Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP Roportajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar selam,

Ben Bogazici Universitesi sosyoloji bolumu 4. sinif ogrencisiyim. Masaustu FRP ve genclik uzerine bir odev hazirliyorum. Konuyla ilgilenenlerle ya birebir roportaj ya da 4-5 kisilik gruplar halinde gorusmeler yapmam gerekiyor. Oyun oynadiginiz kafelerde gorusebiliriz. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Bu haftasonu birileriyle gorusme ayarlayabilirsem cok iyi olur.
Mesaj tarihi:
bulusma kasısta
msnden yaparsan hem elinde yazılı bisi olur
hemde kasmayız
ha ses kaydı lazım dersen
mikrofonla yaparız
yorma bizi
ama yardımcı olmak isterim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
said:
Delirium, 19 Temmuz 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
"Roportaj yapmak istedigimi soyledigimde gonullulerin cogu haftasonlarının dolu oldugunu soyleyip msnden roortaj yapmayı onerdi. Sonuç; Frp gençleri üşengeç yapıyor."

yannıs dogrusu
usengeclerin cogu frp oynuyor[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
said:
Delirium, 19 Temmuz 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
"Roportaj yapmak istedigimi soyledigimde gonullulerin cogu haftasonlarının dolu oldugunu soyleyip msnden roortaj yapmayı onerdi. Sonuç; Frp gençleri üşengeç yapıyor."

lol üşengecim o doğru da,
ankara'dan kalkıp nasıl istanbula geleyim ben ya.
o kadar kolaysa siz gelin madem :)
Mesaj tarihi:
Ben haftasonu kadikoy tarafında olacagım. Yuzyuze gorusmek ısteyenler nerede bulusabilecegimizi soyleyebilirlerse cok sevinirim. Cok uzak olmadigi surece her yere gelebilirim. Bir kac kisiyle birarada gorusebilmek daha iyi olabilir. Cok vaktinizi almicam merak etmeyin. Bi de bana gidip gozlemleyebilecegim bikac FRP cafe ismi ve adresi verebilir misiniz?

PS: Gorusme ayarlamak isteyenler bana ozel mesaj atabilirler mi? Daha rahat kararlastirabiliriz bulusma yeri ve saatini.
Mesaj tarihi:
Bu sosyolojik bir calisma. Ne yazik ki hersey sizin istediginiz gibi internet uzerinden halledilmiyor. Sizi gormem lazim. Yuzyuze konusmak ile msn'de konusmak arasinda daglar kadar fark var. Su anda aktif olarak bu oyunu oynayan yok mu? Oyun oynamak icin toplanmiyor musunuz bir yerde?
Mesaj tarihi:
glamdering_s, bonepart ve bonecrusher,

sizden cevap bekliyorum. Haftasonu veya onumuzdeki haftaici size uyan bi yer ve saatte gorusme ayarlayalim.

Bana bu oyunun oynandigi cafe isimleri verecektiniz?
Mesaj tarihi:
Sana öm atmıştım zaten, ben ve bi arkadaşım için haftaiçi ayarlayabilirsen çok iyi olur vaktimizde var bugn gene girerim paticik'e bu akşam belirlersek iyi olur, mesela yarın?[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
Mesaj tarihi:
bende yardımcı olurum
[email protected][signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
glamdering_s,

yeni gordum mesajini. Pazartesi gunu ben uygunum. Oglen 12 ya da 1 gibi Kadikoy'de olur mu? Size uymazsa baska bi yer de olur. Yalniz siz oturup konusabilecegimiz sessiz bi yer biliyo musunuz? Kayit cihazi olucak yanimda, gurultulu bi yerde kayıt yaparsam dinlerken hicbisey anlayamam muhtemelen.
Mesaj tarihi:
comte mit'den, kafelerin adreslerini alıp, içinize sızıp; hepsinizin satanist kökünü kurutucak. : P

şaka öte yana,
ben hafta içi saat 17:30 işten çıkıyorum, 20:00 gibi kadıköyde, daha rahatı erenköyde olabiliyorum, ben küçük iken "13 (işte o yaşta oynananda ne kadar rol oluyorsa) ila 18-19 yaşıma kadar aktif bir oyuncuydum" Şu aralar zaman ayıramıyorum bi türlü, bir de artık anlaşamıyorum, çevremdekilerle pek.

haftasonu... olmaz :)[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Mesaj tarihi:
ITU FRP Klubune ya da onun gibi bir suru universitenin frp klubu var onlardan birine gidebilirsin. Cok daha yararlı olur kanımca.

Hmm aslında bizim toplulugun gecen seneki baskanı bu sene mezun oldu hatta master da yapmıs olması lazım (sosyolojiden, bundan dolayı ilginc ve yararlı olabilirdi); eger hala gitmediyse belki onunla konusmanı saglayabilirim. Yalnız soyle bi sorun var, ankarada =)
  • Yeni Oluştur...