Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere'ye gitmeyin, öldürülebilirsiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arap diilki adam muslumanda diil.
İhtar olmamış adama ingilizce bilen bir herifmiş.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
said:
hangman, 25 Temmuz 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Bende ingiltereye gideceklere sokağa çıplak çıkmalarını öneriyorum belki barbarlar bu şekilde sizi vurmazlar.
aha süfer fikir :D, direkt böyle transparan bişiler giynip çıkacan dışarı ne dert ne tasa.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
böle fikir mi olurmuş ya ölen adama ne olcak yazık walla..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 25 Temmuz 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
...
normalde anayasaya göre şuçı ispatlanana kadar kimse suçlu sayılmaz gibi birşey vardı sanırım...

ingilterede yazılı ana yasa yok ki =)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
adamlar medeni.....[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Her supheliyi vuracaksiniz yani.... ohoo boyle mantikla, hele ki AVrupa'daki buyuk sehirlerin yarisi zaten supheli tipler sokakta. Yaz gunu paltoyla gezen falan az degil ki.

Olmaz boyle bi sacma mantik.

Insan haklari, adil yargilanma hakki vs. gibi Avrupa'nin iddiali oldugu, bizim temelimizdir diye atip tuttugu prensipler de, bi bomba'da uctu gitti demek. Bu kadarmis bunlarin humanistligi.

Turkiye'ye firca atmak, uzaktan ahkam kesmek kolaydi tabii. Kendi baslarina gelince ne oldu?
Mesaj tarihi:
bence bu adam hiçde söylendiği kadar "masum" değilmiş. ha canlı bomba terörist felan da değilmiş o ayrı. ama ihtar edildiği anda trene doğru kaçmasının başka nedeni olamaz. hadi ingilizceyi bilmiyosun, orada silahlı ingiliz polisi sana el ediyor belliki adam dur diyor. durmazsan demekki pis işlerin içindesin, polisten kaçmak için sebeplerin var. yaz günü kaban giymeside ayrıca garip. olan olay çok kötü bunu kimse inkar edemez. ama olayda kasti bi hareketin, "aman koyu tenliyi arabı müslümanı şüpheli görünen herkezi ihtar bile etmeden furayım" diye bi düşünceninde olmadığı açık.[signature][hline]"The wounds with pain are normal and natural.The pain is the warning of the nature.However, the wounds without the pain are the worst and the most dangerous ones.When you see a soldier with a severed leg who's not screaming, you know that something is wrong."Burakus Üşütükus,a Famous Roman General (evet, bu lafı uydurdum.Rome:TW oynarken düşmandan kaçan hafif piyadelerim tek tek atlıların altında ezilirken hem de.fazla kaptırmışım belli ki...)

Mesaj tarihi:
said:
montezaus, 25 Temmuz 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
yaz günü paltoyla gezen, kalın giyinmiş

böyle diyorsunuz da ingiltere soğuk bir ülke.
zamanında gitmiştim, üstelik yazın. 3 gün yağmur yağar 3 gün güneş açar felan.
ankaralı olduğum için (kara iklimi) soğuk havalara alışkındım.
ancak brezilyalıyı düşünsene, adamların ülkesi çok sıcak oluyor, çıkıyor gidiyor ingiltereye.
paltoyla gezmesi bence çok da garip birşey değil, kıbrısta felan değiliz gölgede 45 derece olsun hava :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
En azından bir kere ölürüm ama adam gibi yaşarım!
Burada hergün ölüyorum her gün haksızlıklar karşılaşıyorum...
Adamlarda sistem var şimdilik biraz karışık olsalarda onlar bir şekilde halleder biz ise daha ne sistemi ne şeyi anca kendimizi düşünebilim anca yakınımızı düşünelim bu ülkeye aslında terroistte gerek yok kendimiz terroistiz ...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Goarth, 25 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
En azından bir kere ölürüm ama adam gibi yaşarım!
Burada hergün ölüyorum her gün haksızlıklar karşılaşıyorum...
Adamlarda sistem var şimdilik biraz karışık olsalarda onlar bir şekilde halleder biz ise daha ne sistemi ne şeyi anca kendimizi düşünebilim anca yakınımızı düşünelim bu ülkeye aslında terroistte gerek yok kendimiz terroistiz ...

kendi adina konus

sen ne biliyosun yurtdisinda yasam hakkinda merak ettim. filmlerde gordugun gibi falan mi zannediyosun.
Mesaj tarihi:
O_o
Oha ya adam sanki yanlışlıkla süt dökmüş gibi özür dilemiş eğer gerçekten yazılan gibiyse.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Yahu geçici felç edecek bir silah yok mu yada mermi tarzı. Hani kesin emin olduğunda gözünü kırpmadan öldürürsün de, böyle bir durumda birazdan öte fazlacana abartı kaçmış.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Iste sorun burda oluyor.
Bize olunca kahrolsun onlara olunca OLEYyyyy!

Kahrolsun Amerika Kahroslun Ingiltere Bombalayin onlari hepsi olmeyi hakediyorlar. Degilmi?

Turkiyedeki olayi ornek vermissiniz o olay zaten basli basina bir efsane. Komedi filmine konu olur. Canli bomba adami kelepceliyorsun Bakanliga koyuyorsun. Herif ordan kosarak kacabiliyor. O adamin ustundeki bomba patlasaydi ne olurdu haberiniz varmi?

Turkiyede Terrorist diye kac masum insan olduruluyor haberiniz varmi hicbirine tepki vermiyorsunuz? Cunku onlar ingiltere amerika ile ilgili degil onlar hakkaride bitlis te sirnak ta oluyor orasi sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren isin bok atma kismi nereye bok atsamda izi kalsa alkis alsam diye dusunmekten normal seylere kafa yoramiyorsunuz

Ayrica Ingilterede yasayan akrabalarimla arkadaslarimla konusuyorum hicbirinin yasamlarinda herhangi bir degisiklik olmamiski. Degisiklik olucak tek ulke ingilteredir.

Iste bu yuzden populizm bunun adi.

Soluk benizliler durdurulucak.
Siyahlar aranicak beyazlar aranmicak
Terli olanlari vurun.
Kapsonlu olanlari dovun.
Cami leri kapatin.
Esmer tenlileri oldurun.

Yazdiklarinizi okuyun bi sonra dusunun boyle seyler olanaklimi diye?
Mesaj tarihi:
Turkiye'nin insan haklarinin besigi, humanist olma gibi bi iddiasi yok ki. Dunyanin diger ulkelerini de yargilayan, cezalar koyan mahkemelerimiz de yok bizim. Baska ulkelere bu konularda ders vermeye falan da kalkismiyoruz, zaten sevilmeyen, gariban bi ulkeyiz biz.

Ama avrupa oyle mi?. Bok atma falan deil bu sen bakma. Avrupa diyor ki ben adaleti, uygarligi, humanizmi, ozgurlugu, dusunce ozgurlugunu temsil ederim. Dunyanin neresinde insanlik disi bir olay var, ben bunlarin pesini birakmam, AB mahkemelerinde yargilarim diyor. ABD'de ayni iddia'da. Cin, Rusya, Turkiye, vs. boyle bi iddiasi yok zaten.

Ama ilk bombalama olayinda da yargisiz infazlara basliyor avrupa. Silahsiz diye bilinen Ingiliz polisi bi anda silahlaniyor. ABD'de hemen metro'da canta aramalari, "supheli" tiplerin gozaltina alinmasi vs. Gececen bunlari, bak iste gercek yuzleri cikiyor ortaya hemen. Tarihte boyle zaten bunlar.

Bak ulkesindeki sempozyuma gelmis davetli bir misafiri dusuncelerinden dolayi tutukluyor Avrupa, e ne oldu senin fikir ozgurlugun, humanizmin? gulerim sana.

