baya eğlenceli gruplar oluyor. [signature][hline]Köylüler Rullaz.. [Bu mesaj Erutan tarafından 22 Temmuz 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hmm 3 günde indiririm. Belki ozamana kadar artar kişi sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sanmıyorum free sevrerlarda geneldir bu olay sürekli 50 kişi olur :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 offical emulator nasıl oluyor?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yani Emülatörü yapanların (DOL) server'ı :-)[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sıkıyo bişeyler işte boşverin adamın amacı tüm türkiyeyi daoca başlatmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Evet.Tüm türkiyeyi DAOC a başlatmak.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Emulatorde daoc oynamanın mantığı nedirki ? kopyasının yarısı çalışmayanı lol[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Uo mu sandın bunu? Yarısı çalışmıyormuş..[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Emulatör hiç bir zaman orjinalin aynısı olamaz. Emülatör serverda oynamak kabus gibi ya lol[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Davşanlar basmasın ortalığı?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Werewolf, 24 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Davşanlar basmasın ortalığı? learn to play your class noob.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Shadowcast, 24 Temmuz 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Emulatör hiç bir zaman orjinalin aynısı olamaz. Emülatör serverda oynamak kabus gibi ya lol Abi oynadınmı hiç bi serverda da bu yorumları yapıyorsun? Dikkatini çekerim Bu Uo şafır gibi Abuk kendi koduyla yazılmıyor. C# ile yazılıyor.Runuo orjinale yakın ne iş?[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 şefir nedir? syefır diye okunur o lol C ile yazılınca orjinale yakınmı oluyor ? peki RUn uo orjinale yakın? peki[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Shadowcast, 24 Temmuz 2005 06:10 tarihinde demiş ki: RUn uo orjinale yakın? peki Asıl buna peki. runUO direk orjinal ile aynı yakın değil burun buruna direk. Konuya gelirsek 50 kişi falan online oluyorsa oynanmazki be abi zevki çıkmaz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Asıl Syefır diye okunmaz S ı f i y ı r diye okunur. Şefir,Şıpır,Şapidik Bunları geyiğine yazarım ben. 50 kişi evet kötü oluyor ama, Gerçekten 50 kişi ile Pvp,gvg,rvr falan yapmak zevkli.Bi ara 200 kişi idi Uthgard.Baya düşmüş...[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Shadowcast, 24 Temmuz 2005 06:10 tarihinde demiş ki: şefir nedir? syefır diye okunur o lol C ile yazılınca orjinale yakınmı oluyor ? peki RUn uo orjinale yakın? peki S f e y r olcak ne yazmışım ben be =)[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Emülatör serverların gerçek oyunla alakası yok. Denediğimden biliyorum.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Eğer daoc oynamak istiyorsanız orjinal oyun alıp oynamanız gerekiyor oynadıgınız daoc değil[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ;D öyle vallaha.Ben orjinal oyuncuyum ama Pek fazla giremiyorum daoc a Bi girdimmide şöyle Haşvetli 6 7 saat oynadığım oluyor.Boşa Para vermemek gibi bi his benimki.. Gerçi hoş feda olsun 25 milyon daoc'a da Accountımı sattım ondan böyle free serverlarda arada girip oynuyorum. :)[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ultima oynadığım yıllarda hayalim DAOC oynamaktı. Şimdi denesemmi acaba ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar