comte Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Arkadaslar selam, Ben Bogazici Universitesi sosyoloji bolumu 4. sinif ogrencisiyim. Masaustu FRP ve genclik uzerine bir odev hazirliyorum. Konuyla ilgilenenlerle ya birebir roportaj ya da 4-5 kisilik gruplar halinde gorusmeler yapmam gerekiyor. Oyun oynadiginiz kafelerde gorusebiliriz. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Bu haftasonu birileriyle gorusme ayarlayabilirsem cok iyi olur.
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 msne gel daha pratik olur. [email protected][signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Evet çok isterim böle bişeye yardım etmeyi... Ama haftasonu yokum msn de yapabiliriz.. [email protected][signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben de isterim ve sevinirim.[signature][hline]Beş Hececiler
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bulusma kasısta msnden yaparsan hem elinde yazılı bisi olur hemde kasmayız ha ses kaydı lazım dersen mikrofonla yaparız yorma bizi ama yardımcı olmak isterim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 "Roportaj yapmak istedigimi soyledigimde gonullulerin cogu haftasonlarının dolu oldugunu soyleyip msnden roortaj yapmayı onerdi. Sonuç; Frp gençleri üşengeç yapıyor."[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Delirium, 19 Temmuz 2005 02:59 tarihinde demiş ki: "Roportaj yapmak istedigimi soyledigimde gonullulerin cogu haftasonlarının dolu oldugunu soyleyip msnden roortaj yapmayı onerdi. Sonuç; Frp gençleri üşengeç yapıyor." yannıs dogrusu usengeclerin cogu frp oynuyor[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 E köpek adamı ısırırsa haber olmaz ama.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 msn den konuşabilirz eğer izmirdeysen gel yüzyüze konuşalım [email protected][signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Delirium, 19 Temmuz 2005 02:59 tarihinde demiş ki: "Roportaj yapmak istedigimi soyledigimde gonullulerin cogu haftasonlarının dolu oldugunu soyleyip msnden roortaj yapmayı onerdi. Sonuç; Frp gençleri üşengeç yapıyor." lol üşengecim o doğru da, ankara'dan kalkıp nasıl istanbula geleyim ben ya. o kadar kolaysa siz gelin madem :)
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Izmirdeyim öpe öpe msn yada icq... pm atarsan konusuruz..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
comte Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ben haftasonu kadikoy tarafında olacagım. Yuzyuze gorusmek ısteyenler nerede bulusabilecegimizi soyleyebilirlerse cok sevinirim. Cok uzak olmadigi surece her yere gelebilirim. Bir kac kisiyle birarada gorusebilmek daha iyi olabilir. Cok vaktinizi almicam merak etmeyin. Bi de bana gidip gozlemleyebilecegim bikac FRP cafe ismi ve adresi verebilir misiniz? PS: Gorusme ayarlamak isteyenler bana ozel mesaj atabilirler mi? Daha rahat kararlastirabiliriz bulusma yeri ve saatini.
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 msn dedik, lakin dinletemedik. Neyse..[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
comte Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu sosyolojik bir calisma. Ne yazik ki hersey sizin istediginiz gibi internet uzerinden halledilmiyor. Sizi gormem lazim. Yuzyuze konusmak ile msn'de konusmak arasinda daglar kadar fark var. Su anda aktif olarak bu oyunu oynayan yok mu? Oyun oynamak icin toplanmiyor musunuz bir yerde?
comte Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 glamdering_s, bonepart ve bonecrusher, sizden cevap bekliyorum. Haftasonu veya onumuzdeki haftaici size uyan bi yer ve saatte gorusme ayarlayalim. Bana bu oyunun oynandigi cafe isimleri verecektiniz?
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sana öm atmıştım zaten, ben ve bi arkadaşım için haftaiçi ayarlayabilirsen çok iyi olur vaktimizde var bugn gene girerim paticik'e bu akşam belirlersek iyi olur, mesela yarın?[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende yardımcı olurum [email protected][signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 comte ozel mesajını kontrol et msn adreini verdim ordan ulas[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 21.07.2005 SEX, DRUGS , ROCK&ROLL and BONEPARTS BLOG. YEAH. - Axl Rose
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Comte şuan online'm hala bi mesaj yok senden öm'lerine bak...[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
comte Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 glamdering_s, yeni gordum mesajini. Pazartesi gunu ben uygunum. Oglen 12 ya da 1 gibi Kadikoy'de olur mu? Size uymazsa baska bi yer de olur. Yalniz siz oturup konusabilecegimiz sessiz bi yer biliyo musunuz? Kayit cihazi olucak yanimda, gurultulu bi yerde kayıt yaparsam dinlerken hicbisey anlayamam muhtemelen.
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 30 Temmuz Cumartesi oyun oynamak için buluşucaz, eğer istersen izlemeye gelebilirsin, oyunu izlemenin yanı sıra iyide bir röportaj çıkarabilirsin.
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 comte pazar günü alanyaya yola çıkıyorum o yüzden maalesef iptal olucak galiba...[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 comte mit'den, kafelerin adreslerini alıp, içinize sızıp; hepsinizin satanist kökünü kurutucak. : P şaka öte yana, ben hafta içi saat 17:30 işten çıkıyorum, 20:00 gibi kadıköyde, daha rahatı erenköyde olabiliyorum, ben küçük iken "13 (işte o yaşta oynananda ne kadar rol oluyorsa) ila 18-19 yaşıma kadar aktif bir oyuncuydum" Şu aralar zaman ayıramıyorum bi türlü, bir de artık anlaşamıyorum, çevremdekilerle pek. haftasonu... olmaz :)[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam.
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ITU FRP Klubune ya da onun gibi bir suru universitenin frp klubu var onlardan birine gidebilirsin. Cok daha yararlı olur kanımca. Hmm aslında bizim toplulugun gecen seneki baskanı bu sene mezun oldu hatta master da yapmıs olması lazım (sosyolojiden, bundan dolayı ilginc ve yararlı olabilirdi); eger hala gitmediyse belki onunla konusmanı saglayabilirim. Yalnız soyle bi sorun var, ankarada =)
comte Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 selamon, sana öm atmistim. cumartesi oyunu nerde ne zaman oynicaksiniz?
Öne çıkan mesajlar