White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Evet arakadaşlar istanbulda bırakıpda özleyeceğim şeylerin arasında önemli yeri var buradaki insanların..Hoş veya boş sohbetlerimizle bayağı bir eğlendik..Yarın akşam ulusoy un saat 8:30 otobüsüyle bodruma kaçıyorum..(aynı saatte giden varmı?) Herneyse orada ayın 25 ine kadar kaldıktan sonra tekrar istanbula geleceğim..Ama 27 sinde İtalya/Lignano ya gideceğim....Eğer bodrumda akyarlara yolu düşen olursa gelsin can nerede desin beni herkes tanır zaten..(nede olsa küçük yer :) ) Hadi hepinize Ciao! (çauv)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 oraya yerlesiyor musun yoksa kısa bir tatil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ciao ! :P[hline]fizban, 29 June 2003 04:55 tarihinde demiş ki: paticik klima çıkarsın .. 19 enseme 20 gooobeeeme 21 ayakuçlarıma diyim .. sora paticik gelsin, şı-mar-ma fiz-ban desin. hatta r leri söyleyemesin. şı-mav-ma fiz-ban desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yok sadece yaz kampı 1 aycık..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 kendine iyi bak ;)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 saol sende uo cu ;)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 gulugulu[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 avbi benımn bildiğim ciao slm dır ehue adam karıstırdı herhalde[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 hyr cav iki turlu de kullanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Erutan, 01 July 2003 10:30 tarihinde demiş ki: avbi benımn bildiğim ciao slm dır ehue adam karıstırdı herhalde[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| E ben şimdi burada senin kötü bi niyetin olmadığını biliyorum.. Sende benim cevabımı yanlış annama biraz tetrs gibi olacak.. Ben italyan lisesindeyim ve istersen italyan ca öğretim sana :-) şimdi biriyle karşılaştığında nezaketen buongiorno dersin ama arkın falansa ciao dersin ciao lafı hem karşılaşınca hemde ayrılırken söylenebilir..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 hadi bai bai White_Rakkad Gene Gel :lol:[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bubayz ii tatiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 eğlenmeye bak :)[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar