Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cehennemin Sesini kaydettiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acilmisti ! ama aramaya inanmak gibi sacma bisi demicem eheh . bu arada dinledim cok sacma bisiy gibi geldi bana[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
1
2

Nerden mi buldum ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Resimdeki abi güzel, ses mes boş. Bunu hikayesiyle anlatan site vardı, şöyle kazdık, böyle kazma vurduk; geldik dibe diye ehas.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog

[Bu mesaj Loras tarafından 24 Temmuz 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu ne yaaa böle.. bunlara küçük çocuklar bile inanmaz.. böle cehennem sesimi olurmuş..külliyen yalan..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 24 Temmuz 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
Abi o zaman haberturk'u şikayet etme gibi bi durum var biliyorsunuz dimi yalan haber artık çok büyük bi suç yeni kanunlarla.

*!haberturk'e uyuzdur zaten kökünü kurutmak ister*

Maalesef bu suçun cezası pek uygulanmadığı için pek caydırıcı olmuyo haber kanalları için. Hele seçim dönemi bi gelsin, bakın nasıl hepsi saldırıya geçecek en ufak bi duyduklarıyla hiç araştırmadan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 24 Temmuz 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
külliyen yalan..

katılıyorum
reha muhtar haberi gibi biraz
birazmı??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
bırakın cehennemin sesini felanda
bizim alt komşudan bi sesler geliyo
söylemeyim neyse
kaydedicem bi gün[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Ben de allahın sesini kaydettim diye sokağa çıkacağım inanan çıkar herhalde ama önce bir saçlarımı kestireyim deli sanarlar..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
  • Yeni Oluştur...