Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gothic teen nasıl tanımlanır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gothic 2 oyunundaki karakterimizin genclik yillaridir,kendisini bir kahraman olmak icin yetistirmistir vs.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
oha ne alaka yaw.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
tmm olabilirde gotikle ne alakası var onun.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Gotik miş tikkymiş

hiç ayrım yapmam ben evrensellikten yanayım

hepsini yerim ben onların gotikim benim uyyyy

şaka bi yana gotike hastayım ehu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
uzunbinik, 04.07.2004 21:49
tarihinde demiş ki:

bir yarim olsun isterdim
gothic tarz yapmis
bir yarim olsun isterdim
siyahlar icinde
onunla kopmak* isterdim
delice kopmak
nerden bilirdim
sorunlu olurmus boyleleri

+1

geçn yolda bi kız gördüm gotiklik bu kadar mı yakışır insan mavi gözlüsiyah saçlı kız dedi seninle çıkcam ben dedim istemeom seyi :D
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 18 Temmuz 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
Gotik miş tikkymiş

hiç ayrım yapmam ben evrensellikten yanayım

hepsini yerim ben onların gotikim benim uyyyy

şaka bi yana gotike hastayım ehu

Uvvvv Birden gotiklere ilgim arttı :D[signature][hline]SupeRock

[Bu mesaj nindalf tarafından 18 Temmuz 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gothic hatun siyah mini etek giyip altına postal giyen insandır , kendini millete malzeme yapan insandır.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
muzikten anlamamaları da cabasıdır... him ve diğer gay gruplarına baılırlar.... zaten yaratılış itibari ile gay lere bayılırlar. her boka eğilimli gorunseler de bi okadar korkak olabilirler. gotik kavramı sırf ilgi çekmek için kullanılır yoksa yaptıkları en buyuk cılgınlık tırnaklarının kırılmasıdır. yatakta yapmacık bir vahşilik gosterirler. vucudunuza zarar vermek isteyebilirler...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]

[/b]çizim galerim[/b]
Mesaj tarihi:
Bence gothic tarzı sanattır. Ama tabi günümüz Türkiye'sinde böyle giyinen kızlar "abi naber ya? geçen ortama akmışım akış o akış sıvı oldum çıktım ehehehe" diyebilen tiplerdir. Bu nedenle gothicliğin bir anlamı kalmadı. Ha birde gothic takılan bir şahsa hemen sataniz, ateiz, hristiyan diyerekten yaklaşılır. Buda bir başka yanlıştır. Gothic Teen in tanımlamasını Vampir Kız diyerek yapsan tanımlamayı yaptığın kız korkar kaçar mı?[signature][hline]These open doors...
Mesaj tarihi:
siyah giyinen - mor rengini ve meleklere karşı bir tapınaklıgı olan. Ultra-Son metalciyim die gezinen tiplemelerde diye biliriz

eklemeyi unutmuşum - Suratını beyaz pudrayla bogmasına pudralayanlar[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
dünkü hürrüyet gazetesini biyerlerden ediniyorsun ve keyif kısmında bununla ilgili yazıyı hatun kişiye okutuyorsun böylece de sen sağ o selamet öyle her şeyi merak edip anlatınca anlamayan hatun da kendi araştırsın ya[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mesaj tarihi:
abi hatun dediğin tikky olacak bakımlı renkli cıvıl cıvıl olacak dünyevi olacak güzel oliim suramı düzeltiim buramı boyiyim dicek pozitif enerji alacaksın neşeleneceksin daha ileri gitmek istemiorum takdir edersiniz ki
goth yolu göt yoludur sakattır aman[signature][hline]Bornozlu Canavar
  • Yeni Oluştur...