Ha guvenlik, bilmemne bunlari yapmasi lazim diyorsunuz. Tamam hic itirazim yok.

Ok yapsin, benim itirazim yok. Supheli gordugu adami vursun. Dusuncelerini sevmedigini adami tutuklasin.

Ama benim karsima gecip demokrasi, insan haklari, ozgurluk hede hodo derse ondan sonra gulerim ona. Ki guluyorum zaten :)

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 26 Temmuz 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beni bi gavur öldüremez..onun kanı akmadıkça benimde akmaz.cihat çıkartır...

şaka bi yanada,yargısız infaz zor olur..siyasiler birbirine girer sonra..tabi siyasi üstünlüğümüz pek yok ama..fransız bi müslüman olsam bunlar harfi harfine geçerdi belki de..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Uzun bi konu hepsini okumadım ama bende 2 çift laf etmek istiyorum. (laflarımı saymayın bi kaç çift edebilirim :) )

Şimdi olayın doğru veya yanlış olduğunu bende halen kendim çözebilmiş değilim.
Adamların savunması şu, bir kere kafadan vurmak zorundayız, ki bunda haklılar eğer bacağından vursalar yaralama/yakalama amaçlı olarak, adam -varsa- bombanın pimini çekebilir.
göğsünden vursalar -varsa- bombalar patlayabilir.
yani direkt öldürme amaçlı kafadan vurma olayı oldukça mantıklı..

Şimdi birde olayı şu yönden de düşünmek gerek, o adamı vurmasalardı ve adamda bomba olsaydı patlasaydı onlarca kişi ölseydi bu seferde neden vurulmadı tartışması yapılacaktı..

tabii böyle yargısız infaz ne kadar doğru?

halen çözemedim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Mesaj tarihi:
bi de şu var.
uzakta duran bir başka eleman, uzaktan kumandayla bombayı patlatabilir.
yani kafadan vursan da anında o bomba etkisiz hale gelmiyor ne yazık ki.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 26 Temmuz 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
bi de şu var.
uzakta duran bir başka eleman, uzaktan kumandayla bombayı patlatabilir.
yani kafadan vursan da anında o bomba etkisiz hale gelmiyor ne yazık ki.

+ cep telefonuylada indiriyolar yani..
saçmalık ya[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 26 Temmuz 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
hadii, yargısız infaza o kadar uzak bi millet diiliz. suç işlenmeden verilen cezalar epeyce var bizde de..

Biz demokrasinin besigi, humanizmin ve insan haklarini daim savunucusu oldugumuzu iddia etmiyoruz ki. Avrupa bunu iddia ediyor, ve bu kurallara uymayan ulkeleri "insan haklari mahkemesinde" yargiliyor. Isine gelince tabii.
Mesaj tarihi:
Ben yurtdışına çıktım gördüm hemde o beğenmedin İnglitere'yi
Sen çık yolda dur bakalım arabalar sana ne kadar tahmül edecek söylermisin? Orada insana saygı var kanun üstünlüğü diye birşey var! Bir kere yanlışlık olmuş olabilir ama ya bizde terroist diye kaç kasaba yakıldı yıkıldı veya kaç kişi 80li yıllarda anarşist diye gitti ? Neyse önce bazı şeyleri kabulenmeyi öğrenmelisin bence ayrıca sakın bana şimdi beğenmiyorsan ing yaşa deme nden bizde öyle olmuyoruz diye ben sorguluyorum...
Mesaj tarihi:
ya bizim arkadaş deli ya cumartesi sabahı londraya uçuyo 1 ay kalıcak dil eğitimi için.hakkatten manyak ya.hadi o manyak ailesi daha manyak...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
ya harbi adamlar kafalarına göre insanları öldürüolar ,bi de bize barbar diolar.bi de biz müslümanız walla direkt kafamıza alırız kurşunu, mesela ben bi keresinde ingiltereye gittim ,adamlar pasaportta gördü "TÜRKİYE" yazısını direk soruşturdu adamlar... ayıp walaa .........
  • Yeni Oluştur...