Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim hocam böle bişi yapcak!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yazıları bi okusana

YAN TARAFTA, OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARKA BAHÇEDE GÖRÜLMEKTEDİR.DERSE GİRMEK İÇİN HEYECANLANIYORLAR SANIRIM. SAAT 13:20.

OKULUMUZUN DİĞER İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ: NİLGÜN BÜKER, REMZİ ÖZTURAN, GÖZDE KAVUKÇU VE HACER ARSLAN'DIR. HACER HANIM BU SENE OKULUMUZA GELMİŞTİR. İNGİLİZCE BÖLÜMÜNÜN GELECEKLE İLGİLİ HEDEFLERİ BÜYÜKTÜR. ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ ÇOK BAŞARILI TERCÜMANLAR YETİŞTİRMEK VE TABİİ Kİ ONLARI KISA YOLDAN HAYATA HAZIRLAMAKTIR.

SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR. GEÇENLERDE OKULUMUZDA İLGİNÇ BİR OLAY OLDU; OKULUMUZ BİLGİSAYARLARI GECE YARISI HIRSIZLAR TARAFINDAN ÇALINDI, AMA KISA BİR SÜRE SONRA BULUNDU. HIRSIZLAR İSE TUTUKLANDI

AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZ ÖĞRENCİLER HAZIRLIK A SINIFI ÖĞRENCİLERİDİR. SINIF ÖĞRETMENLERİ İSE UFUK KAPUCU'DUR. ARA SIRA GÜRÜLTÜ YAPSALAR DA ONLARI ÇOK SEVİYORUZ. ÇÜNKÜ HER BİRİ İLERİDE BÜYÜK İSİMLER OLACAKLAR. HEPSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ. TABİİ Kİ SINIF ÖĞRETMENLERİNE DE...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade

Mesaj tarihi:
" SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR. GEÇENLERDE OKULUMUZDA İLGİNÇ BİR OLAY OLDU; OKULUMUZ BİLGİSAYARLARI GECE YARISI HIRSIZLAR TARAFINDAN ÇALINDI, AMA KISA BİR SÜRE SONRA BULUNDU. HIRSIZLAR İSE TUTUKLANDI "

Çok ilginç
Mesaj tarihi:
said:
_Mikael_, 26 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Benim İngilizce öğretmenim bunu da yapamaz.

Adam uğraşmış birşeyler yapmaya çabalamış...

Tasarıma lafım yok ama yazı yazmayıdamı bilmio? Yani web sitesi yapan adam internette az gezinir ne biliyim yani bölede şeyler yazılmaz ki hırsızlar geldi sonra yakaladık falan çocuklar derse girmek için sevinçle bekliolar falan...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 26 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
cidden pek bir heyecanlılar. :9

Bencede..
Bizim okuldada oluyo(du) böyle şeyler :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
  • Yeni Oluştur...