Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Aket-Atum, 18 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: sorunludurlar kardeşiyle, abisiyle, ablasıyla, ailesiyle, okulla, arkadaşlarıyla, bakkalla kısaca herhangi biriyle mulaka ama mutlaka sorunları vardır. Bu sorunlar yüzünden her gece ölmeyi düşünür, kimse onu anlayamaz... hayatimda gördügüm en kötü gothic tarafi de budur[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: BonePART, 18 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: en enfes gothic yorumu southparkda wardır irenc siir yazmak zorundasındır ehuehuehu hataırlayan war mı yaw stan goth oluoyudu bir bölümde de dans yarışması için gotik bi çocuk buluyolardı falan o da güzeldi :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 [signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bi de linkin park dinler bunlar off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 oha kızarmış .. yanlız Opeth iyi gitmiş oraya :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şunu iddia ediyorum her gotik takılan karı 10 yıl içinde tikkymsi bişey olup çıkacak[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tiki gibi bişeydir[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Mirage, 18 Temmuz 2005 01:26 tarihinde demiş ki: Bi de linkin park dinler bunlar off abi sen ne diyon Antalyada Ben gothiğim diyip, Mor ve ötesi dinleyen var.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 s7e14 714 yane adi raising stand goes goth[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bu arada bence bir kiza en cok yakisan tiplerden biridir. Yani bir gothiclerden hoslanirim, bir de iskandinavya sarisinlarindan. Ikisinin de kökeni ayni gerci hehe[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ah fistan olcaktı burada... said: Dagger, 18 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki: ,başka gotik gördüğünde "gıcık olyorum bölye gotik tiplere" diyebilen kız. +1554512 gothic teen, hımm alternatif olduklarını sanırlar, bu nedenle de başka gotik gördüklerinde alternatif olmadıklarını fark edip bunu kabul etmeye korktukları için yukarıdaki tepkileri verirler genellikle ergenlik dönemi ve beraberinde gelen bunalım sona erdiğinde bunların tarzı da biter, ancak o zamana dek inatla "biz rockerız, biz metalciyiz, biz alternatifiz" demeye devam ederler. ARalarında gerçekten alternatif olanlar çıkar, onları da bir şekilde duruşlarından, havalarından anlarsınız. Ama buna rastlamak ciddi anlamda şans işidir. Siyah giyinmeyi marifet sayarlar, onlara göre kirli dünyayı, alternatifliklerini simgeler, ne yazık ki fark edemedikleri şey ciddi ciddi reklam yapmakta olduklarıdır. Daha iyi bir deneyim olması açısından bir kere muhabbetlerine tanık olun, eğer birbirlerine yakın bir grup değillerse karşılarındakinin üzerinde üstünlük kanıtlamaya çalışan, sürekli metal adına neler yaptığından bahseden, gerektiğinde kıytırık bir grup bulup millete "süper, ben buldum, siz bilmezsiniz" diye hava atmaya çalışan muhabbetler yaparlar. Bunların dışında favori grupları katatonia ve anathema olur genelde. Yaz içindeki bütün heavy festivallere gitmeye çalışırlar, rockistanbulu ve rockncoke u ezerler=) unutmadan, muhabbetlerine konuk falan olurken yanınızda kesici, delici alet götürmeyin, katil olursunuz alimallah, ben hala nasıl sağlam duruyorum çözemedim...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çoğu gothic kelimesinin anlamını bilmeyen gözlerinin etrafını ve saçını siyaha boyayıp siyah giyinen kız[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iki, tür gothic vardır 1. siyah giymeyi amrifet sanan, alternatif oldugunu san vb vb (herkez açıklamış uzatmıorum) eger ek$ideki yorumları okuduysanız... siayh gien tikkylerdir.. ikinci grup ise gercekten gothic, olan hava atmak vb icin degil gothicligi bir yaşam biçimi felsefe olarak benimsemi,ş olanlardır... ki erkek olsun kzı olsun (her ne akdar kızdan bahsedioruz ama) muhabbetleri (eger az -cok bişey analrsanız) zevkli, biraz "sorunlu" tiplerde olsunlar ii arkadaş ve insanlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 18 Temmuz 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Bunların dışında favori grupları katatonia ve anathema olur genelde. Yaz içindeki bütün heavy festivallere gitmeye çalışırlar, ahaha aynen ya rock republicte vardı abuk abuk tipler kızlar sabahları makyajsız suratları belli olmasın diye suratlarının yarısını kaplayan güneş gözlükleri ile dolanıyolardı katatonia ve anathema konusundada çok haklısın. bu kızlar yada oğlanlar için mutlaka şu vardır; "geçen hafta" bi gün mutlaka çok içmişlerdir, sapıtmışlardır. Arkadaşları onları tutmuştur yoksa öleceklermiş nerdeyse[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 benim tanıdığım gotik hanımların çoğu baya guzeller vede gotiklik yakısıyor onlara.akıllılar en onemliside,kapmıslar felsefeyi fakat nedendir anlamam genelde gotik hatunlar bakire değiller =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Akerfeldt, 18 Temmuz 2005 01:44 tarihinde demiş ki: benim tanıdığım gotik hanımların çoğu baya guzeller vede gotiklik yakısıyor onlara.akıllılar en onemliside,kapmıslar felsefeyi fakat nedendir anlamam genelde gotik hatunlar bakire değiller =) çünkü onlar gotik[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yokmu aramızda azımızın payını vericek götik[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 muhallebi, senin yaptıgında ayıp... gercekten hava atmak icin kendileri özentilikten gothic diyenler var ama.. benim gerçekten gothic olan pek çok arkadaşım var... bu bi hayat felsefesi, ben gothigim , siyah gyinir , müzik masterıım diil.. bu bi felsefe bir hayat biçimi ve benimsenmesi gereken bişiy... ben bunu cinsel tercihleri yüzünden insanları yargılamaya benzetiorum... ustelik cogu zaman sizden,zeki vb cıkıyorlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Raistin, 18 Temmuz 2005 01:54 tarihinde demiş ki: muhallebi, senin yaptıgında ayıp... gercekten hava atmak icin kendileri özentilikten gothic diyenler var ama.. benim gerçekten gothic olan pek çok arkadaşım var... bu bi hayat felsefesi, ben gothigim , siyah gyinir , müzik masterıım diil.. bu bi felsefe bir hayat biçimi ve benimsenmesi gereken bişiy... ben bunu cinsel tercihleri yüzünden insanları yargılamaya benzetiorum... ustelik cogu zaman sizden,zeki vb cıkıyorlar.... gothic değil gotik, tekrarla bakayım[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hayır gidipte niye gotik olursun ?[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 özentilik genellikle.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: abuzittin, 18 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Hayır gidipte niye gotik olursun ? kime sorman gerek biliyorsun sanırım:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Heheh ladygoth olmasn =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gothiclere neden yaratıkmışcasına bakıyorsunuz alah alah ne gusel tarzları var ben sahsen beyeniyorum. arkadaşım hatuna nasıl anlatırsın olayı biliyormusun? orasını burasını deldirmiş bir orasını deldirmemiş dersin :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar