robinson Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: wook, 15 Temmuz 2005 21:44 tarihinde demiş ki: @robinson ..ezikligin bu kadarı.. saygılı ol lütfen[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Patos, 15 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki: su an ulkesinin milli takiminin kaptanligini yaparak gold cupta oynuyor nasi gelmesini bekliyorsunuz? Evet aynı anda italyan klüpleriyle görüşüyor ve kalan 1 yıllık sözleşmesinin feshîni öneriyor. said: wook, 15 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki: nice 6 ları yasamak onunda hakkı.. Wook Söylermisin ortamı germekten başka ne işe yararsın? Arkadaş anlamıyorum ya bu insanları. Yarın öbürgün Özhan Canaydın öldü yazsak altına ee bende olsam o 6-0'dan sonra ölürdüm yazacaksınız. Fb'lilerin bu 6-0 muhabbetinden Gs'lilerinde Süper Kupa ve UEFA kupası muhabbetinden cidden sıkıldım. Diğer arkadaşlarında sıkıldığını düşünüyorum!. Konumuza dönecek olursam Şahsen Mondi'nin yerinde olsam Gs'nin önerdiği kontratı kabul etmem ki o da öyle yaptı 1.3M$'lik kontratı reddetti. Sözleşmemin feshini ve tazminat olarak almam gereken paradan kesilmesini öneririm. Sonuçta o da bir profesyonel ve paranın olduğu yerde oynamak ister. Türk değil ki Hakan gibi kalsında takımını sırtlasın. said: insight, 15 Temmuz 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Ama yinede kalmalıydı en azından O emek verdiği klübü yanlız bırakmamalı Yazımdan olduğu gibi cayıyorum =) Çünkü Mondi'nin bahsi geçen bi tv programını izledim. Gs'li eski bir yönetici Mondinin para alamadığı için huzursuz olduğunu söyledi. Gerçekten parasal yönden sorunlar yaşıyomuş. Hemde Tr'nin 3 büyük takımlarından en tanınmışında. Hemde Süper Kupa ve Uefa şampiyonu bir takımda. Saygılarla.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Insight, adam ortamı germekten başka işlere de yarıyo, bak çok güldürdü bu wook beni. Nerdensin diye mesaj atmış, söyledim, sora da ne alaka dedim falan. Süper mesaj geldi: "ewt en büyük hobim forum pm sinden birileriyle tansımaktır..töbe töbe.. neyse senle daha fazla ugrasmıcam.. akıllı ol dogru ol delikanlı ol ben baska biriyle kisisel konusma yaparken herhangi bi konuda balıklama dalma tmm mı?? eger böle dawranırsan gs lide olsan senle ii anlasırız" Gerçi ağzının payını verdik öm den ama biraz ortamı şenlendireyim dedim :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İyi güldüm saols.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 @rewendor hadi ben ilk msjımda konuyla alakasız bi msj yazdım senin yazdıgın ne?? her pmyi buraya mı cıkartalım.. delikanlı ol derken bunu kastetmistim demekki haklıymısım..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Neyse konuya dönersek, Mondragon eğer elden çıkacaksa bence iyi bir kaleci şart... Belki Türkiye liginde Aykutla idare edebiliriz ama Avrupa için daha tecrübeli bir kaleci lazım. Ondan önce defansın ve takımın güvenebileceği bir kaleci lazım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ya tamam threadi kirletmeyin yok onun pmsi yok bunun pm'si diye. Sonra kitleniyo thread. Kitlenmesini istemem Çünkü gerçekten tartışılacak bi konu.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Aykut'a guvenilmeli genc kalecilerin onleri acılıp şans verilmezse azla buyuk kaleci olamazlar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bencede aykuta güvenmemiz alzım. Hem hazırlık maçlarında da iyi bir performans gösteriyormuş[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bence Fenerbahçe'de geçen sezon volkan'a yer verseydi daha iyi olurdu.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hiç gerek yok o kadar para vermeye,aykut da aslan gibi kaleci[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Aykut bence de iyi kaleci olacak ama zaten paraya ihtiyacı olan, bunun için de başarıya ihtiyacı olan bir takımda en büyük para kapısı olan avrupa kupalarında böyle bir riske şu an için girmek doğru değil... Aykut kiralanabilir ya da Türkiye kupası ve bazı lig maçlarında oynayabilir ama tüm sezonu aykutla geçiremeyiz. Hele biraz burnumuzu doğrultsak sonrasına bakılır..