kayakaan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kendi serverimi kurmak istoyrm fakat sphereyi hiç bi yerde bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 www.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 www.ultima-strike.com download bolumunde hepsi var ordan indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 http://www.download.ultimaonline-freeshard.com/sphere/[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayakaan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 teşekürler hapinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ?[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 download.ultimasoft.ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayakaan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yaw ben sphere 1.51 indirdim fakat hangi clienti indrm bide clienti nasıl çalıştıracm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 1.51? o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayakaan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 prd yanlış yazmışım sphere V0.51 ama bi sorunum var Warning:'sphere.ini' not found Fatal:cant open sphere.ini Fatal:the sphere.ini files is corrupt or mising 11.08:Fatal:server terminated by eror -1! bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz??? [Bu mesaj kayakaan tarafından 25 Temmuz 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 dabıl yu dabıl yu dabılyu şeper sörvir dat kom sitesine gir. şeper 55i yi indir. :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayakaan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 lütfen adresi dogru düzgün söylermisen örnek www...... böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 http://www.ultima.cz/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=25 Buyur kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: PrudenT, 25 Temmuz 2005 14:33 tarihinde demiş ki: dabıl yu dabıl yu dabılyu şeper sörvir dat kom sitesine gir. şeper 55i yi indir. :D hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: PrudenT, 25 Temmuz 2005 14:33 tarihinde demiş ki: dabıl yu dabıl yu dabılyu şeper sörvir dat kom sitesine gir. şeper 55i yi indir. :D puahahahahahahhahahahahahahahhahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahah direk koptum baba yerlerdeyim internet cafedekiler bana bakıyopr noldu diye kopardın beni :D :D :D :D :D [Bu mesaj thedarkride tarafından 26 Temmuz 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar