Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alan Wake -- Kral Bir Oyun Geliyor

Masticore

Öne çıkan mesajlar

suan video'yu izledim izlerken aynı şeyleri düşünüyordum senle :) . Grafikler gelişip iş detaya girdikçe sıcmaya başladılar ifadelerde hiç gerçekçi gelmiyor.Mesela Fifa09'u yükledim bir surat ifadeleri yapmışlar zannedersin futbolcuların hepsi kokainman. halflife 1 de 2 de süperdi bu konuda
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
LathspeLL said:

Surat animasyon sistemini Valve'den alsalar ya su yapimcilar artik. Hala hoduk gibi ifadeler gormek istemiyorum ya. HL2 cikali kac sene oldu hala yetisebilen yok.

hl2 source değil mi? source bunları havokla yapmıyor mu?
natural motion gibi birileri çıkar facial expression pack çıkartır o zaman rahatlarız.

aslında iyi olan diğer şirket quantic dream..

natural motion da böle bişi bu arada.
http://www.youtube.com/watch?v=Qi5adyccoKI
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
remedy firması yaptığı açıklamada Alan Wake'in Xbox 360'a özel olacağını söyledi. PC versiyonu süresi belli olmayacak bir şekilde rafa kaldırıldı.

Yapımcıların şu anda tamamen Xbox 360 versiyonuna odaklanmasını dağıtımcı firma olan Microsoft'un istediği söyleniyor. Remedy firması yetkilileri "PC versiyonunu yapmayı ve Xbox 360 versiyonu ile aynı anda çıkarmayı çok isterdik. Ancak, dağıtımcımızın kararına saygı duymak durumundayız. İki platforma aynı anda çıkarmak şu anda imkansız görünüyor. Bu tamamen dağıtımcı firmamızın kararıdır." dediler.

Kendilerini god of war sandılar puh. Alsınlar başlarıca calsınlar oyunlarını
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...