Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadin Sunnetci?!?!?

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

said:
Malkavian, 24 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
bi daha sünnet olabilir miyim:)

said:
Dorsia, 24 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
burasi mi aciyor opeyim de gecsin:P

said:
Loli-pop, 24 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
kesmede yanında yat..

evet şimdi herkes konuyla ilgili bir cinsel fantazi yazsın, komik olalım.

sonra çıkıp "forumlarda kibar olalım, karı değil hanfendi diyelim" diye tartışıyoruz. lol. olaya bak be[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ohh be bone bu kadar ciddi alacagini tahmin etmezdim...
Sonucta habere bakarsan bunca yildir gelmis erkk sunnetci gelenegini tabularini yikiyor... Kadin sunnetci, bunca yildir kafamizda yerlesmis olan yargilara ters dusuyor...
Bence yapilan geyik dozunda, io kari/bayan topigiyle alakali bir olay degil yani bu[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 24 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
ben anormal bişey gormedim, kadin ne tas ne afet? yanliş olan ne var?dalga gecmek yada ezmek için demiyorum, gercekten anlamadım?

yok ya işte cinsel fantazilerimizi forumda anlatıyoruz olay o.
yoksa belli bir esprisi yok işin :)

erkeklerin ebe olmasına laf etmiyoruz ama kadınların sünnetçi olmasını duyunca mankenlerle ilgili espriler yapıyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

@ Dory: Anormallik degil belki ama biraz sira disi, kadin bir sunetci olmasi. O sebeple bu kadar tiye alinmis... Yani soylesenize bana kacinizin cukunu bir kadin kesti sunnet sirasinda? Belki elli tanemizden birininki...
@ Bone: Cinsel fantezilerimiz oldugu bir gercek... Yani kadin sunnetci cukumu kessin diye kokten kestirecekler oldugunu anladik bu forumda[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ne akla hizmet yazıyorum bilmiyorum ama
Benimkini cerrah yaptı yanında bir de kadın doktor vardı..
(sadece operasyon devam ederken kalkıp baktığımda, üzerinde (üzerimde) bol sayıda makasımsı alet görmüştüm onu hatırlıyorum, bi daha da bakmadım zaten.. gamewatch falan vardı onla oynadım..)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malkavian, 24 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
bi daha sünnet olabilir miyim:)

birdaha sunnet yaptirirsan berk ismini degistirmek zorunda kaliyosun sana artik naciye deriz :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
Onu bunu bilmem de bana ters.
Yani eşimin sünnetçi olduğunu düşünemiyorum...

evet ya en dikkat çakici olan bu bence düşünsene ufak mufak hergün 1-2 tane senin haricinde.
olmaz ya[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

ben sünnet olduğumda donumu hemşire(doğal olarak dişi ) indirmişti..narkozu verdiler tabi kuş ötmedi..
yoksa o yaşta bile olsam .. :)
neyse ..hayırlısı olur inş[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
ordaki "kadın" lafına atlamış zaten herkes :P
Bu arada kadın 45 yaşında ve 25 yıllık sünnetçi olduğu bilgisinden 20 yaşındayken bu işe başladığını anlayabiliyoruz.
Tabi bu da sünnet olacak çocukların psikolojisini nasıl etkiler bilemiyorum :-/

evet yani düşünsenize 12 yaşındaki bir çocuk 20 yaşındaki bir (çocuga göre abla diyeyim)kadın tarafından penise temas edilmesi . onu bırak çocuk zaten utanır piskoloji ordanda bozulur.Yazık yav[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...