Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 beyler eski okulumdaki 4 ortemeniem karşı duygualrım sebebiyle annem sorunlarım odlugunu düşünüyordu... ve 2 gün önce kavga ettik... bu sebeple bugun beni bir cocuk psikologuna goturdu.... doktorun bende olabilmesi mumkun hastalıklar için verdigi "liste" ise şu.... çoklu kişilik bozuklugu hafif derecede şizofrenlik manik-depresif hafif-orta derecede paranoya deseneize bana hasta ve deli diyenler haklı çıktı...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun ne diim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Eheh ben bir psikologun birine "Baba turp gibisin, ruhsal durumun var ya cam gibi cam." dediğini duymadım... Terapilere devam ama salla yani dediklerini... Sen stresinden dertlerinden kurtulmaya bak Geçmiş olsun diyecektim "hastaymışım" başlığını gördüğümde.. ama salla, sen dert etme...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Annem benide götürmek istiyor ama ben üşeniyom zaten gidersen ne olucağı zaten deliyim arklar ölediyo orayada gidersen raporlu deli olucam biliyom senki daha ii bea :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 duruma yakından şahit olmadan birşey demek yanlış olur belki ama, çoğu psikolog ve psikiyatrist tedavilere seanslara paralara devam demek varken, birşeyiniz yok abartmayın ergenlik şeyleridir geçer deyip yollayıp sadece tek bir muayene ücretiyle yetinmiyor ne yazıkki. ve bence bunlar insanın kendi içinde halletmesi gereken şeyler, o liste saçmalık, bir insana daha fazla zarar vermektir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 "olabilmesi mümkün hastalıklar" yani ilk teşhis ve izlenim. kesin bir tanı yok[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ölmüşün olm sen... *öhm* neye gore soyledi bunu? sadece bi terapi seansına goreyse cidden ya feci sallamıs, yada tek seansta ne oldugunu anlayacak kadar aşmış bir adam. eger yaptıgı testlere gore soylediyse (uzun uzun testler yapıyorlar 1000 soruya yakın) genelde onlar guvenilir oluyor, "adam bana deli dedi" diyerek bakma olaya bence. edit: bide o hastalık listesinden senin nasıl haberin oldu, normalde sana söylememesi lazım, eger annene soylediyse de sana soylememesini soylemistir..[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... [Bu mesaj Jester tarafından 23 Temmuz 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende ergenlik diorumda benidme gerçekten psikolojik sorunlarım oldugunu gosterebilecek bir kaç gostergem avr ancak burada patylaşmak istemioyur.... (mazur gorursunzu umarım) o yüzden azıcık tırstım... onun dışında paranoy ve şizofrenligi kabul edebilirim cunku yıllardız az-cok boyle odlugumu kabul eidorum.. hadi manik depresif desen oda sadece son 2 yıldır burada cahil taşralıların arasında kaldıgımdan nadiren... ama merake diorum çoklu kişilik bozuklugunu nerden cıkardı... (arada sırada oynadıgın oyun, okudugn kitap, izledigin filmdeki karakterlerle kendinin özdeştirip hayal kurmak kişilik bozukluguysa bilemem) edik for jester/// hıyarlık yaptım annem babama soylerken dinledim... bir test yaptı bide bize daha önce okulda yapılmış bi testi inceledi ama ben giende inanmıorum pek... zaten terapi seansını test leri analiz ettirdikten sonra 4-5 saat sonra yaptı... [signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. [Bu mesaj Raistin tarafından 23 Temmuz 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bunların hepsi insanlarda belli aralıklarda olabilir. psikoterapiyle kolayca geçer bu durum.[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sizofren sizofren oldugunu kabul etmez hehe. ediyorsa degildir zaten :)[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben gidersem sonuclarından korkuyorum[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla jester o zaman diilim (demekki deliyim :))[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 gidersem adam yakın diye manisaya yollar eminim.. izmir manisa kaç km idi?