CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 helal olsun bence.. bugun gazetede gordum "tek rakibim Thy" falan deseymis:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 onuy bilmiyorumda o 20 yaşındayken ben 30 yaşımda olsaydımda bidaha sünnet olmak isterdim..[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 adam eline veriyim demiş :lol:[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kadının ismi nigar hiiiiiii. bu kanlı nigar olmalıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bi dahamı sünnet olsam ne :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Malkavian, 24 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki: bi daha sünnet olabilir miyim:) said: Dorsia, 24 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki: burasi mi aciyor opeyim de gecsin:P said: Loli-pop, 24 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki: kesmede yanında yat.. evet şimdi herkes konuyla ilgili bir cinsel fantazi yazsın, komik olalım. sonra çıkıp "forumlarda kibar olalım, karı değil hanfendi diyelim" diye tartışıyoruz. lol. olaya bak be[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hakkaten mankenler sünnet etse çok ii olur onların güzelliklerine bakarken acıyı hissetmezsiniz ama aman kalkmasında birşeyler rezil oluruz[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ohh be bone bu kadar ciddi alacagini tahmin etmezdim... Sonucta habere bakarsan bunca yildir gelmis erkk sunnetci gelenegini tabularini yikiyor... Kadin sunnetci, bunca yildir kafamizda yerlesmis olan yargilara ters dusuyor... Bence yapilan geyik dozunda, io kari/bayan topigiyle alakali bir olay degil yani bu[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben sunnet olurkene basima bi erkek doktor yaninda da kadin vardi valla,igne gibi bisi yapmislardi once malum yere,igneyi kadin hemsire yaptiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: dory, 24 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: ben anormal bişey gormedim, kadin ne tas ne afet? yanliş olan ne var?dalga gecmek yada ezmek için demiyorum, gercekten anlamadım? yok ya işte cinsel fantazilerimizi forumda anlatıyoruz olay o. yoksa belli bir esprisi yok işin :) erkeklerin ebe olmasına laf etmiyoruz ama kadınların sünnetçi olmasını duyunca mankenlerle ilgili espriler yapıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 @ Dory: Anormallik degil belki ama biraz sira disi, kadin bir sunetci olmasi. O sebeple bu kadar tiye alinmis... Yani soylesenize bana kacinizin cukunu bir kadin kesti sunnet sirasinda? Belki elli tanemizden birininki... @ Bone: Cinsel fantezilerimiz oldugu bir gercek... Yani kadin sunnetci cukumu kessin diye kokten kestirecekler oldugunu anladik bu forumda[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ne akla hizmet yazıyorum bilmiyorum ama Benimkini cerrah yaptı yanında bir de kadın doktor vardı.. (sadece operasyon devam ederken kalkıp baktığımda, üzerinde (üzerimde) bol sayıda makasımsı alet görmüştüm onu hatırlıyorum, bi daha da bakmadım zaten.. gamewatch falan vardı onla oynadım..)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ohh sizinki iyiymis gamewatch falan... ben direk oturuyordum vallahi onume bir perde indi sonra kanama falan mevzusu oldu adamlar ekstradan ugrastilar, damarlar mi buyukmus neymis anlamadim, adam da anlatmaya calisti ama 9 yasindaydik...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Malkavian, 24 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki: bi daha sünnet olabilir miyim:) birdaha sunnet yaptirirsan berk ismini degistirmek zorunda kaliyosun sana artik naciye deriz :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 olm onur heryerden fırlama ha bu arada yarın kadıköyde nargile yapcam haberin olsun[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kadindan sunnetcimi olur ya 30 yasinda bi adam gelip, ben sunnet olmadim diye eline tutusturursa yok[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Onu bunu bilmem de bana ters. Yani eşimin sünnetçi olduğunu düşünemiyorum... evet ya en dikkat çakici olan bu bence düşünsene ufak mufak hergün 1-2 tane senin haricinde. olmaz ya[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bana da erkekler ters ne o öyle erkek erkeğe :yapma:[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben sünnet olduğumda donumu hemşire(doğal olarak dişi ) indirmişti..narkozu verdiler tabi kuş ötmedi.. yoksa o yaşta bile olsam .. :) neyse ..hayırlısı olur inş[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 erkekten jinekolog oluyor da, kadından sünnetçi mi olmuyor? anlamadık bu ikilemi eheh[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 22:15 tarihinde demiş ki: ordaki "kadın" lafına atlamış zaten herkes :P Bu arada kadın 45 yaşında ve 25 yıllık sünnetçi olduğu bilgisinden 20 yaşındayken bu işe başladığını anlayabiliyoruz. Tabi bu da sünnet olacak çocukların psikolojisini nasıl etkiler bilemiyorum :-/ evet yani düşünsenize 12 yaşındaki bir çocuk 20 yaşındaki bir (çocuga göre abla diyeyim)kadın tarafından penise temas edilmesi . onu bırak çocuk zaten utanır piskoloji ordanda bozulur.Yazık yav[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar