Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gothic teen nasıl tanımlanır?

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

Yüzünü gözünü mor, bordo yada simsiyah boyayan, görsen ortaçağ filminden fırlamış diyebileceğin siyah acayip elbiseler giyebilen, erkeklere ve hatta kızlara "abi" diyen, çoğunlukla kedi sahibi, başka gotik gördüğünde "gıcık olyorum bölye gotik tiplere" diyebilen kız. [Tecrübeyle sabittir] (Uzak durun. Salak dursalarda ilişki konusunda zeki olabilirler ilişkiden sıkıldıp sadece kız arkadaşım olsun modunda takılmaya başladığınızda sebep belirtmeden ayrılıp, sonra aradan aylar geçince arkadaşça muhabbet ederken "abi ben senin ayrılmak istediğini farkettiğim için ayrılmıştım" diyebilir. - Bahsettiğim insan 90lıdır ayrıca.)[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Dagger tarafından 18 Temmuz 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sorunludurlar

kardeşiyle, abisiyle, ablasıyla, ailesiyle, okulla, arkadaşlarıyla, bakkalla kısaca herhangi biriyle mulaka ama mutlaka sorunları vardır.

Bu sorunlar yüzünden her gece ölmeyi düşünür, kimse onu anlayamaz...[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 18 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
sorunludurlar

kardeşiyle, abisiyle, ablasıyla, ailesiyle, okulla, arkadaşlarıyla, bakkalla kısaca herhangi biriyle mulaka ama mutlaka sorunları vardır.

Bu sorunlar yüzünden her gece ölmeyi düşünür, kimse onu anlayamaz...

Hah evet mesela anne ve babası ayrıysa annesinde kalırken annesiyle sorunlu, babasında kalırken babasıyla sorunlu olanları gördüm gotiklerde. :)[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

15 ila 17 yaş ergenlik sorunlarını kafasından atamamış. toplumda yer edinme çabaları içinde kendini göstermek için asi geçinen ve bu uğurda her şeyini feda eden kişilik bunalımlı siyah giyinen düz siyah saçlı amele metalci kızlar topluluğu.

makyajları silinince bir çoğu temizlikçi hacer kıvamında olan kadın modeli.
(darkwanderer, 25.05.2004 03:48)

ahah
Sosyal ağlarda paylaş

4 tane yüzük bilmem 2 kalem sürme ile gotik olunmuyor yanlız.Öyle olduğu sanılıyor. Her tarafına siyah bişeyler bulunan illa gothic değildir.Özentidir.Bakın ben gothicim nası? ekieki den başka bişey değil.ZAten ayaklarım kaşınıyor.delirtmeyin adamı kitleyin topiği... (fazlamı uçtum ne?)[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gerçekten gotik dönemin neden çıktığını, nerden, kimden geldiğini bilen, gotik edebiyat ve mimarı hakkında bilgisi olan ve gotik çağ ile ilgilenen kişiler vardır bunlar kendilerinin reklamını yapmak için pek uğraşmaz (uğraşanlarda vardır belki ben görmedim). Birde zannedersem gotik=siyah mantığı ile yaklaşıp, (benim biraz önyargılı olduğum grup, hernekadar kurtulmaya çalışsamda bu bakış açısından), imaj yapmak için yırtınan kız grubu (ya sanırsam aileleri ve diğer arkadaşları tarafından isteidkleri ilgi yada davranışları görmedikleri için bunu seçenler yada sanırsam bunun erkekler tarafından çekici bulunduğunu sandıkları için).

Her ikisinede saygımız var hepsi bir yaşam tarzı. Genelde zaten bu tür kişilerden başkalarına karşı fazla bir saygısızlık görmedim, hepsi kendi halinde daha çok. Ama tabi ilk gruba saygım daha çok, en azından bana bu konuya olan ilgileri ve sözleri daha samimi geliyor.

Açıkçası erkeklerinden çok görmedim.
[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Temmuz 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...