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 dinlediysen bari bir sonraki seansta dinledigini soyle, obur turlu sana yardımcı olamaz. bir de bunu deyince sey geldi aklıma, psikologlara yalan soylemeyin. sonucta o adamlar size yardımcı oldukları icin o parayı alıyorlar, eger yalan soylerseniz tam anlamıyla yardımcı olamazlar. ailenizin duymasını istemediginiz veya duymaması gereken bir durumsa bunu eklersiniz, o soylemez zaten.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende psikologa gittim.adam 10 dk konustu kısaca sorunun ne dedi annattım.direk teşhisi koydu.. Madde Bağımlılığı,depresyon,karamsarlık..bu üçü imiş.tedavi ise. terapi..bide 2 tane ilaç verdi.saolsun o ilaçlarda 24 saat uyutuyor beni..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 (her seye atlıyormusum gibi oldu bu da ama :)) psikolog ilac mı verdi? psikiyatr olmasın o? yada feci keklemis seni :P[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Typo olmuştur orada yanlış yazmıştır hoca...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Açıkçası hiç inandırıcı gelmedi. Saydıkları löp diye tek terapide testte böyle çıkmaz. Ya terapi devamı isteyip para yolmak isteyen biri, ya da annenin bir arkadaşı ve annenle önceden anlaşmışlar. (Nihehe şimdi teşhis doğruysa bu sölediğimi düşünüp duracan mı "lan ya annemin arkadaşıysa" diye paranoya yüzünden :) )[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 23 Temmuz 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ahaha :) hemen yukarıdkai arkadaşı keklemişler :lol: jester sana gelince sahsen sorunlu odlugumu sanmıorum, ustelik o adama baucagımız arayı ailemin harcaması fikri bana daha hoş gelior... bu sebeple yalan soyleyip adama duyması gereken şeyleri soyleyip en fazla 3 seansta kurtulmayı hedefliyorum (bence yalan söylemek bi sanattır ve bu sanatta usta oldugumu soyleyebilirim)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 1 seans ta münecimmi bu?, Üfürükçüye götürmüş olmasınlar? ayrıca şizofren gördüm bi kaç tane. Bole düzgün cümle kuramazlar senin gibi.. parçalanmıştır o. Ayrıca bi insan manik-depresif olup hem deşizofreni olamaz diye biliyorum. bU iksi birbirine benzer ama şizofrenide hasta dağılmıştır, manik depresifte daha bi bütündür..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 23 Temmuz 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: HocaEfendi, 23 Temmuz 2005 02:28 tarihinde demiş ki: bende psikologa gittim.adam 10 dk konustu kısaca sorunun ne dedi annattım.direk teşhisi koydu.. Madde Bağımlılığı,depresyon,karamsarlık..bu üçü imiş.tedavi ise. terapi..bide 2 tane ilaç verdi.saolsun o ilaçlarda 24 saat uyutuyor beni.. pardon uyku sersemliği.psikiyatri verdi ilacı.psikologda terapi yaptı 1 saat kadar.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Beni de götürmüşler di bi ara (4 sene falan oluyor) kadını dövüyordum nerdeyse, sinir olduğum soruları sorma diyorum yok anlamıyor. Neyse annemi çağırdı sonra içeriye, anneme birşeyler demeye başladı. Tabii benim sinir olduğum şeyleri söylemeye başladı. Kalktım hadi ben gidiyorum dedim tam çıkıcam kadın dur öyle gitmek yok falan dedi, giderim ne olucak zorla değil ya dedim. Söylediği laf da şuydu "Polisler gelir alır seni sonra, ben karışmam mecburen gelmek zorundasın" ulan sanki çocuğuz, şekeri elinden alınmış çocuk gibi bıraktım onu orada :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Temmuz 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hepimiz kendi sorunlarımızdan bahsedioz ha :D lol.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ne yapalım anlatamadık kimseye içimiz de kaldı ondan galiba :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 öğretmenine aşık olmak hastalık mı? geçen bi haber vardı bi öğretmen 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte olmuş.demek ki onlarda hastaymış. :D[signature][hline]Ardhath Quendra Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar