Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chinese farmers strike back

nightstalker

Öne çıkan mesajlar

World of Warcraft Reaches New Heights

We're proud to announce that World of Warcraft has been embraced by more than 1.5 million players in China since its launch there last month, bringing the total worldwide population for the game to 3.5 million players! We want to take this moment to again thank all of our players for helping us bring the world of Azeroth to life. If you're interested in seeing the full details of the press announcement that went out today about this, please click this link.

1.5 milyon farmer.. Allah sonumuzu hayır etsin.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

Da bu 1.5milyonun hepsi çin serverlarında oynuyor. Yani bizimle işi olmaz elemanların. Avrupa yada amerika serverlarını etkileyecek çinliler zaten uzun süredir heavy leatherları vendor fiyatından daha ucuza satıyor AHde :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu korelilerde asyalımı diye genellesem bilmiyorum artık insan üstü bir sabır var ya :)
BL de bi çinli ile tanıştım tabi buna tanışma denirse :)

Arkadaş ingilizcede 4-5 cümle biliyor sadece :)

"i want ubrs"
"help"
"where are you"

ve aynen kelimelerin arasında 5cm boşluk var :D

Elemanla tanışalı 3 hafta oldu ve 3 haftadır günün rahat 16 saati online ve ssürekli SM de bu eleman :)
Her 20dk bir offline-online oluyor tekrar giriyor SM'ye sanırım insi resetlemek için logout login oluyo..

böyle sabır görmedim 2 kere giriyorum sm ye farm için bayıyor adam 3 haftadır günde 16 saat kasıyo :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

Biz avrupalı değiliz ama Blizz bizi avrupalı sayıyor. Beta test başlamadan önce faqda en önemli sorulardan (beta test ne demektir vs.) sonra gelen konu başlığı Türklerin oyunu Avrupa serverlarında oynayacağı ve Avrupa betasına katılabilecekleri ile ilgiliydi.

Engelleme olayı da çok tartışıldı. İş için ülke dışındayım ama arkadaşlarmın serverlarında oynamak istiyorum diyenler oldu, mmorpg dediğin dünyanın her tarafından insanlarla oynanır diyenler oldu. Ama galiba blizz en başından beri böyle bir kısıtlamayı düşünmüyordu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 26 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
Biz avrupalı değiliz ama Blizz bizi avrupalı sayıyor.

valla bilemiyorum biz avrupalı değiliz diyoruz ama birçok şirket avrupalı sayıyor bizi.
bakıyorum da internet sitelerine, hepsinde avrupa - Turkey gözüküyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...