Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere'ye gitmeyin, öldürülebilirsiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 25 Temmuz 2005 08:58 tarihinde demiş ki:
Bu yüzden İngiltere'de işiniz varsa bile, üzerinizde "ben terrörist bombacı değilim" gibi pankart taşımanız sizin yararınıza olur :)

ööle pankart tasiyinca daha cok dikkat cekmez mi? :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
Heyecanlanıp vurmuşlar işte o anki psikolojiyle,tamam çok ama çok aptalca bir hata,masum bir insanın ölmesi kabul edilemez bir şey ama tümevarım yaparak İngiltere'ye gitmeyin yoksa vurulursunuz demek daha da saçma.
Mesaj tarihi:
tümevarım yapmıyorum, linkleri okursan sen de görürsün :)
terrörist sandıkları kişileri direk başlarından vurucaklarmış, risk almamak için.
said:
Heffer, 25 Temmuz 2005 09:01 tarihinde demiş ki:
linkler çalışmıyor.

valla linkler çalışıyor olması lazım. biraz uğraşırsan girmeyi başarabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Temmuz 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sarcasm kokan bir yazı olmuş Bonec'in yazısı (:D) Geçtiğimiz günlerde benzer olay Türkiye'de yaşanınca İngiltere'nin ve medyasının verdiği tepki bu yönde değil miydi? Ne çabuk unuttunuz olanları...
Gitmeyin efendim İngiltere'ye müslümanlara cadı avı başlamış diyim ben de. Güvenceniz yok her an biri sizi vurabilir, terörist olduğunuz düşünülebilir... İngiltere insan haklarına önem vermiyor :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 25 Temmuz 2005 09:06 tarihinde demiş ki:
tümevarım yapmıyorum, linkleri okursan sen de görürsün :)
terrörist sandıkları kişileri direk başlarından vurucaklarmış, risk almamak için.

terorist değil,canlı bomba sandıkları kişileri direk başlarından vuracaklarmış,sen vurmaz mısın? ben vururum kim olsa vurur, zaten onu haberlerde seyrettim vurulan adam hakikaten bir garip davranıyor,o sinir ve korkuyla kim olsa vurur.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
edit:imla,noktalama

[Bu mesaj sinanural tarafından 25 Temmuz 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bEn oLsaM bENdE vuRuRum yAni $ÜpHeLendİğiM aDaMLardan[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 25 Temmuz 2005 09:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sinanural, 25 Temmuz 2005 09:08 tarihinde demiş ki:
terorist değil,canlı bomba sandıkları kişileri

sonuçta şüpheli.

neyse tamam boşver haklısın, gereksiz yere topic açtım ben. bir an kendimi o adamın veya ailenin yerinde düşündüm de, "şüpheliler kafalarından vurulcaktır" gibi bir açıklama okuyunca üzüldüm.
önemsiz bir hadiseymiş demek ki :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ya ama sonucta ölen de bir insan.. ya sizin kardesiniz olsaydi? Bu uygulama insan haklarina tecavuz bence, ve cok vahsi. Eger teroru kaynagindan engelleyemiyorsan, mesela o teroristler ulkene girebilmisse ve sinirsiz iletisim, finans, oturma haklari varsa, zaten o dakikadan sonra onlari yakalamak cok zor.

Ya da illa da vuracam diyorlarsa, bayiltici, gecici felc edici kursun vs kullansinlar, ölü terorist kimsenin isine yaramaz ki, konusturup koklerine inebilirler...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
sinanural, 25 Temmuz 2005 09:08 tarihinde demiş ki:
terorist değil,canlı bomba sandıkları kişileri direk başlarından vuracaklarmış,sen vurmaz mısın? ben vururum kim olsa vurur, zaten onu haberlerde seyrettim vurulan adam hakikaten bir garip davranıyor,o sinir ve korkuyla kim olsa vurur.

böyle saçma bir mantık olamaz
bu şekilde karar aldıklarınıda zannetmiyorum
önce uyarı ve durması için birşeyler söylenir
umursamıyorsa uyarı ateşi
oda olmadı ise vururlar anca

insanlık suçu ne demek öyle sandıklarını vurucaklar?
yada ne demek bende vururdum
(allah korusun olmaz inşallah da örnek veriyorum)bir akrabanı vursunlar teröriste benziyor diyede ondan sonra gel foruma böle böle oldu de..[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
bizimkiler şüphelileri karakola götürse insanlık hakları vs. diye car car öter...soysuzlar ya...ne kadar iğrenç insanlar bunlar...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
herhalde sokaktan geleni geçeni vurmuyorlar,şüpheli davranışlar gösteren adamları vuruyorlar,yoksa tek kişi değil onlarca kişi vurulurdu.Emin olun 80 kişinin ölmesindense sizde 1 kişiyi vurmayı tercih edersiniz.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 25 Temmuz 2005 09:34 tarihinde demiş ki:
bizimkiler şüphelileri karakola götürse insanlık hakları vs. diye car car öter...soysuzlar ya...ne kadar iğrenç insanlar bunlar...

işte bunun altına +1 basılır .

bizim ankarada intihar bombacısı olduğunu bile bile adamı öldürdüler diye, türkiye içinde bile kıyamet koptu, yok efendim insanlık hakkıda bilmem ne diye, ki orda adamın bomba olduğu belliydi, dur ihtarına uymadı, bacağından vuruldu yine durmadı.
ingilteredeki olay ise tam bir vahşet, ve ankaradakine tepki gösterenler nedense suskun kalıyor.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya
Msn: [email protected]
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
sinanural, 25 Temmuz 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
herhalde sokaktan geleni geçeni vurmuyorlar,şüpheli davranışlar gösteren adamları vuruyorlar,yoksa tek kişi değil onlarca kişi vurulurdu.Emin olun 80 kişinin ölmesindense sizde 1 kişiyi vurmayı tercih edersiniz.