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ama zaten para getirecek olan kupa şampiyonlar ligi ve bu da seneye olacak,uefa dan fazla bir getiri olmaz,böylece 1 senede de pişmiş olur aykut,hem bi kaleci gaha alındı fevzi olması lazım,bizim kale güvende bence...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İkisini yanyana oynatmaya izin alırsak güvende :) Yoksa bilmiyorum, bana çok güvende gelmiyo... Geçen sene mondi nin çıkardığı toplarla takıma kazandırdığı puanların eksikliği olsa nolurduk bilmiyorum...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla bağışla ama pek maç çıkardığını hatırlamıyorum,savunma iyiydi,sonuçta 2 sene önce de tribünler yuhalamıştı kendisini,savunma faktörü olarak değerlendirilmişti bu da,geçen sene aklımda bir fener kupa maçı kaldı,tabii fenerliler abarttı ama bence orada şova kaçmıştı mondi,iyi de kurtarmıştı gerçi ama üstüne gelen topa uçmak atlamak falan yani,biraz soğudum eğer gitmek istiyorsa gitsin,ronaldo gibi isteksiz oynatılıp kötü bir sezon geçirmesindense gitsin,eski bir gs li rüştü gelsin(oeh) :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İlk geldiği sezon zaten daha sezon arasından katıldığı takımda harikalar yaratmıştı sonra bi ara performansı düştü ama bu sezon yine bence gayet iyiydi, gerçi evet savunma da iyiydi ama mondi de gayet başarılıydı bence... Neyse, bakalım nolacak..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mondragonun zaman zaman SÜPER maçLar çıkardığını kimse inkar edemez , ama bana göre kaLeciLiği bir yana kişiLiği de pek sağLam bir insan değiL. MisaL çoğu maçta hakemi kandırma çabaLarı , hemen her kavgaya kaLeden kopup koşması , hakeme dikLenmeLeri vs. vs. Yani taraftara şirin gözükmek için kendini 1000 yıLLık GALATASARAYLı gibi gösterme çabaLarı. Bana bu tavırLarı inandırıcı geLmiyordu. Ayrıca bir de abuk subuk yediği goLLer vardır ki onLarda hatırı sayıLır bir miktardadır. Sonuç oLarak artısı kadar eksisi oLan bir kaLeci ve bana antipatik geLiyor[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 çok süper bir kaleci değil ama ben yinede seviyorum.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Kalede adi olan takima guven veren tecrubeli bi kalecinin olmasi takim icin iyidir Galatasaraydaki yedek kalecilerde iyi ancak tecrube eksigi nedeniyle takimda kendilerine yer bulamiyorlar... Mondragona gelince her sene sonu gitti gidiyor su takimla anlasti yok ingilterede futbol hayatini devam ettirmek istiyor fln die sorunlar cikariyor boyle olduktan sonra hic olmasin daha iyi ama olacaksada adam gibi kalesini korusun gerisine karismasin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Aykut yetmez abi aslanlar gibi aykut var diyorsunuz ilk 2 macta 5 tane yerseniz gorursunuz aykut u ya mondi kalmali yada onun ayarinda bir kaleci gelmeli. Mondi nin kalecigini tartisan kisilerde gitsin biraz futbol ogrensin gelsin yuh be adam mucizevi kurtarislar yapti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mondragonun kalecılıgıne kımse laf edemez de artık gelmöek ıstemeyen ınsanı da zorla getırıp oynatmak saçma olur.onun yerine aykut'u oynatmayı tercih ederim.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mondı gıtsın taffarwel gelsın :P[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bugunku mıllıyette okudum taffarel ''mondragon'u bırakmayın diyorum.''[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bugünkü milliyette taffarel ''mondragonu bırakmayın'' diye demeç vermiş.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ii kaleci ama hiçbir oyuncu bi takım oolmaz aykutda fevzide ii kaleci gitmek istiyosa kalmamalı zaten[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar