Leath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gothic 2 oyunundaki karakterimizin genclik yillaridir,kendisini bir kahraman olmak icin yetistirmistir vs.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Televizyonda YÜzüklerin efendisini izleyip kendini elf sanan tiplerdir
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 oha ne alaka yaw.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tmm olabilirde gotikle ne alakası var onun.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 herkese mi?[signature][hline]Deli333
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gotik miş tikkymiş hiç ayrım yapmam ben evrensellikten yanayım hepsini yerim ben onların gotikim benim uyyyy şaka bi yana gotike hastayım ehu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: uzunbinik, 04.07.2004 21:49 tarihinde demiş ki: bir yarim olsun isterdim gothic tarz yapmis bir yarim olsun isterdim siyahlar icinde onunla kopmak* isterdim delice kopmak nerden bilirdim sorunlu olurmus boyleleri +1 geçn yolda bi kız gördüm gotiklik bu kadar mı yakışır insan mavi gözlüsiyah saçlı kız dedi seninle çıkcam ben dedim istemeom seyi :D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bazıları çok çok çok güzel oluyo bazıları rezalet oluyo.yakışmayan yapmasın canım. :B[signature][hline]peace!
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: blackchaos, 18 Temmuz 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Gotik miş tikkymiş hiç ayrım yapmam ben evrensellikten yanayım hepsini yerim ben onların gotikim benim uyyyy şaka bi yana gotike hastayım ehu Uvvvv Birden gotiklere ilgim arttı :D[signature][hline]SupeRock [Bu mesaj nindalf tarafından 18 Temmuz 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Valla iyiside vaaar...köütüsü de vaaaarr...Felsefesini yapsın yapmasın punk varken nedir anlaıyorum...abuk sabuk işler..pun k döver hepsini
Head Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gothic hatun siyah mini etek giyip altına postal giyen insandır , kendini millete malzeme yapan insandır.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gotik kızlar genellikle babalarından nefret ederler...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 muzikten anlamamaları da cabasıdır... him ve diğer gay gruplarına baılırlar.... zaten yaratılış itibari ile gay lere bayılırlar. her boka eğilimli gorunseler de bi okadar korkak olabilirler. gotik kavramı sırf ilgi çekmek için kullanılır yoksa yaptıkları en buyuk cılgınlık tırnaklarının kırılmasıdır. yatakta yapmacık bir vahşilik gosterirler. vucudunuza zarar vermek isteyebilirler...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gotik kızlar gotik dinlemez , death filan dinler. :B[signature][hline]peace!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bence gothic tarzı sanattır. Ama tabi günümüz Türkiye'sinde böyle giyinen kızlar "abi naber ya? geçen ortama akmışım akış o akış sıvı oldum çıktım ehehehe" diyebilen tiplerdir. Bu nedenle gothicliğin bir anlamı kalmadı. Ha birde gothic takılan bir şahsa hemen sataniz, ateiz, hristiyan diyerekten yaklaşılır. Buda bir başka yanlıştır. Gothic Teen in tanımlamasını Vampir Kız diyerek yapsan tanımlamayı yaptığın kız korkar kaçar mı?[signature][hline]These open doors...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gothic tarzı insanın kend... öeh.[signature][hline]peace!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 siyah giyinen - mor rengini ve meleklere karşı bir tapınaklıgı olan. Ultra-Son metalciyim die gezinen tiplemelerde diye biliriz eklemeyi unutmuşum - Suratını beyaz pudrayla bogmasına pudralayanlar[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dünkü hürrüyet gazetesini biyerlerden ediniyorsun ve keyif kısmında bununla ilgili yazıyı hatun kişiye okutuyorsun böylece de sen sağ o selamet öyle her şeyi merak edip anlatınca anlamayan hatun da kendi araştırsın ya[signature][hline]Nobody is perfect!!!
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hürrüyet yazdığım için de kendimi ayrıca kınıyorum!!! hürriyet tabiki:P[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çaktırmadan editleseydin keşke =P[signature][hline]These open doors...
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 en güzel sexy kızlar goth-loli denenlerdir bence ama pek gerçeği yok[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ha bi de gotik hatun biraz yüzsüzdür. kıza dalgasına zippoyu sana vereyim dedim ayrıldıktan sonra (üstünde kızın adının baş harfi yazıo) paso vermiyon mu diyyip duruyo.[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected]
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi hatun dediğin tikky olacak bakımlı renkli cıvıl cıvıl olacak dünyevi olacak güzel oliim suramı düzeltiim buramı boyiyim dicek pozitif enerji alacaksın neşeleneceksin daha ileri gitmek istemiorum takdir edersiniz ki goth yolu göt yoludur sakattır aman[signature][hline]Bornozlu Canavar
Öne çıkan mesajlar