80 kişinin ölmesini o 1 kişilerin ölmesi engelleyecek diye bir kaide yok
emin olmadan böyle birşey yapılamaz ki
bu olayın varacagı nokta esmer tene sahip kişilerin öldürülmesi haberlerinin manşetleri süsleyeceği günlerdir.

tr de de olduydu önceden
polis dur diyor adam duymuyor
sonra ateş ediyor
adamı kafasından vuruyor
adam sağır ise? aman canım 1 kişi nede olsa.. mı dencek?[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Şüphelenince kafasından vurmak nedir ya? Sağlam küfür edilir buna ya yeri dğeil.
Şüphelendiysen ikaz edersin, olmadı etkisiz hale getirirsin. Ayağından bacağından vurursun, olmadı öldürmeyecek şekilde adamı bayıltırsın falan kafadan vurulurmu insan ya ayakta infaz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 25 Temmuz 2005 09:50 tarihinde demiş ki:

herhalde sokaktan geleni geçeni vurmuyorlar,şüpheli davranışlar gösteren adamları vuruyorlar,yoksa tek kişi değil onlarca kişi vurulurdu.Emin olun 80 kişinin ölmesindense sizde 1 kişiyi vurmayı tercih edersiniz.

80 kişinin ölmesini o 1 kişilerin ölmesi engelleyecek diye bir kaide yok
emin olmadan böyle birşey yapılamaz ki
bu olayın varacagı nokta esmer tene sahip kişilerin öldürülmesi haberlerinin manşetleri süsleyeceği günlerdir.

tr de de olduydu önceden
polis dur diyor adam duymuyor
sonra ateş ediyor
adamı kafasından vuruyor
adam sağır ise? aman canım 1 kişi nede olsa.. mı dencek?

türkiyede olan olay ÇOK farklıydı,adam fünyeyi patlatmıştı,bomba patlamamıştı,kaçmaya kalkmıştı ve ayağından vuruldu,sonra kalkıp bombayı patlatmaya uğraştı,vuruldu.Tabii ki 80 kişinin ölmesini engelleyecek diye bir kaide yok ama o riski bir polis memuru alabilir mi? hiç seyrettin mi vurulan adamı gösteren videoyu,adamı bende vururdum
  • Admin
Mesaj tarihi:
yok ayaktan fln vurulunca yere düştügündew bombayı patlatma ihtimali hala var diye kafadan vuruluyor deniyor

ama direk şüphelendim deyip de kafadan vurmak gibi bir karar aldıklarını zannetmiyorum, çok yanlış sokak ortası infazları yaşanır.. öyle bir durumda[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
said:
Pirvan, 25 Temmuz 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
Şüphelenince kafasından vurmak nedir ya? Sağlam küfür edilir buna ya yeri dğeil.
Şüphelendiysen ikaz edersin, olmadı etkisiz hale getirirsin. Ayağından bacağından vurursun, olmadı öldürmeyecek şekilde adamı bayıltırsın falan kafadan vurulurmu insan ya ayakta infaz.

ayağından vurunca adam patlatmaz mı fünyeyi?tek yol kafadan vurmak,tr de sırf fünye patlamasaydı,onu da kafadan -haklı olarak-vururlardı,vuran adamda sniper ingilterede uyarmak gibi bir olayıda yok,adam bi patlatsa 80 kişi anında ölecek,ne büyük bir sorumluluk ve stres[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 25 Temmuz 2005 10:06 tarihinde demiş ki:
yok ayaktan fln vurulunca yere düştügündew bombayı patlatma ihtimali hala var diye kafadan vuruluyor deniyor

ama direk şüphelendim deyip de kafadan vurmak gibi bir karar aldıklarını zannetmiyorum, çok yanlış sokak ortası infazları yaşanır.. öyle bir durumda

zaten onu diyorum,adam harbiden "şüpheli",kim olsa vurur.o riski almaya değmez,zavallı adam tabii ama yapıcak bir şey de yok.
Mesaj tarihi:
Once tanidiklariniz bir canli bomba yuzunden zarar gorsun oldurulsun yaralansinda ondan sonra forumlara yazin bence.

Hemen populizm e baslamissiniz. Butun esmer tenliler vurulucak diye. Bu yaptiginiz artik bana gore kendini kucuk gormekten baska birsey degil ya.

Ben polis olsam ingilterede rusyada turkiyede x yerde canli bomba oldugundan suphe ettigim adami uyarmam bile. Ya mantikli olun ya adamin ustunde bomba var.

-Dur yoksa ates ederim.
-Sen zahmet etme ben direk patlatayim
-BoooM

Bunun tabiki negatif yanlari olucaktir. Sonucta polis siddeti artabilir.Polis gereksiz suc kullanmasina bu bahaneyi sunabilir vs vs vs.
  • Yeni Oluştur...