Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kertenkel said: yöneteceğimiz eleman baya bir apaçi galiba ? [spo]http://www.trgamer.com/img/072005/alanwake_pc/3.jpg [/spo] [spo]http://www.biyografi.net/biyografi/resim/kisi/2254.jpg [/spo] aquila said: bodrum beachlerinde turist avlar bu adam anca. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Yeni video yayınlandı, beklediğimize değecek gibi. Alan, Wake Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Offf muhteşem (tu) az önce sabretmek daha da zorlaştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 alan wake satan wake dedim kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ya oyunun atmosfer cok hosuma gitti be, kasaba falan super, ciksada oynasak beeeaaa. Zaten kis onceside butun oyunlarin tanitimlari ile bizi delirtiyorlar, hepside ayni anda cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 atmosfer cok güzel görünüyor da, karakterlerin konuşurlarkenki suratları falan çok boş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 haarika görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ya ben vadilerde kanyonlarda falan geçen macera filmleri oluyo ya at sürüyosun falan öyle bişey istiyorum işte yapın bunu.. ayrıca oyun kral olacak demiyorum dediğim oyunlar hep patladı çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 fizban said: atmosfer cok güzel görünüyor da, karakterlerin konuşurlarkenki suratları falan çok boş be. Evet, bir terslik var, sanırım sorun mimiklerde. Kabullenmek istemedim, hala da istemiyorum. Bu mesajı da atmadım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Surat animasyon sistemini Valve'den alsalar ya su yapimcilar artik. Hala hoduk gibi ifadeler gormek istemiyorum ya. HL2 cikali kac sene oldu hala yetisebilen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 suan video'yu izledim izlerken aynı şeyleri düşünüyordum senle :) . Grafikler gelişip iş detaya girdikçe sıcmaya başladılar ifadelerde hiç gerçekçi gelmiyor.Mesela Fifa09'u yükledim bir surat ifadeleri yapmışlar zannedersin futbolcuların hepsi kokainman. halflife 1 de 2 de süperdi bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gameplay. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-alan-wake/50061 iyi güzelde abi 2010 ilkbaharda gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vaporware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 LathspeLL said: Surat animasyon sistemini Valve'den alsalar ya su yapimcilar artik. Hala hoduk gibi ifadeler gormek istemiyorum ya. HL2 cikali kac sene oldu hala yetisebilen yok. hl2 source değil mi? source bunları havokla yapmıyor mu? natural motion gibi birileri çıkar facial expression pack çıkartır o zaman rahatlarız. aslında iyi olan diğer şirket quantic dream.. natural motion da böle bişi bu arada. http://www.youtube.com/watch?v=Qi5adyccoKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oha euphoria imbaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cidden çok iyi ve nfl demolarını falan izledim. oldukça etkileyici. onları kesin görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu oyunu da daha ortada core2 duyurulmadan gelistiriyorlardi ve 4 cekirdek ustune calisiyorlardi. intel'le beraber calisiyorlardi ve gorsel tasarimda herseyi dinamik olarak yapmanin zorluklarini vs anlatiyordu tanitim videosu. daha o zamanlar gorsel bir solen olacagi, ama vaporware'e donecegi belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Valla şu videodaki grafikler çok güzel ama yürüyüş animasyonunda bir gariplik var gibi geldi bana. El fenerini tutuşu, yürüyüşü falan sanki parkta gezmeye çıkmış gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Spring 2010 şaka gibi lan ahaha. Gameplay düşündüğüm gibi değilmiş. Bildiğin Max Payne. Işıktı mekandı güzel yapmışlar ama daha ağır başlı, daha derin bir oyun bekliyordum ben, öyle değilmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kesin değişti gameplay ortalarda bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 said: remedy firması yaptığı açıklamada Alan Wake'in Xbox 360'a özel olacağını söyledi. PC versiyonu süresi belli olmayacak bir şekilde rafa kaldırıldı. Yapımcıların şu anda tamamen Xbox 360 versiyonuna odaklanmasını dağıtımcı firma olan Microsoft'un istediği söyleniyor. Remedy firması yetkilileri "PC versiyonunu yapmayı ve Xbox 360 versiyonu ile aynı anda çıkarmayı çok isterdik. Ancak, dağıtımcımızın kararına saygı duymak durumundayız. İki platforma aynı anda çıkarmak şu anda imkansız görünüyor. Bu tamamen dağıtımcı firmamızın kararıdır." dediler. Kendilerini god of war sandılar puh. Alsınlar başlarıca calsınlar oyunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Pc versiyonuda "Win-9 only" çıkarsınlar o zaman :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Microsoft her yerde günah keçisi olmuş. Halbuki Remedy işini doğru düzgün yapsa böyle birşeye gerek kalmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 iki platforma aynı anda çıkaramamak epic fail olmuş. tebrik ediyorum ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=chlW65HGQXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar