Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rastlantı mı beddua mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
avşada yörük çadırı diye bir yer bilenler bilir..geçen gün ordaydık vodka'nın fiyatını sorduk 4.5 milyon dediler biz de ona göre baya bi içtik ama hesap yüklü gelince sorduk vodkalar 6.5 imiş..yani adamlar bize iyi bir geçirdi neyse konuya dönelim..

bizim içimizde kaldı tabi..bari sabaha kadar duralım dedik bi de kovdular bizi 2 bucukta..bizde beddua ettik adamlara..

sabah bilet almaya çıkınca uzaktan kara kara dumanlar görülmeye başladı..yangın çıkmış..biz geyik yapmaya başladık yörük çadırı yandı diye neresi yandı bilmiyoruz ama..diyoruz allahın sopası yok falan..sonra akşam önünden bir geçtik meğersem harbiden beddua ettiğimiz yer kül olmuş..kimsenin canına bişi olmamış sadece çadır tamamen kül olmuş..sizce bu rastlantı mıdır yoksa başka bişiler mi ben çok rahatsız hissettim kendimi şahsen.[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
bilmiyorum valla..öleyse bende korkmaya başladım kendimden..gece yürüyüşe çıktık sonra..sahibi jandarmalarla konuşuyor..jandarmalar sabotaj olduğunu anlatmaya çalısıyordu böyle..biz arkadan böle 'beddua olmasıınnnn' dedik tabi duymadılar :)

ne biliyim hakketiklerini buldularda yazık ya koca çadır yandı..yazık yani allahtan kimsenin canı yanmamış[signature][hline]MKC
İLYAS

Mesaj tarihi:
Cidden bu Bonusda değişik bi aura var. Gece yokuş iniyoruz Bonusla. Saçma sapan birşey konuşuyoruz. Sevgilin zombi olsa ne yaparsın? Beni yemesine göz yumardım dedim, kollarımı yana açtım, yukarı baktım. Bir-iki saniye sonra şimşek çarptı.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 26 Temmuz 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
rastlantı degildir.
nasa arastırmıs.
türklerin hesap, kazıklanma vs. gibi konularda yaptıkları beddua'ların %95 gibi bi oranda gerçekleşme olasılıgı varmış.

:lol:[signature][hline]let's rock !
Mesaj tarihi:
ii olmus insanları kandıyolarsa.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
6.5'a normal diyor bir de dedik tanz'da bile 6(avşanın en büyük discosu) adam diyor burası o kadar sefil mi ki? dicektim lan çadır burası orası kale'den disco..neyse öyle oldu sonuçta ama pek üzülmediler ertesi gece sahilde sölediler toramanın sölediği gibi..

bir de cadır şefiyle konustuk sonra sahilde söylerlerken bunlar..adam diyor böylesi daha karlı hiç bir harcamamız yok bedava para topluyoruz..tam üç kağıtcılar.[signature][hline]MKC
İLYAS

Mesaj tarihi:
evet..sırlar dünyasına yollasak mı acaba..senaryo uyuyor tam ordaki hikayelere..tabi alkollü kısımları çıkarmak lazım :)[signature][hline]MKC
İLYAS

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 26 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
evet evet beddua yüzünden tutuştu orası çadır bezinin altına mum falan koymadı kimse

aha bulduk chemical yakmış[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ulan başka bişi isteseymişsin olcakmış ha..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
  • Yeni Oluştur...