tinu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 BL de iki türk guild Anatolia ve Moon Serpents, Anatolian Serpents ismi altında birleştik.Sadece Türklerden oluşan guild nufusu 80 e yakın, 18 60lvl , 14 50+ player ve gerı kalanın buyuk bır kısmı 40+... cok yakın bı zamanda 60 sayımız dahada artacak. Ve güçlü bir turk guıld ı olucaz. Umarım diğer turk guildler de birleşme adına adımlar atarlar.. Ne demişler Birlikten Kuvvet Doğar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 umarım hayırlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Başarılar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 talgosa selamlarr :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hayırlı olsun..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Dikkat edin çok hızlı büyümek iyi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Max 2 ay veriyorum :) Şaka bi yana umarım kalıcı olur birleşmeniz ülkemizi oralarda iyi bi şekilde temsil edersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 iyi hayırlı olsun.liderlik kavgaları son bulsun![signature][hline]||EGmerchants[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bi birlesme ittifak laflari var da ben hala tam anlamadim hepsini ;)= sicaktan ram ler mi yandi nedir[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Çok sevindim birleştiğinize.Herzaman desteklediğim şey birleşmedir.Umarım hayırlı olur ve ufak tefek sorunları büyük sorunlara dönüşmeden halledersiniz.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Umarım kalıcı olur guildiniz. 2-3 item için kırmadan mutlu yaşarsınız birbirinizi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 basarilar arkadaslar umuyorum iyi isler basaracaksiniz anatoliaya selamlar[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armada Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hayırlı olsun...[signature][hline]/ Mavi / Novus Ordo Seclorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 e tamam güzel birlestiniz biz de bi üyenizi BRS çıkışında gördük pri arkadasım sagolsun mc yapıp lava atiyim dedi baktım nick anatolian serpents türk bu atma dedim, ama tabi biz onu atmadık o gitti 10 tane ally arkadasını mı getirdi naptı neyse sorun olmadı bizim için :D lütfen ama niye böyle yapıyopsunuz. neyse şaka bi yana hayırlı olsun.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 başarılar...[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bu gece ilk raid imizi gerceklestirdik :) tum guıld dekılere acık bıraktık lvl kısıtlaması olmadan tarren mill e daldık... video cektım onu yakında hazırlarım... saldırı oncesi tarren hill e yuruyus resımlerı asagıdakı lınklerde http://www.anatoliaguild.com/raid.jpg http://www.anatoliaguild.com/raid2.jpg http://www.anatoliaguild.com/raid3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Dishonor olsun diyemi daldınız TM ye?[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 :):) bı kac dıshonor oldu maalesef ama olsun alt lvl lar ıcın ogretıcı oldu en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 başarılar..[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Başarılar.. Bizde bi keresinde Ashenvale'ı basalım guild içi bi şenlik olur dedik ama "civillere dalmayııııın" diye bagırmaktan ve "elektrik sayacı gibi DK saymaktan başka bişey yapamadık" :) Ha kötümü oldu hayır biçok insanın gerçek yüzünü görmüş olduk.. lvl 60 olana kadar sırf guildden yardım almak için guildde olanların bi çogu bu bahaneyle guildden çıktı nasıl bahaneyse artık raidden çıkmak yerine guildden çıktı bazıları :) Bide türk guildi olması g.chat , iletişim ve anlaşma bazında iyi olabiliyor ama bazı eksik yanları var malesef ve onlarda çözülürse harika bir birleşim olur.. Guildimizde 20ye yakın 60 ve 15den fazla 60 olacak adam var fakat %40 rogue + %40 shaman olunca 1-2 priest 1 mage olunca guildce bi raid düzenlemek ve ilerisi için MC yada onxy yapmak şimdilik biraz uzak bir hedef gibi görünüyor.. Demek istedigim sayıdan çok classların dagılımı önemli bence bunu iyi ayarlamak lazım ..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar