umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 arkadaşlar gothic teen (hatun) bir bayana nasıl anlatılır kibarca ? denedim bi türlü tanımını yapamadım :)[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tanimi yoktur... yaratik gibi birseydir kendisi[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 www.vampirefreaks.com[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Gothic insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 günümüzde siyah saç boyası + siyah göz kalemidir çoğu kız için.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yüzünü gözünü mor, bordo yada simsiyah boyayan, görsen ortaçağ filminden fırlamış diyebileceğin siyah acayip elbiseler giyebilen, erkeklere ve hatta kızlara "abi" diyen, çoğunlukla kedi sahibi, başka gotik gördüğünde "gıcık olyorum bölye gotik tiplere" diyebilen kız. [Tecrübeyle sabittir] (Uzak durun. Salak dursalarda ilişki konusunda zeki olabilirler ilişkiden sıkıldıp sadece kız arkadaşım olsun modunda takılmaya başladığınızda sebep belirtmeden ayrılıp, sonra aradan aylar geçince arkadaşça muhabbet ederken "abi ben senin ayrılmak istediğini farkettiğim için ayrılmıştım" diyebilir. - Bahsettiğim insan 90lıdır ayrıca.)[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 18 Temmuz 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 @dagger bahsettiğin insan gothicliğinden değil, yaşından dolayı öyleymiş o zaman :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sorunludurlar kardeşiyle, abisiyle, ablasıyla, ailesiyle, okulla, arkadaşlarıyla, bakkalla kısaca herhangi biriyle mulaka ama mutlaka sorunları vardır. Bu sorunlar yüzünden her gece ölmeyi düşünür, kimse onu anlayamaz...[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gereksiz insan dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bence resimlerle açıkla, gece vardiyası topiclerinde bolca vardı bi aralar :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Aket-Atum, 18 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: sorunludurlar kardeşiyle, abisiyle, ablasıyla, ailesiyle, okulla, arkadaşlarıyla, bakkalla kısaca herhangi biriyle mulaka ama mutlaka sorunları vardır. Bu sorunlar yüzünden her gece ölmeyi düşünür, kimse onu anlayamaz... Hah evet mesela anne ve babası ayrıysa annesinde kalırken annesiyle sorunlu, babasında kalırken babasıyla sorunlu olanları gördüm gotiklerde. :)[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gothic kraldır, yönetir.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gothic+hatun[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gotiklik bir felsefedir[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 15 ila 17 yaş ergenlik sorunlarını kafasından atamamış. toplumda yer edinme çabaları içinde kendini göstermek için asi geçinen ve bu uğurda her şeyini feda eden kişilik bunalımlı siyah giyinen düz siyah saçlı amele metalci kızlar topluluğu. makyajları silinince bir çoğu temizlikçi hacer kıvamında olan kadın modeli. (darkwanderer, 25.05.2004 03:48) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aha ben işte...gothic teen dediğin 18 ve 18 altı yaşındaki hatunlar..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bazilari gercekten de cok fena oluyor... biyikli sacli sakalli killio bacakli geziniyorlar... gunlerce banyo flan yapmiyorlar... dellendiriyorlar adami, bakmak gunah[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: nameless13, 18 Temmuz 2005 01:10 tarihinde demiş ki: gotiklik bir felsefedir Arkadaş en güzel tanımlamasını vermiş.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Bleeding, 18 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: www.vampirefreaks.com :tup:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 barbar avrupali cocuklardır baltayla saldırırlar high attack weak defensleri wardır blood frenzy aysayailirler[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla ben seviorum..... hatta mastrubasyonu onlara bakıp yapıom :utaniem:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 4 tane yüzük bilmem 2 kalem sürme ile gotik olunmuyor yanlız.Öyle olduğu sanılıyor. Her tarafına siyah bişeyler bulunan illa gothic değildir.Özentidir.Bakın ben gothicim nası? ekieki den başka bişey değil.ZAten ayaklarım kaşınıyor.delirtmeyin adamı kitleyin topiği... (fazlamı uçtum ne?)[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bir gerçekten gotik dönemin neden çıktığını, nerden, kimden geldiğini bilen, gotik edebiyat ve mimarı hakkında bilgisi olan ve gotik çağ ile ilgilenen kişiler vardır bunlar kendilerinin reklamını yapmak için pek uğraşmaz (uğraşanlarda vardır belki ben görmedim). Birde zannedersem gotik=siyah mantığı ile yaklaşıp, (benim biraz önyargılı olduğum grup, hernekadar kurtulmaya çalışsamda bu bakış açısından), imaj yapmak için yırtınan kız grubu (ya sanırsam aileleri ve diğer arkadaşları tarafından isteidkleri ilgi yada davranışları görmedikleri için bunu seçenler yada sanırsam bunun erkekler tarafından çekici bulunduğunu sandıkları için). Her ikisinede saygımız var hepsi bir yaşam tarzı. Genelde zaten bu tür kişilerden başkalarına karşı fazla bir saygısızlık görmedim, hepsi kendi halinde daha çok. Ama tabi ilk gruba saygım daha çok, en azından bana bu konuya olan ilgileri ve sözleri daha samimi geliyor. Açıkçası erkeklerinden çok görmedim. [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Temmuz 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 en enfes gothic yorumu southparkda wardır irenc siir yazmak zorundasındır ehuehuehu hataırlayan war mı yaw stan goth oluoyudu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aa ben hatırladım ya,saçlarını ha bire savuran tip vardı süperdi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar