Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Politika ve siyasetten kaçmak doğrumu?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım ben de zaten taşlama yapıyorum.
Uplarsan tekrar tartışma çıkar.
Hele ki kitlenmemiş bir konuysa.Hele ki siyasetle ilgiliyse...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 09 Mayıs 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
gündemdeki konular zaten tartışılıyo kıbrıs meselesi gibi

ama olayın içine ideolojileri karıştırırsak karışır

zaten forumda siyasetin konuşulmasının yasak olmasının nedeni bu.

atıyorum mesela "melih gökçek kızılaya yeni bir köprü daha yaptırdı". bu yasak olmaması gerekiyor. çünkü gündelik yaşantıyla alakası olan bir konu. ideolojileri tartışmıyoruz.

ancak, atıyorum "tayyip erdoğan sağ mı sol mu?" benzeri bir topic açılmamalı, tartışılmamalı.
çünkü burda akp'yi de tutan var, mhp'yi de tutan var, chp'yi de.
Sen bu konular hakkında bilimsel konuşamaszın, kesin kararlar veremessin.
nedeni de herkesin kendisinin doğru bildiği inançlar ve fikirler var.
"shaman'lar wolf formunda %40 hızlanır" gibi kesin yargılar sunulamadığından, iş bir süre sonra kavgaya dönüşecektir.

zaten forumdaki tartışma-tartışamama sınırı da buna dayanarak karar veriliyor.
iş ideolojilerin çatışmasına varılırsa, konu kitleniyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 24 Temmuz 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
şimdi göz önünde olması gereken topic
kitlenir sticky yapılır.

hep uplayıp hem tartışma yapmayın demek nedir?

ben mesajımı vereyim, herkes onu kabul etsin üstüne laf etmesin midir amaç?

Orada bir istek var.Uyulmasını istedim sadece.

Zaten tartışılmış zamanında. son nokta konmuş.
Sadece upladım

Bu milletin Apolitik olmamasını istiyorrum...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

benim düşüncem;
Siyasetsiz hayat olmaz.Ne tarafı desteklersen destekle ama siyasetsiz,politikasiz yaşam olmaz..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 24 Temmuz 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Bu milletin Apolitik olmamasını istiyorrum...

ne yazık ki bizim forumlar "sağ mı sol mu, hangisi daha iyi, neden tercihiniz o yönde" gibi konuların tartışabileceği bir ortam değil.
ha özel siyaset forumları var, oralar uygun mesela bu tip konuların tartışılması için.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ya kusura bakmayın ama bir çelişki var

hem apolitik olmayın diyorsun hem siyaset tartışılmasın kurallara uyulsun.

bırakın isteyen istediğini yapsın, ama burada kurallara uysun; önce eğitimimiz tamamlayalım adam olalım ondan sonra siyaset yaparsak ne ala; forumdan laf yetiştirmekle mi siyaset yapmış oluyoruz; hayır o bizi yönetenlerin yaptıklarını yorumlama oluyor

forum da klavye tuşlarına dokunup, ona buna laf edip sonrada ben siyasi görüşümü ortaya koydum demekle, politik olunuyorsa ne ala.

edit: benim mesajda da biraz çelişki olmuş.

[Bu mesaj forgiver tarafından 24 Temmuz 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence foruma böyle bir bölge konulsa guruplaşma olur yav hatta ve hatta forumun .mına konur.
Ama bu demek değildir ki apolitik olalım dünya olaylarını dünya siyasetini güncel siyaseti tartışıyoruz az çok.
Ama biz tutupta parti lideri davranışları siyasal ideolojiler gibi kavramlara girersek (siyaset din ve sporda insanlar asla anlaşamaz) kısır döngüler alır başını gider.
Haksız mıyım ?[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 24 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 24 Temmuz 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Bu milletin Apolitik olmamasını istiyorrum...

ne yazık ki bizim forumlar "sağ mı sol mu, hangisi daha iyi, neden tercihiniz o yönde" gibi konuların tartışabileceği bir ortam değil.
ha özel siyaset forumları var, oralar uygun mesela bu tip konuların tartışılması için.

bone burda sağ sol tartışıp devrim yapalım demiyorum.
Apolitik olmaktan anladığın bu mu senin ?
Herkesin ideolojisi kendine bunu saklamayı bilmek lazım.
Apolitik olmak demek gündemdeki siyasetten uzak olmak demektir.
Böyle bir nesil olması Türkiye ye hiçbirşey sağlamaz.Bugun Tarih ve siyaset bilmeyen insanlar başımızda...Bu yüzden bu ülke bu kadar kötü.
Siyaset bir yaşamdır.Siz siyasetten ne kadar uzak durmaya çalışsanızda siyaset sizin içinizdedir.
Apolitik olmamak gerek...Bu cahillik demektir.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

sen bak gidip uzan oraya bak nasıl gelişicek gençlik...
merak etme sen.

@Werewolf
Tw ler ne iş yapar? banlansınlar silinsin msjlar ama 2 kişi gelip sağ-sol tartışması yaptı diye topicler kitlenmesin
Siyaset tartışmak yasak olmasın...

Siyaset yapmak var...
Siyaset yapmak var...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

isterse 10 yıllık üye olsun banlasınlar ya adam banlıyamıyor mu kimse.
tw admin farketmez

2 kişi ideolojik görüşünü belirtiyor diye siyaset yapmak yasaklanmasın ya...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha:=)
siz siyaset tartışılsın mı tartışiılmasın mı die boş boş tartışmaya devam ede durun,tarih bölümünde takı takır siyaset tartışılsın.
işte a-politik gençliğin kopukluğunun doğurduğu sonuçlar,forumalrda neler döndüğünün bile farkında değil insanlar buna rağmen siyaset tartışılmasın diebilioalr,bu kafadaki türk gençlerini hükümetlerin uyutması ne kolay.

10.yıl nutkunu konu dışına stiky yapmakla bitmio atatürkçülük,madem ülkenizi seven ulu öndernize sevgi,saygı duyan kişilersiniz onun bize bıraktığı ülke hakkındaki kendi şahsi fikirlerinizide ortaya koayabilmelisiniz.
atatürk ne demiş ki?bu gençlik bilgisayar oyunundan,geyiq ten başka bi halt düşünmesin gibi temenileri yok adamın...

bilmemne topiğindeki akrşıdan karşıya geçen kadının ezilmesi hakkıdna herkez nasıl farklı yorumalrda bulunabiliosa,siyasi konulardada aynı yorumalrda peka labulunulabilinir ki bulunulmalıdır!!

siyaset toplumları yönetme sanatıdır,siz ne akdar kaçarsanız kaçın en basitinden şu internete girmek için ödediğiniz para bile siyaset ile alakalıdır,hükümet ile,kadorlarla,yönetim ile alakalıdır.

siz kendinizi kandırın,biz ''a-politik gençliğiz'' modunda dolaşmaya devam edin,çok güzel gelişir bu ülkede...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

Siyaset yapılmalıdır . Cunku yapılan her siyaset gelişime bir adım daha atmaktır.[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiye'nin gelecegi konusulursa iyi olur. Eger politika buysa o zaman konusulsun, ama sIkI kurallar olmali ve surekli kontrol altinda olmali, boylece gereksiz kavga veya hakaretlere yol acabilecek ajitasyonlar hemen kilitlenmeli. Burada da kurallari cok iyi uygulayacak, eli masali ve ultra-objektif olabilecek mod.lara gereksinim duyulur.

Kontrolsuz olacaksa hic konusulmamasi daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...