Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Rüya..

Clementine

Öne çıkan mesajlar

said:
Clementine, 23 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
said:
paparnoz, 23 Temmuz 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
13 batıl inançta uursuz olarak kabul edilir belki aklında bu bağıntıyı kurmuş olabilirsin

hmm haklısın bak rüyada da onu düşünüyoudmm O_o

sna tuhaf gelmiş olabilir ama susayan bir insan rüyasında bir dere kenarında görebiliyor kendini veya lanetlendin belkide kim bilebilir =P[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

rüyada olduğunu annamak çok güzel bişi ben hep uraşırdım walla şartlardım geceleri kendimi şartlıyınca olamzdı pes edince tmm lan bugün yatıorum diip yatınca oluodu
bi kere böle macera gibi rüyaydı farkıma vardım işte böyle baya eğleniodum hopluodum zıplıodum iyi lan bi ekşın yapalım dedim ama uyanmiim dedim ve o an uyandım
bi de ben küçükken bi perili ev araştırırdım rüyalarımda geçen sene bitti o seri çok mutlu oldum valla böle en sonunda evin kazan dairesine indim böle evi patlatmak için kazan dairesine çakmak çaktım ev patladı ilginç gerçi dssadasd :D
bi de hasta olduumda böle ilginç rüya görürdüm böle yarışma gibi bişi ama hep unuturdum bi kere yine hasta oldum yatakhanede işte uyuyodum uyandım dolaştım yatakhane de sonra gezdim gezdim yine yarışma oldu lan dedim uyanııım hayır ya noluo dedim yarışma bitti dedi işte bi hoca merdivenlerden bi anda uyandım bi baktım bzm bi ark beni sarsmış uyandırmış :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

Senin rüyan iyimiş valla gerçi fazla abartılacak birşey değil bence

Bende bir rüyamı paylaşmak istiyorum. Bir arkadaşımla beraber koşuyoruz ağaçlık bir alanda neyse herşey gayet güzel fln sonra kız beni geçiyor bende onu kovalıyorum yetişiyim diye tam bir çardağa giriyoruz yer yarılıyor ve kız içine düşmeye başlıyor bende dengemi düşmeye başlıyorum... Sonsuz bir boşluktan düşmüş gibi bir aradan sonra kendimi bir odada buluyorum. Odanın duvarlarında arapça ve ibranice bir sürü yazı var fln oda genel olarak karanlık ve ürkütücü bir havası var... Odanın ortasında tek bir ışık kaynağı olan bir kitap var kutsal bir kitap gibi duruyor yani öyle bir his veriyor... Sonra bir anda kalk diye ürkütücü bir ses geliyor bende tabii kalkıyorum aradan bir kaç saniye geçmesiyle deprem oluyor....
Off çok kötüydü ya yazarken tüylerim yine diken diken oldu[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goarth, 23 Temmuz 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Senin rüyan iyimiş valla gerçi fazla abartılacak birşey değil bence

Bende bir rüyamı paylaşmak istiyorum. Bir arkadaşımla beraber koşuyoruz ağaçlık bir alanda neyse herşey gayet güzel fln sonra kız beni geçiyor bende onu kovalıyorum yetişiyim diye tam bir çardağa giriyoruz yer yarılıyor ve kız içine düşmeye başlıyor bende dengemi düşmeye başlıyorum... Sonsuz bir boşluktan düşmüş gibi bir aradan sonra kendimi bir odada buluyorum. Odanın duvarlarında arapça ve ibranice bir sürü yazı var fln oda genel olarak karanlık ve ürkütücü bir havası var... Odanın ortasında tek bir ışık kaynağı olan bir kitap var kutsal bir kitap gibi duruyor yani öyle bir his veriyor... Sonra bir anda kalk diye ürkütücü bir ses geliyor bende tabii kalkıyorum aradan bir kaç saniye geçmesiyle deprem oluyor....
Off çok kötüydü ya yazarken tüylerim yine diken diken oldu

