Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Direk dalarım bodozlama. Okulu terk ederim... http://ufukmert.sitemynet.com/[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
laverda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 olsun adam yine bişeylewr anlatmış güzel olmuş gibi
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 pek dikkatli bakmadım ama aykırı bişi göremedim neden öle dedin[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yazıları bi okusana YAN TARAFTA, OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARKA BAHÇEDE GÖRÜLMEKTEDİR.DERSE GİRMEK İÇİN HEYECANLANIYORLAR SANIRIM. SAAT 13:20. OKULUMUZUN DİĞER İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ: NİLGÜN BÜKER, REMZİ ÖZTURAN, GÖZDE KAVUKÇU VE HACER ARSLAN'DIR. HACER HANIM BU SENE OKULUMUZA GELMİŞTİR. İNGİLİZCE BÖLÜMÜNÜN GELECEKLE İLGİLİ HEDEFLERİ BÜYÜKTÜR. ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ ÇOK BAŞARILI TERCÜMANLAR YETİŞTİRMEK VE TABİİ Kİ ONLARI KISA YOLDAN HAYATA HAZIRLAMAKTIR. SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR. GEÇENLERDE OKULUMUZDA İLGİNÇ BİR OLAY OLDU; OKULUMUZ BİLGİSAYARLARI GECE YARISI HIRSIZLAR TARAFINDAN ÇALINDI, AMA KISA BİR SÜRE SONRA BULUNDU. HIRSIZLAR İSE TUTUKLANDI AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZ ÖĞRENCİLER HAZIRLIK A SINIFI ÖĞRENCİLERİDİR. SINIF ÖĞRETMENLERİ İSE UFUK KAPUCU'DUR. ARA SIRA GÜRÜLTÜ YAPSALAR DA ONLARI ÇOK SEVİYORUZ. ÇÜNKÜ HER BİRİ İLERİDE BÜYÜK İSİMLER OLACAKLAR. HEPSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ. TABİİ Kİ SINIF ÖĞRETMENLERİNE DE...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bilmiyorum abi hala bişi göremedim bende mi bir sorun var acaba :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ne kadar ilginçtirki yanlış bişi görmedim bende[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 cidden pek bir heyecanlılar. :9[signature][hline]peace!
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi bu ne, rezillik direk ahaha.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yazık adam uğraşmış yazmış bee :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bencede bişi yok ama....?[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 okulda ing. den başka bir şey yok mu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Olmaz olurmu,heyecanla bekleyen Öğrencileri var :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 " SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR. GEÇENLERDE OKULUMUZDA İLGİNÇ BİR OLAY OLDU; OKULUMUZ BİLGİSAYARLARI GECE YARISI HIRSIZLAR TARAFINDAN ÇALINDI, AMA KISA BİR SÜRE SONRA BULUNDU. HIRSIZLAR İSE TUTUKLANDI " Çok ilginç
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eheuh ne bu be[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Benim İngilizce öğretmenim bunu da yapamaz. Adam uğraşmış birşeyler yapmaya çabalamış...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Hmm niye sinirlendiğini vede neye tepki gösterdiğini bulamadım, göremedim.
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: _Mikael_, 26 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Benim İngilizce öğretmenim bunu da yapamaz. Adam uğraşmış birşeyler yapmaya çabalamış... Tasarıma lafım yok ama yazı yazmayıdamı bilmio? Yani web sitesi yapan adam internette az gezinir ne biliyim yani bölede şeyler yazılmaz ki hırsızlar geldi sonra yakaladık falan çocuklar derse girmek için sevinçle bekliolar falan...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 zerre anlam bütünlüğü yok zaten, tenefüste yazmışlar heralde örtmenler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: HymnOfSnuk, 26 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki: cidden pek bir heyecanlılar. :9 Bencede.. Bizim okuldada oluyo(du) böyle şeyler :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Öne çıkan mesajlar