yok ayaktan fln vurulunca yere düştügündew bombayı patlatma ihtimali hala var diye kafadan vuruluyor deniyor
ama direk şüphelendim deyip de kafadan vurmak gibi bir karar aldıklarını zannetmiyorum, çok yanlış sokak ortası infazları yaşanır.. öyle bir durumda[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitemilledezitem
Pirvan, 25 Temmuz 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
Şüphelenince kafasından vurmak nedir ya? Sağlam küfür edilir buna ya yeri dğeil.
Şüphelendiysen ikaz edersin, olmadı etkisiz hale getirirsin. Ayağından bacağından vurursun, olmadı öldürmeyecek şekilde adamı bayıltırsın falan kafadan vurulurmu insan ya ayakta infaz.
ayağından vurunca adam patlatmaz mı fünyeyi?tek yol kafadan vurmak,tr de sırf fünye patlamasaydı,onu da kafadan -haklı olarak-vururlardı,vuran adamda sniper ingilterede uyarmak gibi bir olayıda yok,adam bi patlatsa 80 kişi anında ölecek,ne büyük bir sorumluluk ve stres[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
DynamicK, 25 Temmuz 2005 10:06 tarihinde demiş ki:
yok ayaktan fln vurulunca yere düştügündew bombayı patlatma ihtimali hala var diye kafadan vuruluyor deniyor
ama direk şüphelendim deyip de kafadan vurmak gibi bir karar aldıklarını zannetmiyorum, çok yanlış sokak ortası infazları yaşanır.. öyle bir durumda
zaten onu diyorum,adam harbiden "şüpheli",kim olsa vurur.o riski almaya değmez,zavallı adam tabii ama yapıcak bir şey de yok.
Once tanidiklariniz bir canli bomba yuzunden zarar gorsun oldurulsun yaralansinda ondan sonra forumlara yazin bence.
Hemen populizm e baslamissiniz. Butun esmer tenliler vurulucak diye. Bu yaptiginiz artik bana gore kendini kucuk gormekten baska birsey degil ya.
Ben polis olsam ingilterede rusyada turkiyede x yerde canli bomba oldugundan suphe ettigim adami uyarmam bile. Ya mantikli olun ya adamin ustunde bomba var.
-Dur yoksa ates ederim.
-Sen zahmet etme ben direk patlatayim
-BoooM
Bunun tabiki negatif yanlari olucaktir. Sonucta polis siddeti artabilir.Polis gereksiz suc kullanmasina bu bahaneyi sunabilir vs vs vs.
Öne çıkan mesajlar
DynamicK
ama direk şüphelendim deyip de kafadan vurmak gibi bir karar aldıklarını zannetmiyorum, çok yanlış sokak ortası infazları yaşanır.. öyle bir durumda[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Drigeolf
ayağından vurunca adam patlatmaz mı fünyeyi?tek yol kafadan vurmak,tr de sırf fünye patlamasaydı,onu da kafadan -haklı olarak-vururlardı,vuran adamda sniper ingilterede uyarmak gibi bir olayıda yok,adam bi patlatsa 80 kişi anında ölecek,ne büyük bir sorumluluk ve stres[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Drigeolf
zaten onu diyorum,adam harbiden "şüpheli",kim olsa vurur.o riski almaya değmez,zavallı adam tabii ama yapıcak bir şey de yok.
gellidus
Hemen populizm e baslamissiniz. Butun esmer tenliler vurulucak diye. Bu yaptiginiz artik bana gore kendini kucuk gormekten baska birsey degil ya.
Ben polis olsam ingilterede rusyada turkiyede x yerde canli bomba oldugundan suphe ettigim adami uyarmam bile. Ya mantikli olun ya adamin ustunde bomba var.
-Dur yoksa ates ederim.
-Sen zahmet etme ben direk patlatayim
-BoooM
Bunun tabiki negatif yanlari olucaktir. Sonucta polis siddeti artabilir.Polis gereksiz suc kullanmasina bu bahaneyi sunabilir vs vs vs.