Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 avşada yörük çadırı diye bir yer bilenler bilir..geçen gün ordaydık vodka'nın fiyatını sorduk 4.5 milyon dediler biz de ona göre baya bi içtik ama hesap yüklü gelince sorduk vodkalar 6.5 imiş..yani adamlar bize iyi bir geçirdi neyse konuya dönelim.. bizim içimizde kaldı tabi..bari sabaha kadar duralım dedik bi de kovdular bizi 2 bucukta..bizde beddua ettik adamlara.. sabah bilet almaya çıkınca uzaktan kara kara dumanlar görülmeye başladı..yangın çıkmış..biz geyik yapmaya başladık yörük çadırı yandı diye neresi yandı bilmiyoruz ama..diyoruz allahın sopası yok falan..sonra akşam önünden bir geçtik meğersem harbiden beddua ettiğimiz yer kül olmuş..kimsenin canına bişi olmamış sadece çadır tamamen kül olmuş..sizce bu rastlantı mıdır yoksa başka bişiler mi ben çok rahatsız hissettim kendimi şahsen.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 dediğiniz gibiyse allahlarından bulmuşlar :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kedidir kedi.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Valla iyi kazıklamışlar sizi. Herhalde bedduanız tuttu. Ama haketmişler sonuçta :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bonus'a bulaşmamak lazım onu anladım pen :-)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 haketmişler harbi.[signature][hline]peace!
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evet evet beddua yüzünden tutuştu orası çadır bezinin altına mum falan koymadı kimse[signature][hline]kedi
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 takdir-i ilahi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bilmiyorum valla..öleyse bende korkmaya başladım kendimden..gece yürüyüşe çıktık sonra..sahibi jandarmalarla konuşuyor..jandarmalar sabotaj olduğunu anlatmaya çalısıyordu böyle..biz arkadan böle 'beddua olmasıınnnn' dedik tabi duymadılar :) ne biliyim hakketiklerini buldularda yazık ya koca çadır yandı..yazık yani allahtan kimsenin canı yanmamış[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sizin gibi başkalarınıda kazıklamışlardır kesin hepsi birleşmiştir =)[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 rastlantı degildir. nasa arastırmıs. türklerin hesap, kazıklanma vs. gibi konularda yaptıkları beddua'ların %95 gibi bi oranda gerçekleşme olasılıgı varmış.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Cidden bu Bonusda değişik bi aura var. Gece yokuş iniyoruz Bonusla. Saçma sapan birşey konuşuyoruz. Sevgilin zombi olsa ne yaparsın? Beni yemesine göz yumardım dedim, kollarımı yana açtım, yukarı baktım. Bir-iki saniye sonra şimşek çarptı.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: tamirci, 26 Temmuz 2005 22:03 tarihinde demiş ki: dediğiniz gibiyse allahlarından bulmuşlar :) budur :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Fistan, 26 Temmuz 2005 22:10 tarihinde demiş ki: rastlantı degildir. nasa arastırmıs. türklerin hesap, kazıklanma vs. gibi konularda yaptıkları beddua'ların %95 gibi bi oranda gerçekleşme olasılıgı varmış. :lol:[signature][hline]let's rock !
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: ozkolous, 26 Temmuz 2005 22:08 tarihinde demiş ki: takdir-i ilahi adamlar içior bu işin takdir-i ilahisi mi olur bea :D[signature][hline]Live In Flames..
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ii olmus insanları kandıyolarsa.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 6.5'a normal diyor bir de dedik tanz'da bile 6(avşanın en büyük discosu) adam diyor burası o kadar sefil mi ki? dicektim lan çadır burası orası kale'den disco..neyse öyle oldu sonuçta ama pek üzülmediler ertesi gece sahilde sölediler toramanın sölediği gibi.. bir de cadır şefiyle konustuk sonra sahilde söylerlerken bunlar..adam diyor böylesi daha karlı hiç bir harcamamız yok bedava para topluyoruz..tam üç kağıtcılar.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 halletcez toraman..sen su iç[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bak işte dün size bir kıyak geçselerdi dükkandan olmayacaklardı....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evet..sırlar dünyasına yollasak mı acaba..senaryo uyuyor tam ordaki hikayelere..tabi alkollü kısımları çıkarmak lazım :)[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Chemical, 26 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki: evet evet beddua yüzünden tutuştu orası çadır bezinin altına mum falan koymadı kimse aha bulduk chemical yakmış[signature][hline]Beş Hececiler
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Heheauhe yörük çadırında vodka ne iş yav ben ona takıldım =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ulan başka bişi isteseymişsin olcakmış ha..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi sen vodka yuzunden beddua edersen bilmem tutarmi :D icin rahat olsun yani :)
Öne çıkan mesajlar