Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gothic teen nasıl tanımlanır?

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

said:
Aket-Atum, 18 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
sorunludurlar

kardeşiyle, abisiyle, ablasıyla, ailesiyle, okulla, arkadaşlarıyla, bakkalla kısaca herhangi biriyle mulaka ama mutlaka sorunları vardır.

Bu sorunlar yüzünden her gece ölmeyi düşünür, kimse onu anlayamaz...
hayatimda gördügüm en kötü gothic tarafi de budur[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 18 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
en enfes gothic yorumu
southparkda wardır
irenc siir yazmak zorundasındır
ehuehuehu
hataırlayan war mı yaw
stan goth oluoyudu

bir bölümde de dans yarışması için gotik bi çocuk buluyolardı falan o da güzeldi :)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

ah fistan olcaktı burada...

said:
Dagger, 18 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
,başka gotik gördüğünde "gıcık olyorum bölye gotik tiplere" diyebilen kız.

+1554512

gothic teen, hımm

alternatif olduklarını sanırlar, bu nedenle de başka gotik gördüklerinde alternatif olmadıklarını fark edip bunu kabul etmeye korktukları için yukarıdaki tepkileri verirler

genellikle ergenlik dönemi ve beraberinde gelen bunalım sona erdiğinde bunların tarzı da biter, ancak o zamana dek inatla "biz rockerız, biz metalciyiz, biz alternatifiz" demeye devam ederler. ARalarında gerçekten alternatif olanlar çıkar, onları da bir şekilde duruşlarından, havalarından anlarsınız. Ama buna rastlamak ciddi anlamda şans işidir. Siyah giyinmeyi marifet sayarlar, onlara göre kirli dünyayı, alternatifliklerini simgeler, ne yazık ki fark edemedikleri şey ciddi ciddi reklam yapmakta olduklarıdır.

Daha iyi bir deneyim olması açısından bir kere muhabbetlerine tanık olun, eğer birbirlerine yakın bir grup değillerse karşılarındakinin üzerinde üstünlük kanıtlamaya çalışan, sürekli metal adına neler yaptığından bahseden, gerektiğinde kıytırık bir grup bulup millete "süper, ben buldum, siz bilmezsiniz" diye hava atmaya çalışan muhabbetler yaparlar. Bunların dışında favori grupları katatonia ve anathema olur genelde. Yaz içindeki bütün heavy festivallere gitmeye çalışırlar, rockistanbulu ve rockncoke u ezerler=)

unutmadan, muhabbetlerine konuk falan olurken yanınızda kesici, delici alet götürmeyin, katil olursunuz alimallah, ben hala nasıl sağlam duruyorum çözemedim...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

iki, tür gothic vardır 1. siyah giymeyi amrifet sanan, alternatif oldugunu san vb vb (herkez açıklamış uzatmıorum) eger ek$ideki yorumları okuduysanız... siayh gien tikkylerdir.. ikinci grup ise gercekten gothic, olan hava atmak vb icin degil gothicligi bir yaşam biçimi felsefe olarak benimsemi,ş olanlardır... ki erkek olsun kzı olsun (her ne akdar kızdan bahsedioruz ama) muhabbetleri (eger az -cok bişey analrsanız) zevkli, biraz "sorunlu" tiplerde olsunlar ii arkadaş ve insanlardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 18 Temmuz 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
Bunların dışında favori grupları katatonia ve anathema olur genelde. Yaz içindeki bütün heavy festivallere gitmeye çalışırlar,

ahaha aynen ya
rock republicte vardı abuk abuk tipler

kızlar sabahları makyajsız suratları belli olmasın diye suratlarının yarısını kaplayan güneş gözlükleri ile dolanıyolardı

katatonia ve anathema konusundada çok haklısın. bu kızlar yada oğlanlar için mutlaka şu vardır;

"geçen hafta" bi gün mutlaka çok içmişlerdir, sapıtmışlardır. Arkadaşları onları tutmuştur yoksa öleceklermiş nerdeyse[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

benim tanıdığım gotik hanımların çoğu baya guzeller vede
gotiklik yakısıyor onlara.akıllılar en onemliside,kapmıslar felsefeyi
fakat nedendir anlamam genelde gotik hatunlar bakire değiller =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 18 Temmuz 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
benim tanıdığım gotik hanımların çoğu baya guzeller vede
gotiklik yakısıyor onlara.akıllılar en onemliside,kapmıslar felsefeyi
fakat nedendir anlamam genelde gotik hatunlar bakire değiller =)

çünkü onlar gotik[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
Sosyal ağlarda paylaş

muhallebi, senin yaptıgında ayıp... gercekten hava atmak icin kendileri özentilikten gothic diyenler var ama.. benim gerçekten gothic olan pek çok arkadaşım var... bu bi hayat felsefesi, ben gothigim , siyah gyinir , müzik masterıım diil.. bu bi felsefe bir hayat biçimi ve benimsenmesi gereken bişiy... ben bunu cinsel tercihleri yüzünden insanları yargılamaya benzetiorum... ustelik cogu zaman sizden,zeki vb cıkıyorlar....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 18 Temmuz 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
muhallebi, senin yaptıgında ayıp... gercekten hava atmak icin kendileri özentilikten gothic diyenler var ama.. benim gerçekten gothic olan pek çok arkadaşım var... bu bi hayat felsefesi, ben gothigim , siyah gyinir , müzik masterıım diil.. bu bi felsefe bir hayat biçimi ve benimsenmesi gereken bişiy... ben bunu cinsel tercihleri yüzünden insanları yargılamaya benzetiorum... ustelik cogu zaman sizden,zeki vb cıkıyorlar....

gothic değil gotik, tekrarla bakayım[signature][hline]Aket Atum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...