O_o gerçekten kötüymüş ya..Benim zaten ayda yılda bi rüyam oluyo ki tam oluyo..Ben de hayatımda gördüğüm en korkunç rüyayı anlatıyım bari :D
Böyle yine evdeyim üst katta.. Babamın bi yere gitmesi gerek bi kimyasal getirmiş eve kızım sakın bu paketi açma diyo ve benim kitaplarımdan birinin arasına koyup gidiyo..Bende tabii merak :D gidip açıyorum paketi..meğerse bu kimyasal(rüyamda garip bi adı da vardı) açılınca gaz oluyomuş ve çevredeki herşeyi öldürüyomuş.. işte of açmıştım paketi sonra ölcem diye korktum pencereden attım.. :( of atmaz olaydım..tüm insanlar penceremin önüne dolmuştu.. hepsi yavaş yavaş ölüyodu..kendimi o kadar bencil ve kötü hissetmiştimki..bi de bana yalvarıyolardı ama bişide yapamıyodum...Bu sırada yan komşumuz Kylie Minogue :D ki benim çok yakın bi arkadaşımdı :D işte banyo ya giriyodu.. ben orda diğilm ama filmde gibi görüyorum olayı..işte bide korkunç bi müzik var..işte banyoya giriyo su dolu yüzü gülümsüyo fln suya girdiği an biden ölüyodu ve saçları dökülüyodu..AHHH TANRMMMMMMMM çokkk korkunçtuuuuu...elindeki sabun fln kaymıştı..ya ama suratındaki ifadeyi görücektiniz :( berbat bi rüyaydı ya..2 yıl fln önce oldu üstelik ama hiç unutmam...kalkar kalkmaz annemi aramıştım o kadar fena ağlıyodumki annem işi bırakıp eve gelmişti...:([signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 23 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Oha.. hiç alakası yok. 13 tamamen İsa peygambere ihanet eden ve son "yoldaşı" yüzünden uğursuz sayılıyor.

asıl onunla alakası yok. olay 13 aralık mı ne bi zaman kilisenin bilimadamlarını damgalayıp sokağa attığı vahşet gününden geliyor. araştırmadan etmeden okumadan basit saçmalıklara kanmayın.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 24 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 23 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Oha.. hiç alakası yok. 13 tamamen İsa peygambere ihanet eden ve son "yoldaşı" yüzünden uğursuz sayılıyor.

asıl onunla alakası yok. olay 13 aralık mı ne bi zaman kilisenin bilimadamlarını damgalayıp sokağa attığı vahşet gününden geliyor. araştırmadan etmeden okumadan basit saçmalıklara kanmayın.

evet bende bunu duymuştum.. ama o lanet fason..ben bu yılın 13. cumasında ayna kırdım hala bi boq olmadı :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh senin dediğin olay tapınak şövalyeleri katliamı.. 13 Ekim 1307'de oluyor o olay..

Onun dışında:
İsanın son yemeğinde toplam 13 havari vardır ve Hz. İsa'yı 13.havari satar. Onun için Hristiyanlar 13ü lanetli kabul ederler teorisi var...

Ve...
İskandinavya da Balder'in ziyafetine 12 kişi davetlidir ama yalanlar tanrıçası Loki gelir ve Balderi ölüdürür olayı var..

bir de.. şöyle bir şey var..
Ana tanrıça (ay) kavramını yıkıp baba tanrı(güneş) kavramını oluşturmak için eski medeniyetler ay takvimine dayanan 13x28=364(1sene) 13ay konseptini lanetli kabul edip yerine 12aylık şimdiki takvimi koymuşlardır..

var yani epey...

Hiçbir batıl inancım yok inanmam öyle şeylere
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Temmuz 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ooo bnm çoğu rüyam öledir. kontrol ederim herşeyi , istediğim herşeyi yaparım

o olay banda olur rüyada gördüğüm kız aklımdan o gün boyunca çıkmaz taki onu bi daha görene kadar.

birde bnm sadece rüyamda takildiğim yerler war, dünya üzerinde öle bi yer yok ama bnm rüyamda ayda 1 kere bile olsa 1 rüyam orda geçio. en kötüsüde ölmeye yakın uyanmak berbat bişiy. hatırladığım olanı bisikletle uçurumdan düşerken yere az kalmışken uyanmakk. rüyalar kötü diyenide kınıyorum. acaip zevk alan birisiyim rüyalarımdan. hatta piskopatlık derecesini arttırmak için akşamları yemek yiyip yatarım. :)))[signature][hline][b]Liv Tyler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...