Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piyasayı düşürdüğüm için yedigim damga

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Selam geçenler bişey oldu içimde yer etti bugun konu acayım dedım bu forumdan bı arkadasım var onun karakterınle oynayan baska bı adamla benım aramda gecti.(Bu forumdan)Isımlerı lazım olmadıkca vermıcem reklam deıl olay onemlı olan yaşanan şeyin kendimce rezilliğidir...

/2 Wts Arcanite and Essence Transmute yapıorum 10 dakka yaptım kımsecıklerden tık yok...Artık bı cok guıldın alchmesıtlerı var genelde onlara yaptırılıor bılıosunuz neyse ben 5 golddan su ana kadar 1 kere satabıldım fıyatlar 5-4 arası gecıo 4'ten alıo genelde adamlar 5 dıyınce guıld arkımın cd sını beklerım dıo kimi blöf kimi harbi bilinmez...Neyse parada lazım bana epic mounta kasıom 3-5 gold golddur.Reklamımı deyiştirdim ve /2 WTS Arcanite Transmute 4 gold yaptım...5 sanıye sonra whısper geldi ingilizce olarak bu arkadasımdan aynen şöle idi "Its 5 gold ! Dont sell it from 4 bla bla bla" gibi bişey ama böle ünlemlerle süslenmiş gayet sert bir msj :)....Dedim herhalda arkadas makara yapıo naber xxxxx dedim..Adamdan gelen cevap şu (nevrimin attığı yer) "Al işte Türkmüsün ancak Biz den beklenir böle şeyler..."
Tepem attı tabı laf sokup o anda ıgnore aldım.

Arkadaşlar ben 1 golddan 2 golddan satmıorum artık her taraf alchemıst doldu ve pıyasa gerılere geldı 5 golda satmak zor 4 ten satıorum 1-2 gold desem hadı bı nebze 2 laf edersınız ama ben bu lafı yıyecek bısey yapmıorum mal benım cooldowna gıren benım ben 4 e satıp ahmet 5 e satarsa "ah salak kafam" dıyecek adamda benim ! O adam kim oluo veya x kişisi kim oluoda karışır bana bu 1....

2 ve esas konu yahu 4-5 ne oldugu belırsız agzını acıp yuman gozunu beş para etmez adam yüzünden neden herseyi komple Turklere maal edıosunuz ? Bu forumlardada oluor bu bazen suan burda olan mevzular ıcınde demıorumda..Bu kadar utanıp sıkılıp kötü şeyler hissediosanız gidin abi ülkemizden.Yeter artık canımı çok sıkıo bu tarz şeyler..çok oluo yani forumlardada oluo bazen mıllet /s den konusurkende denk gelıorum ve içim sıkılıo artık bu kadar kendi milletinden tiksintilik olurmu ya.Ister kıçınızla gülün ama Türkler kadar candan sıcak ınsanlar cok az vardır 4-5 malı herkeze mal etmeyelim.Ayıptır yazıktır bence sadece dile getirmek istedim saygılar..

[Bu mesaj n3mrut tarafından 23 Temmuz 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ters yani bu kadar çok ağza dolamak Türklüğü yorumda bulunmak.Ben çok uzak bırıyım böle şeyler ama ben bile rahatsız oldum.Kendinizi red etmenin verdiği marjinallik çok mu hoşuna gidio milletin anlamadım.Kızlara hava atmak için satanist olan adamlar vardı bi ara.[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

bende alchemistim piyasa durgunsa 3 gold bile yaz yani para lazımsa yazıcan arkadaş zaten ne kadar cabul transmute edersen o kadar iyi cunku 2 gun cooldown

yani burak milletin laflarını ya zaten epic aldiktan sonra parada yalan oluyo o yuzden epic en hızlı nasıl alınır , ona gore istedigini yap kimse karısamaz neyi ne yaptigina.

boyle insanlarida kafaya takma onlar aslinda kendi benliklerinden tiksinen yozlaşmış kişiler.belki seni haksız gormus ama bunu oyunda oynayan tum tr uyruklu insanlara sokmuş akıl mantık bu kadar demekki

bende kendi benliginden tiksinen insanlardan tiksiniyorum

yine sinirim cikti yaa[signature][hline]
DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche
her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jahnn, 24 Temmuz 2005 04:30 tarihinde demiş ki:
Ne kadar saçma,eğer kazancin varsa 10s ten de satarsin ona noluyor?

Oda bir yerde hakli.

said:
n3mrut, 23 Temmuz 2005 23:58 tarihinde demiş ki:

"Al işte Türkmüsün ancak Biz den beklenir böle şeyler..."

Pek anlamadım msjını ama haklı veya haksız bence haksız orası ayrı istedimi yaparım ama dedıgım gıbı haklı veya haksız bu Türk genelleme muhabbeti nederi nasıl bi anlayış düşüncedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

lol yahu ticaret odası mı var oyunda, ucuza satıyorsan sen zarar ediyorsundur, satarsın zaten sonra malın bitince eski fiyata döner, tek başına bütün piyasayı doyuramayacağına göre..

ben runecloth'ları filan hep en ucuzdan koyuyorum AH'ye, (1,5g) arada biriler 1,45 koymuş oluyor ama onlarınki hemen bitiyor, benimki gene satılıyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

dis aynı sunucuda oynamıyoruz ki.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede konuyu açan arkadaş haklı. Türk olmaktan memnun olmayan kişiler var heralde. ayrıca bizim yaptığımız bir çok şeyi gevurlarda yapıyor. yani fiyat kırma olayını ben çok yabancıda gördüm. Ki ticarette fiyat kırmak türklere has bişi değil. Birde kendi içinde kendi ırkını savunamayan millet yabancılar önünde nasıl savunacak???[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum , hep banamı denk geliyorlar ama, daha doğru düzgün oynayan, arkadaşlarım dışında türk oyuncu görmedim. Görüyorum işte kafelerde garip bir şekilde level 60 olmuş ama oyunu çözememiş tipler. Veya, "Hebele hübele, şu itemı ninjaladım eauheuaheauheauhauehaueaehu" diyen adamları heryerde görüyorum. Yabancılarda yapıyor tabiki ama kendi adıma, almanlara, ispanyollara ve türklere korkuyla yaklaşıyorum.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.

[Bu mesaj zlorwf tarafından 24 Temmuz 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...